Παιδιά μια ερώτηση. Όλα αυτά τα αρχειακια πως τα περνάμε στέκι stable rom να υποθέσω όχι dev?
Αν εννοείς το module της xiaomi.eu, τότε πρέπει πρώτα να εγκαταστήσεις την τελευταία stable xiaomi.eu rom και μετά να περάσεις το module ως εφαρμογή.
Ναι αυτό εννοώ δύο δεν είναι τα module? Απο dev που είμαι δλδ πάω για στήσιμο απο την αρχή
Ένα είναι το module αλλά ανανεώνεται κάθε φορά που μπλοκάρει η Google το pi. Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ Xiaomi.eu Multilang MIUI ROMs Reviews - 2023
Δεν γνωρίζω αν λειτουργεί με τη rom που έχεις.
Ίσως βοηθήσω κάποιους, σίγουρα όμως δεν λύνει το πρόβλημα που υπάρχει αυτή την περίοδο.
Την πρώτη φορά που μου έτυχε, ήμουν σε υπεραγορά, ευτυχώς έχω σετάρει και το ρολόι μου Xiaomi S1 να έχει μια κάρτα Mastercard, έτσι το ρολόι πέρασε κανονικά και γενικά πάντα περνάει στις αγορές, ασχέτως αν το κινητό είναι rooted ή όχι.
Το αναφέρω για να το έχετε ως 2η επιλογή, σε περίπτωση που έχετε αντίστοιχο ρολόι.
Από ότι κατάλαβα στην xiaomi.eu οι εκδόσεις που υποστηρίζουν το XiaomiEUModule είναι όσες έχουν βγει μετά τις 3/12/23 που σημαίνει ότι όσοι έχουμε miui 13 δεν έχουμε καμία λύση σωστά;
Μια λύση που βρήκα για το Mi Note 10 αλλά μπορεί να κάνει και σε άλλα Γενική συζήτηση για Mi note 10
Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11 Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11 Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM
Καλησπερα!!! Εγω θα βαλω επισημη και θα το κλειδωσω. Επειδη εχω κανα δυο χρονια να ασχοληθω με το αντικειμενο υπαρχει καποιος που μπορει να μου το κανει;; Δλδ φλασαρισμα επισημης και κλειδωμα bootloader??
Καλησπερα!!! Εγω θα βαλω επισημη και θα το κλειδωσω. Επειδη εχω κανα δυο χρονια να ασχοληθω με το αντικειμενο υπαρχει καποιος που μπορει να μου το κανει;; Δλδ φλασαρισμα επισημης και κλειδωμα bootloader??
Καλησπέρα. Απο ποία περιοχή της όμορφης Ελλάδας μας έρχεται το μήνυμα; Για να το δει κάποιος που θα βρίσκεται κοντά.