Καλησπέρα σε όλους, εδώ κάποιους μήνες όταν μιλάω στο τηλέφωνο ξαφνικά μου κλείνει η γραμμή. Γνωρίζει κανείς κάτι?
Πρόβλημα συνομιλίας με Poco F3
-
-
Ο/H nifel έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους, εδώ κάποιους μήνες όταν μιλάω στο τηλέφωνο ξαφνικά μου κλείνει η γραμμή. Γνωρίζει κανείς κάτι?
-
Ναι πάντα ανοικτό είναι αλλά δεν είναι θέμα σήματος. Το παθαίνω και σε σημεία με full σήμα
-
Ο/H nifel έγραψε:
Ναι πάντα ανοικτό είναι αλλά δεν είναι θέμα σήματος. Το παθαίνω και σε σημεία με full σήμα
Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με το Vo-WiFI και ησύχασα μόλις το διαολόστειλα. -
Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ
-
Το modem φταίει, αν εισαι σε miui θα γίνεται αρκετά συχνά σε άλλες rom δεν μου έχει τύχει κατι τέτοιο πραγματικά και εμένα μου είχε σπασει τα νευρα, το έγραψα και στο review.- My Devices -
Xiaomi :
Poco F3 - HentaiOS
̶R̶e̶d̶m̶i̶ ̶N̶o̶t̶e̶ ̶5̶ ̶P̶r̶o̶ ̶-̶ ̶A̶r̶r̶o̶w̶ ̶O̶S̶ ̶A̶n̶d̶r̶o̶i̶d̶ ̶1̶1̶ ̶ (rip) -
Το απενεργοποίησα και όντως διορθώθηκε. Τι φταίει όμως με το router και μου το κόβει?
-
Ο/H nifel έγραψε:
Το απενεργοποίησα και όντως διορθώθηκε. Τι φταίει όμως με το router και μου το κόβει?
- My Devices -
Xiaomi :
Poco F3 - HentaiOS
̶R̶e̶d̶m̶i̶ ̶N̶o̶t̶e̶ ̶5̶ ̶P̶r̶o̶ ̶-̶ ̶A̶r̶r̶o̶w̶ ̶O̶S̶ ̶A̶n̶d̶r̶o̶i̶d̶ ̶1̶1̶ ̶ (rip) -
-
Πάρε τους τηλέφωνο και πες να το απενεργοποιήσουν στο σύστημα...
-
Επανέρχομαι σε ένα θέμα που είχα με το κινητό επειδή τελικά η λύση ήταν πολύ απλή, για να βοηθήσω και άλλους.
Είχα τεράστιο πρόβλημα με το κινητό (βασικά ήταν σα να μην έχω κινητό). Δεν μπορούσα να μιλήσω σχεδόν καθόλου. Άλλοτε έχανε το σήμα του και δεν το έβρισκε με τίποτα, άλλοτε δεν με άκουγε ο συνομιλητής ενώ εγώ άκουγα κανονικά και άλλοτε εκεί που μιλούσα τερμάτιζε η κλήση εντελώς ξαφνικά.
Σημειωτέον, φορούσα official global stable rom. Προσπαθούσα να λύσω το πρόβλημα με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, περνούσα παλαιότερες εκδόσεις rom, πήγαινα από global stable σε eu stable αλλά το πρόβλημα ήταν πάντα εκεί. Τελικά, πήρα τηλ την εταιρεία κινητής, ζήτησα να μου απενεργοποιήσει το Vo-wifi (το έχουν προτείνει και άλλοι εδώ στο forum σαν λύση) και εδώ και ένα μήνα το κινητό είναι ξανά κινητό.Winners find a way, losers find an excuse -
Αν απενεργοποιησεις το vowifi από τις ρυθμίσεις, δεν στρώνει? γτ να γίνει από την μεριά παροχου? Γενικά με το vo wifi πάντως σε 3 διαφορετικά δίκτυα (το ένα με 200ftth κιόλας), με διαφορετικές συσκευές xiaomi m365, Samsung, Huawei ποτέ δεν δουλεύει απροβληματιστα
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0