- Θα κατεβάσεις την 4.5.9 GTV-3.1 Ελληνική στο PC σου.
- Σύνδεσε το τηλέφωνό σου με το PC από το USB.
- θα βάλεις την ROM που κατέβασες στο PC σου, σε ένα φάκελο στο τηλέφωνο σου
- Βρίσκεις τον φάκελο System στο Desktop του τηλεφώνου σου και επιλέγεις τον Updater
- θα πάς στην επιλογή select Update package του Updater.
- θα επιλέξεις την ROM που κατέβασες, στον φάκελο που την έβαλες
- Θα πατήσεις το Update kai θα φλασάρει την ROM.
- Το τηλέφωνο θα μείνει αρκετή ώρα στο 25% (ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ)
- Οταν τελειώσει το Flash, το τηλέφωνο θα κάνει μόνο του Reboot και είσαι οκ.
- Και θα έχεις Ελληνικά + Google Play
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Xiaomi MI 3W πρόβλημα για flashing rom
Άμα δεν τα καταφέρεις με αυτόν τον τρόπο που γράφει ο MIUI_ART δοκίμασε και με τον τρόπο 3
Εγώ στην αρχή έβαλα μια παλιότερη rom και μετά μπορούσα μέσα από το update να βάλω μία rom ελληνική από εδώΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Zioa ().
-
εβαλα το τηλεφωνο σε λειτουργια fastboot αλλα δεν ξερω πως βγαινω ...να πω οτι δεν εχω την εφαρμογή updater που αναφέρεις. Αρα πως θα την κανω γιαυτο διαλεξα αυτο τον τροπο...
zioa αυτό τον τροπο προσπαθω να κανω αλλα δεν τα καταφερνω βασικα δεν εχω καταλαβει πως και τι κανει το Fastboot developerversion
το οποιο στο δισκο μου βρισκεται εδω D:\SMARTPHONES\Xiaomi\miui_MI3-TD_3.11.15_fastboot_4.2
οταν λεμε εγκατάσταση παταω πανω στο exe και αποσυμπιέζεται σε εναν φακελο...δεν κανει κατι αλλο. το miflash το ανοιγω ξεχωριστα και το τρεχω μετα απο αυτο. Αλλα οταν το τρεχω το miflash και παταω refresh οκ μου βγαζει απο κατω το τηλεφωνο αλλα μετα πατωντας flash μου βγαζει το μήνυμα που σου ειπα παραπανω οτι δεν υπαρχει το προκαθορισμένο αρχείο.Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην geotok ().
-
Δοκίμασε με τον 3 τρόπο
εβαλα το τηλεφωνο σε λειτουργια fastboot αλλα δεν ξερω πως βγαινω
Κράτα το Power πατημένο για 10 sec ( άμα θυμάμαι καλά )
-
κάτι τέτοια διαβάζω και κολώνω να το σκαλίσω.
-
την εβαλα τελικα με τον 2ο τροπο αφου εβαλα την rom μεσα στην μνήμη στο root το μετονομασα σε update.zip και εσβησα και επανήλθα με τα πλήκτρα σε recovery διάλεξα εκει Αγγλικα...Αλλα μετα την επαναφορα μου βγαλε διπλα εικονιίδια επαφες κλήση και καποια ακομα. Μήπως πρεπει να κανω τιποτα wipe??? γιατι μαλλον την περασα απο πανω και μου βγαζει καποια διπλα ...
-
με τον τρόπο που σε έγραψα πια rom προσπάθησες να βάλεις ?
Η rom που χρησιμοποιούμε με τον τρόπο 3 είναι από
Fastboot MIUI ROM files collection for Mi1/1S/2/2S/2A/3 - MIUI General - MIUI Official Community
-
την νεα gtv 3.1 4.5.9 την ελληνική προσπαθούσα να περασω. Πάντως την περασα με τον δευτερο τωρα δεν ξερω αν χρειαζεται κανενα wipe αλλα μετα θα χασω ολα τα δεδομένα μου προς το παρον το αφήνω ετσι τρεχει οκ. Αν βρω bugs θα αναφέρω...Ευχαριστώ. Μόλις ειδα τα links κατάλαβα το λαθος μου....μονο αυτες περνανε με αυτον τον τροπο...Οκ αλλα εφόσον την περασα με τον δευτερο με την μετονομασια του update ολα καλα.
-
Περασα την εκδοση με τα πειραγμενα asserts στο ριζακι μου και ολα καλα μεχρι στιγμης οτι δοκιμασα δουλευει αψογα
-
Αντε μπράβο.
Μπορεί να τα αφήσω ώς έχουν στην επόμενη version. -
-
Καλημέρα. Το πρόβλημα με το 3g συνεχίζεται. Οταν πατάω την επιλογή να λειτουργει μονο με 3g στο κινητό αναγράφει "καμία υπηρεσία" όταν το γυριζω στην επιλογή να ειναι ο πρωτιμώμενος τρόπος το 3g επανέρχεται η sim. Λέτε να μην λειτουργεί η σιμ με 3g? Και αν ναι πως μπορώ να το αλλάξω. Ευχαριστώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα