Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους..μπαίνω απευθείας στο ψητό..εδώ και κάνα μήνα μου χάρισαν το εν λόγω κινητό mi 6 αλλά αντιμετωπίζω προβλήματα όπως:
Έλεγα μήπως το φλασαρω σε xtrv τελευταία μήπως ερθει λίγο στα καλά του απλώς θα ήθελα την διαδικασία και την γνώμη σας...
Σορυ εάν είπα πολλά..
- εάν σβήσει από μπαταρία και το ανάψω μπαίνει σε fastboot και για να το ξεπεράσω πρέπει να βάλω το ρεύμα φόρτισης την ώρα που δείχνει το mi logo
- Λειτουργώ τα δεδομένα της πρώτης sim μου μόνιμα κάθε μέρα και πολλές φορές μες την ημέρα δεν έχει ίντερνετ εάν δεν ανοίγω κλείσω στιγμιαία τα δεδομένα
- Λαμβάνω μύνημα από κάποιον και περιέχει πληροφορίες επαφών πχ και τον αριθμό τηλεφώνου και πατάω πάνω στον αριθμό για να κάνω κλήση αμέσως και τελικά δεν κάνει τίποτα
- Κάνω κλήση κάποιον αριθμό να αποθηκευτεί στα πρόσφατα για να το ξανακαλεσω και ανοίγω τις πρόσφατες κλήσεις και δεν μου δείχνει τίποτα...και τέλος..
Έλεγα μήπως το φλασαρω σε xtrv τελευταία μήπως ερθει λίγο στα καλά του απλώς θα ήθελα την διαδικασία και την γνώμη σας...
Σορυ εάν είπα πολλά..
live every day as it was the last day of your life!!