Ο/H kynegeiros έγραψε:
Ίσως δεν έπρεπε να μπλέξω δυο θέματα στην ίδια ανάρτηση και συγχωρήστε με γι' αυτό.
1. Φίλοι μου το πρόβλημα με το wifiήταν τελικά στο ρούτερ της WIND.
Έβαλα το παλιό μου ρούτερ κι όλα καλά από χτες. Το HONGMI δουλεύει σαν καλοκουρδισμένο ρολόι!!!!!
*** Χαίρομαι που το πρόβλημα δεν ήταν του τηλεφώνου!
2. Για την ROM φίλε Caeser θα την δοκιμάσω οπωσδήποτε διότι για να το λέτε σίγουρα κάτι ξέρετε....αλλά έλα που δειλιάζω να κάνω κάτι μόνος μου. Θα περιμένω τον μικρό μου που θα επιστρέψει στο σπίτι μόλις τελειώσει η εξεταστική...γύρω στο τέλος του μήνα. Θα ήθελα όμως να ρωτήσω: Εκτός από την πληρέστερη μετάφραση του μενού στα Ελληνικά .....υπάρχει κάτι άλλο που θα μου προσφέρει;
***Ρίξε μια ματιά εδώ:
Οδηγίες και πληροφορίες για την νέα GTV-3.9 (Stable 15) στα Hongmi-Redmi 1
Και υπάρχει και συνέχεια στην GTV-3.10. Άρα δεν είναι μόνο η πληρέστερη μετάφραση που έχεις να πάρεις απο τις αναβαθμίσεις...
3. Αναφορικά με το πρόγραμμα πλοήγησης υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω. Ο φίλος Shadow λέει πως οι χάρτες της Google χρειάζονται και wifi για να δουλέψουν. Αναρωτιέμαι όμως. Αν εγώ βρίσκομαι μέσα σε αυτοκίνητο και αναζητώ βοήθεια με πλοήγηση μέσω GPS....πού θα βρω wifi για να δουλέψουν οι χάρτες;
***Εδώ ήδη έδωσες μόνος σου την απάντηση πιό πάνω... Με το Navigon (και πιθανώς και με άλλα προγράμματα πλοήγησης) μπορείς να κάνεις την δουλειά σου, χωρίς να χρειάζεσαι να είσαι συνδεδεμένος