Ναι υπάρχει εδώ και πολύ καιρό XTRV ROM για την συσκευή σουΟ/H flytouch1111 έγραψε:
Υπάρχει δηλαδή εδω και καιρο xtrv για το redmi note 11 pro 5g?
Redmi Note 11 pro 5G
-
-
Αρα υπάρχει και twrp σωστά ??
Αντε να μου δώσετε και το λινκ απο το σωστό twrp?? Please??
Επιτέλους να βάλω μια ταξη στα κινητά.
Hip hip hoeraa -
Ο/H flytouch1111 έγραψε:
Αρα υπάρχει και twrp σωστά ??
σου έχει απαντήσει ο miui_art
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H flytouch1111 έγραψε:
@MIUI_ART την φλασαρω με υπολογιστή, σωστά ??
Το flash της XTRV Fastboot ROM γίνεται πολύ απλά.
- Κατεβάζεις το αρχείο της Fastboot ROM.
- To κάνεις extract στο PC σου
- Βάζεις την συσκευή σου σε Fastboot Mode και την συνδέεις στο PC σου
- Τρέχεις το windows_first_install_with_data_format.bat για να γίνει το Flash
Όπως καταλαβαίνεις αυτή την στιγμή δεν χρειάζεται καθόλου το TWRP Recovery για να βάλεις την Ελληνική XTRV ROM
Μέσα στο Zip της FASTBOOT το οποίο και θα κάνεις extract στο PC σου είναι όλα τα αρχεία που χρειάζεται - και το Fastboot Command Tool.
Εσύ θα τρέξεις την πρώτη φορά από το Command prompt των Windows το BAT αρχείο με το όνομα windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat
Θα κάνει το Flash αυτόματα...
Στο επόμενο Update θα τρέξεις το αρχείο με το όνομα windows_fastboot_update_rom.bat και θα σου κάνει απλά Update χωρίς να σου διαγράψει όλα τα αρχεία από την αρχή.
- Κατεβάζεις το αρχείο της Fastboot ROM.
-
@erateinos
Ειχα την εντυπωση ότι αυτή η διαδικασία ισχύει μονο για τις rom που δεν είναι xtrv
Αυτά παθαίνεις όταν χάνεις τις εξελίξεις.
Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο της ενημέρωσης -
Στις περιπτώσεις που υπάρχει ήδη εγκατεστημενο twrp στο κινητό, περνάω και σε αυτη την περίπτωση την rom με την διαδικασία που αναφέρθηκε ?
-
-
Λοιπον νομιζατε οτι θα απαλλαγειτε απο εμενα??
Εκανα εγκατασταση την ρομ ,ολα ωραια και καλα και εβαλα και την εντολη για update
Στον ελενχο για νεα ενημερωση μου βγαζει αυτη την εκδοση ??
απο 07 σε 01 ??
εγινε κατι λαθος η ειναι σωστο?
και σχετικα με το NFC ,ναι μεν μενει ανοιχτο αν το πατησω ,αλλα αν κλεισω την μπαρα και την ξανανοιξω για να το τσεκαρω θα εχει κλεισει.
να το κανω factory reset?? -
Για την έκδοση που αναφέρεις αυτό γίνεται γιατί πας από android 11 σε 12 γι'αυτό αλλάζει προς τα πίσω η αρίθμηση.
-
Όταν προσπαθώ να κατεβάσω την νέα έκδοση μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα ότι όλα τα λινκ είναι ofline και να ξαναπροσπαθησω αργότερα.
Είναι φυσιολογικό αυτό ?? -
Ο/H flytouch1111 έγραψε:
Όταν προσπαθώ να κατεβάσω την νέα έκδοση μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα ότι όλα τα λινκ είναι ofline και να ξαναπροσπαθησω αργότερα.
Είναι φυσιολογικό αυτό ??
αυτό σου γράφει;
Και σε εμένα το ίδιο, σε άλλη συσκευή.
Οπότε είναι κάτι γενικό μάλλον.
Στάλθηκε από το 2107113SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σχετικα με το NFC κάποια άποψη ?
Δεν δοκίμασα βέβαια αν παραταυτα προσπαθήσω να κάνω κάποια πληρωμή μήπως συνδεθεί αλλά θεωρώ ότι φεν γίνεται εφόσον το NFC κλείνει μόλις σηκώσω την μπάρα -
Προφανως και υπάρχει θέμα, δεν μπορεί τοσες μερες να συνεχίζει αυτό το μήνυμα.
Κάποια γνώμη, πρόταση ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα