Διαφήμιση

Mi 10Τ Lite 5G - αλλαγή πλακέτας από το επίσημο service - no calls

• Mi 10Τ Lite 5G - αλλαγή πλακέτας από το επίσημο service - no calls

Καλησπέρα,

αρχές Αυγούστου το τηλέφωνο ξαφνικά δεν έκανε τίποτα
      Το πήγα στο εξουσιοδοτημένο service (εντός εγγύησης) και μου άλλαξαν την πλακέτα, σε 2 ημέρες το είχα στα χέρια μου. MIUI Global 13.0.7 Stable
      Γύρισα χτες πάλι Αθήνα και πρόσβαση σε WiFi για να το σετάρω από την αρχή με τα backup Κτλ και δεν μπορεί ούτε να κάνει ούτε να δεχθεί κλήση
      δοκίμασα την ίδια sim σε άλλο τηλέφωνο μια χαρά
      δοκίμασα είτε στο τηλέφωνο μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πάλι τίποτα
      δοκίμασα 5G/4G κτλ

μόλις πατάω κλήση χάνεται το δίκτυο, φεύγει σαν να μην υπάρχει σήμα, νεκρώνει, μετά κάνω flight mode off/on Και επανερχεται

καμιά ιδέα για να μην ξανατρέχω;
    • Μάλλον κάτι δεν κούμπωσε καλά στην μητρική και αφού το πήγες σε εξουσιοδοτημένο service καλό είναι να πας εκεί να στο φτιάξουν αυτοί
    • Διαφήμιση
    • Ο/H stelaras1 έγραψε:

Καλησπέρα,

αρχές Αυγούστου το τηλέφωνο ξαφνικά δεν έκανε τίποτα
      Το πήγα στο εξουσιοδοτημένο service (εντός εγγύησης) και μου άλλαξαν την πλακέτα, σε 2 ημέρες το είχα στα χέρια μου. MIUI Global 13.0.7 Stable
      Γύρισα χτες πάλι Αθήνα και πρόσβαση σε WiFi για να το σετάρω από την αρχή με τα backup Κτλ και δεν μπορεί ούτε να κάνει ούτε να δεχθεί κλήση
      δοκίμασα την ίδια sim σε άλλο τηλέφωνο μια χαρά
      δοκίμασα είτε στο τηλέφωνο μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πάλι τίποτα
      δοκίμασα 5G/4G κτλ

μόλις πατάω κλήση χάνεται το δίκτυο, φεύγει σαν να μην υπάρχει σήμα, νεκρώνει, μετά κάνω flight mode off/on Και επανερχεται

καμιά ιδέα για να μην ξανατρέχω; @space waves
      Φαίνεται πως το πρόβλημα ίσως σχετίζεται με την πλακέτα που άλλαξαν στο service. Δεδομένου ότι η SIM λειτουργεί κανονικά σε άλλο τηλέφωνο και έχεις ήδη δοκιμάσει επαναφορά εργοστασιακών, καλό θα ήταν να ξαναπάς το τηλέφωνο στο service – πιθανόν πρόκειται για ελαττωματική επισκευή ή πρόβλημα στο hardware (modem κτλ.).