Ο/H SomniusX έγραψε:
Ο/H tora33 έγραψε:
ας έλθει με το καλό , και αποφασίζεις ,
για πότε λες να είναι στα ευρωπαϊκά καταστήματα? το "γνωστό" μου έφερε κινητό σε 2 μέρες με dhl και με καλ'αρεσε!
Χωρίς να ξέρω κάτι από το το ίδιο το μαγαζί υποθέτω ότι ειδικά για eu αποθήκη δύσκολα πριν στον Σεπτέμβρη. Αν και ακόμα με 1εκ συσκευές που λενε οτι θα δώσουν θα γίνει της π* το κάγκελο να βρεις στην αρχή, άσε που φοβάμαι τα τεράστια καπέλα λόγο μεγάλης ζήτησης στους resellers.
Αν θες 4g θα πρέπει να περιμένεις περισσότερο όπως και να έχει πάντως. Προσωπικά δεν με χαλάει (ααααρε Wind :p)
Από το F.A.Q.:
Question 5: Which networks will the Mi 4 support?
29 July will see the WCDMA (China Unicom) version shipped, while the CDMA version will ship in August. The highly anticipated TDD-LTE version will arrive in September. Xiaomi is committed to ship the FDD-LTE version by the end of the year. All 4G models will also be backwards compatible to 3G networks.
Για το τηλέφωνο τώρα, είναι κουκλί, έχει πάρα πολύ καλές διαστάσεις για 5αρι και ευτυχώς κράτησαν την 3000+ μπαταρία.
Highlight η κάμερες, περιμένω πολλά από αυτές.
Σαν επεξεργαστή δύναμη δεν έχει κάτι παραπάνω από το mi3, ίδιο ακριβός gpu αμελητέα πιο γρήγορο cpu, αλλά νομίζω έχει γρηγορότερες nand.
Sent from my MI 2S using Tapatalk