Γειά σας
Έχω το Redmi 1s και εγώ και έχω κάνει την τελευταία αναβάθμιση 3.15
Παρόλα αυτά δεν μπορώ με τιποτα να το συνδέσω μέσω Bluetooth σε Windows 7 x64.
Τα windows βλέπουν κανονικά την συσκευή, αλλά μετά που γράφω στο τηλέφωνο τον κωδικό σύνδεσης και τα Windows πάνε να εγκαταστήσουν τους drivers μου πετάει το μήνυμα
Device drivers does not succesfully installed
Πώς το λύνουμε αυτό ρε παιδιά;
Υπάρχουν πουθενά drivers;
Επίσης ενώ σε ένα σύστημα desktop με win 7 συνδέεται κανονονικά με USB καλώδιο και κάνω μεταφορές αρχείων, στο laptop με τα ίδια Win 7 x64 μόλις τοποθετήσω το καλώδιο απλά κάνει τον χαραχτηριστικό ήχο "μπιπ" ότι και καλά είδε το usb, αρχίζει την φόρτιση, αλλα μετά τίποτα, δεν φαίνεται μέσα στα drives.
Πρέπει να κάνω κάτι στο Laptop;
'Η μπορεί τουλάχιστον κάποιος να μου πεί εάν έχει και αυτός πρόβλημα με το Bluetooth;
Ευχαριστώ.
Έχω το Redmi 1s και εγώ και έχω κάνει την τελευταία αναβάθμιση 3.15
Παρόλα αυτά δεν μπορώ με τιποτα να το συνδέσω μέσω Bluetooth σε Windows 7 x64.
Τα windows βλέπουν κανονικά την συσκευή, αλλά μετά που γράφω στο τηλέφωνο τον κωδικό σύνδεσης και τα Windows πάνε να εγκαταστήσουν τους drivers μου πετάει το μήνυμα
Device drivers does not succesfully installed
Πώς το λύνουμε αυτό ρε παιδιά;
Υπάρχουν πουθενά drivers;
Επίσης ενώ σε ένα σύστημα desktop με win 7 συνδέεται κανονονικά με USB καλώδιο και κάνω μεταφορές αρχείων, στο laptop με τα ίδια Win 7 x64 μόλις τοποθετήσω το καλώδιο απλά κάνει τον χαραχτηριστικό ήχο "μπιπ" ότι και καλά είδε το usb, αρχίζει την φόρτιση, αλλα μετά τίποτα, δεν φαίνεται μέσα στα drives.
Πρέπει να κάνω κάτι στο Laptop;
'Η μπορεί τουλάχιστον κάποιος να μου πεί εάν έχει και αυτός πρόβλημα με το Bluetooth;
Ευχαριστώ.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην etna ().