Εμένα δουλεύει κανονικά με την τελευταία ρομ.
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Για Mi2 η τελευταία TWRP και για τις δυο partitions βρίσκεται εδώ. Αφαιρέστε όλα τα themes και εγκαταστήστε την Dev-Host - TWRP_2.8.7.0_aries.img - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service και είναι 2.8.7.0 από τον M1cha
Και είναι αγγλική
Sent from my MI 2S using Tapatalk -
Ο/H FreddyK έγραψε:
Όποιο γράμμα και να πατήσω βγάζει για λίγο στο κέντρο της οθόνης το # σε ένα κύκλο και με πάει στο τέλος των επαφών!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H nightheron έγραψε:
Για Mi2 η τελευταία TWRP και για τις δυο partitions βρίσκεται εδώ. Αφαιρέστε όλα τα themes και εγκαταστήστε την Dev-Host - TWRP_2.8.7.0_aries.img - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service και είναι 2.8.7.0 από τον M1cha
Και είναι αγγλική
Sent from my MI 2S using Tapatalk
που μας χρησιμευει αυτο? αφου εχουμε το recovery mi2.0.1
πως εγκαθησταται? -
Ο/H sso έγραψε:
Μπορεί κάποιος φίλος με Redmi Note 3G να δει αν στις επαφές πατώντας κάποιο γράμμα πηγαίνει στο γράμμα που πατήσαμε; (πχ αν θέλουμε να βρούμε την επαφή Παπαδόπουλος πατάμε στο Αλφάβητο το Π και μας πάει στις επαφές που αρχίζουν από Π)
Σε μένα με την 5,8,27 δεν δουλεύει. Νομίζω και με την 5,8,20 δεν δούλευε!
Μου δουλεύει κανονικά... -
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H sso έγραψε:
Μπορεί κάποιος φίλος με Redmi Note 3G να δει αν στις επαφές πατώντας κάποιο γράμμα πηγαίνει στο γράμμα που πατήσαμε; (πχ αν θέλουμε να βρούμε την επαφή Παπαδόπουλος πατάμε στο Αλφάβητο το Π και μας πάει στις επαφές που αρχίζουν από Π)
Μου δουλεύει κανονικά...
και σε μένα δεν δουλεύει! -
Ο/H sothatz έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H sso έγραψε:
Μου δουλεύει κανονικά...
και σε μένα δεν δουλεύει!
και σε μένα, κάνεις την αλφάβητο να την κατεβάσεις στον τηλεφωνικό κατάλογο βγάζει το # και πάει στο τέλος -
MIUI 7 China Developer ROM 5.9.1 will be released for public tomorrow because they're having a 3-day holiday from Sept.3 to 5 in China.
" Γεωπόνος”
-
Ο/H sso έγραψε:
Ο/H sso έγραψε:
Ο/H FreddyK έγραψε:
Όποιο γράμμα και να πατήσω βγάζει για λίγο στο κέντρο της οθόνης το # σε ένα κύκλο και με πάει στο τέλος των επαφών!!!
Ο/H sothatz έγραψε:
και σε μένα δεν δουλεύει!
Ο/H trickle έγραψε:
και σε μένα, κάνεις την αλφάβητο να την κατεβάσεις στον τηλεφωνικό κατάλογο βγάζει το # και πάει στο τέλος
Προφανώς έχει γίνει εισαγωγή επαφών από το FaceBook και έχετε κάποιες επαφές στα ονόματα των οποίων υπάρχουν μη εκτυπώσιμοι χαρακτήρες.
Διαγράψτε όλες τις επαφές που έχουν ως όνομα e-mail πχ. giorgos@gmail.com και ονόματα που περιέχουν παράξενους χαρακτήρες - σύμβολα. -
-
Καλημέρα έχω το εξής πρόβλημα στο ημερολόγιο, όταν γράφω κάτι δεν μου βγάζει πρόβλεψη λέξεων το shiftkey δεν εμφανίζει καθόλου την μπάρα!
Σε άλλες εφαρμογές η πρόβλεψη δουλεύει κανονικά σε Dolphin , colornote e-mail κτλπ
Πριν την GTV-5.8.27 δούλευε κανονικά...
Έκανα καθαρισμό δεδομένων στο ημερολόγιο και στο shiftkey αλλά τίποτα.... παντού δουλεύει εκτός από το ημερολόγιο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα