Admin ευχαριστουμε και περιμένουμε. Θα εχουμε το ίδιο πρόβλημα και στις μελλοντικές αναβαθμίσεις;
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Καθίστε πρώτα να δούμε εάν θα σας δουλέψει η ROM που θα σας δώσω σε 20" και μετά θα το λύσουμε με έξυπνο τρόπο.
-
Ευχαριστώντας αρχικά όσους εργάστηκαν για να απολαμβάνουμε οι υπόλοιποι, ήθελα να γράψω ότι παρατηρώ ότι μετά την αναβάθμιση δε λειτουργεί πλέον (όπως πριν, δηλαδή όπως θα περίμενα) η αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας. Για την ακρίβεια, μοιάζει σαν να ανταποκρίνεται το αυτόματο σε πολύ χαμηλή τιμή. Το κάνει είτε είναι στα αγγλικά, είτε στα ελληνικά.
-
-
Ο/H thes έγραψε:
Ευχαριστώντας αρχικά όσους εργάστηκαν για να απολαμβάνουμε οι υπόλοιποι, ήθελα να γράψω ότι παρατηρώ ότι μετά την αναβάθμιση δε λειτουργεί πλέον (όπως πριν, δηλαδή όπως θα περίμενα) η αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας. Για την ακρίβεια, μοιάζει σαν να ανταποκρίνεται το αυτόματο σε πολύ χαμηλή τιμή. Το κάνει είτε είναι στα αγγλικά, είτε στα ελληνικά.
Είναι καθαρά θέμα ROM από την μαμά MIUI... -
Για δοκιμάστε και πείτε μου.
Αν δε σας δουλέψει από τον Updater της MIUI, μετονομάστε την update.zip και φλασάρετε από το Recovery.
LINK => no_asserts_GTV-3.1a_HM2013023_JHBCNBA13.0.zip
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αν δε σας δουλέψει από τον Updater της MIUI, μετονομάστε την update.zip και φλασάρετε από το Recovery.
Ευχαριστούμε αλλά με την ταχύτα που καταβάζω εγώ αυριο θα σας πω αποτελέσματα -
MIUI_ART, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δεν θυμάμαι το πρόβλημα της αυτόματης ρύθμισης φωτεινότητας με την προηγούμενη (αγγλική εργοστασιακή) rom που είχα πριν, αλλά δεν πειράζει. Βρήκα ως εναλλακτική την αλλαγή της ρύθμισης με το χέρι και όχι αυτόματα.
Κάτι ακόμα που παρατήρησα, είναι ότι "σκάει" η εφαρμογή των επαφών κατά την αναζήτηση. Αν πας πάνω κάτω δεν έχει πρόβλημα, αλλά με το που πας να βάλεις το δεύτερο χαρακτήρα, κλείνουν οι επαφές. Δοκίμασα με αλλαγή γλώσσας και με διάφορα πληκτρολόγια, με καθαρισμό cache (που βρήκα ως υπόδειξη σε άλλα θέματα, σε αντίστοιχη αναφορά προβλήματος) αλλά η συμπεριφορά ήταν η ίδια.
Το αναφέρω ως καταγραφή, για την ώρα κάνω μια χαρά τη δουλειά μου με άλλη εφαρμογή διαχείρισης επαφών. -
Καλημέρα, θα ήθελα να ξαναναφέρω το ενοχλητικό bug της αναζήτησης του τηλεφώνου στην εφαρμογή MiCloud.
Μια φορά την ημέρα μετά από πλήρη απενεργοποίηση όταν θέτουμε το τηλέφωνο σε λειτουργία και ενεργοποιούμε το wifi τότε το MiCloud ζητάει να περάσουμε τον αριθμό του τηλεφώνου, αν το κάνουμε σταματάει να μας ζητάει ενεργοποίηση.
Το ίδιο συμβαίνει και στην αγγλική γλώσσα, σε περίπτωση διαγραφής λογαριασμού από MiCloud τότε παίρνω με τον ίδιο τρόπο το εκνευριστικό μήνυμα εγγραφής στο MiCloud.
Διάβασα ότι φταίει το MiCloud οπότε ελπίζω να λυθεί στο επόμενο επίσημο update (4.5.16) καλοδεχούμενη τυχόν άλλη πρόσκαιρη λύση."Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.)Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην kok8 ().
-
-
Τις διορθώσεις στην μετάφραση της τελευταίας στιγμής.
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Το δοκίμασα σήμερα και επιτέλους έχω το ρυζάκι μου με Ελληνικά/Αγγλικά και όλα λειτουργούν μια χαρά. Σε ένα πολύ γρήγορο έλεγχο που έκανα τα μόνα προβληματάκια που βλέπω (και δεν έχουν πολύ σημασία για εμένα) είναι ότι ενώ στην κλειδωμένη οθόνη στο status bar γράφει τα δίκτυα στην ξεκλειδωμένη οθόνη δεν τα γράφει και η λέξη Βδομάδα αντί για Εβδομάδα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα