error writing "crclist" -----Failled (remote: update "crc list failed")Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ant1 0 ή 1 = κανέναΟ/H Ilmarios έγραψε:
Anti roll back check error? Πώς το παρκάμπτω? Anti: 1 μου βγάζει.
Δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα![]()
Ξεκίνησε...
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούerror writing "crclist" -----Failled (remote: update "crc list failed")Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ant1 0 ή 1 = κανέναΟ/H Ilmarios έγραψε:
Anti roll back check error? Πώς το παρκάμπτω? Anti: 1 μου βγάζει.
Δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα![]()
Μην προχωράς με errors ...Ο/H Ilmarios έγραψε:
error rem fastboot devicename flash crclist?
alioth_global_images_V14.0.7.0.TKHMIXM_20230515.0000.00_13.0_global_56a16188e7.tgzΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Μην προχωράς με errors ...Κάτι δεν πάει καλά με το Fastboot της συσκευής σου, είναι σίγουρα η ROM για την συσκευή σου ?Ο/H Ilmarios έγραψε:
error rem fastboot devicename flash crclist?
Μήπως τελικά είναι hardware πρόβλημα και όχι software και τσάμπα βασανίζεσαι ?Ο/H Ilmarios έγραψε:
alioth_global_images_V14.0.7.0.TKHMIXM_20230515.0000.00_13.0_global_56a16188e7.tgz
Αυτή είναι η ρομ που πέρασα. Άνοιξε κανονικά το κινητό, φαίνεται ότι την πέρασε, αλλά η μπαταρία κολλημένη στο 63%, Δεν ξέρω τι να κάνω.... καμία ιδέα?
Όχι δεν θέλω να το δεχθώ...Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μήπως τελικά είναι hardware πρόβλημα και όχι software και τσάμπα βασανίζεσαι ?
ελπίζω ακόμη ότι είναι θέμα software γτ δούλευε κανονικά το ποσοστό της μπαταρίας μέχρι που προσπάθησα να περάσω την miui 14 από το twrp δεν την πέρασε... και είχα μέσα την 13 και την πέρασα από επάνω ξανά. Από τότε ξεκίνησε το πρόβλημα με την μπαταρία! Όπως τα περιγράφεις ίσως ένα νέο Flash της ROM με Format Data να σου λύσει το πρόβλημα αλλά θα πρέπει πάλι να στήσεις την συσκευή σου από την αρχή.Ο/H Ilmarios έγραψε:
Όχι δεν θέλω να το δεχθώ... ελπίζω ακόμη ότι είναι θέμα software γτ δούλευε κανονικά το ποσοστό της μπαταρίας μέχρι που προσπάθησα να περάσω την miui 14 από το twrp δεν την πέρασε... και είχα μέσα την 13 και την πέρασα από επάνω ξανά. Από τότε ξεκίνησε το πρόβλημα με την μπαταρία!

Υπομονή και όλα θα γίνουν στην ώρα τους.Ο/H punkioraki έγραψε: