είμαι ένα βήμα πριν την εγκατάσταση της νέας αυτής έκδοσης, αλλά με προβληματίζει το γεγονός πως θα πρέπει να ρυθμίσω εκ νέου τα πάντα στο κινητό!!
Ξέρω πως έχω backup τις επαφές και όλα τα σχετικά στον λογαριασμό μου στο Gmail, όπως επίσης έχω και backup στον λογαριασμό Micloud, ακόμα και τα SMS τα έχω κάνει backup......
Υπάρχει όμως τρόπος, μετά το πέρασμα της νέας έκδοσης, να έχω και όλα τα υπόλοιπα στη θέση τους με ένα κλικ? Αναφέρομαι στις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει ήδη, στο Sygic κλπ....
Πιο πολύ βαριέμαι και σπάζομαι να ξαναβάζω ΤΑ ΠΑΝΤΑ από την αρχή......
Δεν χρειάζεται να περάσεις τίποτα εκ νέου.
Απλά περνάς την ROM και αν σου κάνει κανένα FC κάποια εφαρμογή, απλά πάς στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και κάνεις Καθαρισμό Δεδομένων & Διαγραφή μνήμης και είσαι οκ.
Δεν χρειάζεται να περάσεις τίποτα εκ νέου.
Απλά περνάς την ROM και αν σου κάνει κανένα FC κάποια εφαρμογή, απλά πάς στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και κάνεις Καθαρισμό Δεδεομένων & Διαγραφή μνήμης και είσαι οκ.
Αν δεν κάνεις Wipe ΝΑΙ.
Για το αν θα χρειαστεί ή ΌΧΙ να κάνεις Wipe μετά, εξαρτάται πάντα από το τι υπολείματα αφήνει πίσω η παλιά σου ROM.
Καλού κακού, πάντα να έχεις ένα Backup.
Απ: Κυκλοφόρησε η νέα 4.6.6 MIUI ROM (Update 09/06 19:30)
....και ναι, έγινε η αναβάθμιση στην ελληνική έκδοση 3.10 και με την πρώτη ματιά όλα δείχνουν ΟΚ!!
Τίποτε δεν χάθηκε, τίποτε δεν λείπει....
Θα το σκαλίσω λίγο πιο πολύ και θα επανέλθω....
Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk