Διαφήμιση

hongmi κόλλημα με wifi - Δεν ανοίγει σελίδες

• Δεν είναι BUG
    • Και εμένα με την ROM που ήρθε το κινητό είχε πολλά προβλήματα,,,
      Πες το μικρό να κατεβάσει την ROM απο το λινκ που σου δώσανε και να την περάσει σύμφωνα με τις οδηγίες.
      Και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε
    • Να είστε καλά φίλοι μου. Ευχαριστώ για την βοήθεια.
      Ο μικρός μου λείπει σε άλλη πόλη λόγω σπουδών και με την εξεταστική σε εξέλιξη δεν θα έρθει πίσω πριν το τέλος του μηνός.
      Ωστόσο κι επειδή τον ρώτησα σχετικά μου ....έδωσε και μια άλλη πιθανότητα και την ελέγχω τώρα.

Άλλαξα το ρούτερ που μου δώσανε από την WIND ...εδώ στο σπίτι κι έβαλα το παλιό που είχα από προηγούμενο συμβόλαιο με την WIND.
      Μέχρι τώρα ...εδώ και 2 ώρες δεν παρουσιάζει πρόβλημα το κινητό. Ίσως τελικά και να λύθηκε το πρόβλημα αλλά θα χρειαστεί να το παρακολουθήσω κανα δυό μέρες για να σιγουρευτώ.

Αν δεν λυθεί θα επανέλθω για βοήθεια με την ROM και το rooting.
      ===============================================================================
      Κάτι ακόμη
      Ο φίλος MIUI ART μίλησε για Ελληνικά με το ROOT.....αλλά εγώ Ελληνικά ήδη έχω στο κινητό και στο μενού ολόκληρο αλλά και σε πληκτρολόγηση.
      Δείτε και μερικά screenshots

Παίζει η περίπτωση ο Κινέζος να μου το'στειλε .....ενημερωμένο το κινητό;...Χλωμό το κόβω.

Σας ευχαριστώ
      Images
      • Screenshot_2014-06-09-01-45-12.png

86,96 kB, 720×1.280, viewed 135 times
      • Screenshot_2014-06-09-01-47-17.png

89,6 kB, 720×1.280, viewed 135 times
      • Screenshot_2014-06-09-01-49-33.png

146,36 kB, 720×1.280, viewed 153 times
      • Screenshot_2014-06-09-01-51-15.png

107,11 kB, 720×1.280, viewed 129 times
      • Screenshot_2014-06-09-01-52-14.png

77,93 kB, 1.280×720, viewed 128 times
    • Μακάρι να λύθηκε το πρόβλημά σου με το WiFi.
      Όσο για τα Ελληνικά, είναι μία κόπια προφανώς από κάποιες πολύ παλιές μεταφράσεις και σε πολλά σημεία θα ανακαλύψεις πως δεν είναι ολοκήρωμένη.
      Θα βλέπεις δηλαδή πολλές φορές, αμετάφραστα κείμενα στα μενού και στις εφαρμογές.

Οι τελευταίες μεταφράσεις είναι σχεδόν πλήρεις και θα καταλάβεις αμέσως την διαφορά, όταν με το καλό βάλεις μία από τις ROMs.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Φίλε μου ακόμη πάμε καλά με το wifi. Έχω 3 ώρες περίπου που δεν μου παρουσίασε το πρόβλημα....Είναι πολύ πιθανόν να λύθηκε.

Όσο για την Ελληνική ROM ίσως έχεις δίκιο διότι ναι μεν πράγματι έχω ελληνικά αλλά η μετάφραση σε μερικά σημεία είναι ...ελλιπής και μερικές φορές άθλια.

Θα σκεφτόμουν να βάλω την νέα ROM αλλά δεν ξέρω πόσο σταθερή είναι. Την έχετε δοκιμάσει εσείς και είναι όλα ΟΚ;

Ξέρεις δεν θέλω να χάσω την αξιοπιστία που έχει το κινητό γιατί μέχρι τώρα είναι .....ξυράφι.

Αν πάλι η μόνη της διαφορά βρίσκεται στην σωστότερη μετάφραση των μενού.....τότε δεν βλέπω τον λόγο να μην είναι σταθερή και αξιόπιστη.

Θα συνεχίσω να αντλώ κάποιες γνώσεις που χρειάζομαι πριν προχωρήσω σε κάποιο τέτοιο βήμα πάντως.

Παρεμπιπτόντως υπάρχει καμμιά καλή πρόταση για application πλοήγησης μέσω GPS;;

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια φίλοι μου.......και θα σας ξαναχρειαστώ σίγουρα κάποια στιγμή
    • Όλα καλά με το wifi. Μέχρι τώρα το κινητό λειτουργεί τέλεια με την αλλαγή του ρουτερ.
    • Ο/H kynegeiros έγραψε:

Όλα καλά με το wifi. Μέχρι τώρα το κινητό λειτουργεί τέλεια με την αλλαγή του ρουτερ.

Δηλαδή, απ'ότι καταλαβαίνω, το πρόβλημα ήταν με το ρουτερ και όχι με κάποια ρύθμιση του κινητού...
    • OffTopic
      Tα Post για το GPS μεταφέρθηκαν σε νέο Θέμα για να μην είστε Off-Topic

=> Ποιό GPS για το Hongmi ?

Σας έκλεισα προσωρινά το Topic μέχρι να συνηθήσετε να γράφετε στο σωστό θέμα .... :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Συγχώρα με φίλε. Άμαθος με τα φόρουμ γαρ!!!
      Τελικά false alarm με το wifi........αφού το πρόβλημα ήταν στο ρούτερ μου κι όχι στο κινητό!!!!!
      Σας ευχαριστώ όλους που σπεύσατε να βοηθήσετε έναν "ηλικιωμένο" που αρνείται να πάψει να παίζει!!!!