Διαφήμιση

Να αγοράσω το Mi3 ;

• Να αγοράσω το Mi3 ;

Καλησπέρα και καλώς βρήκα ( με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση ) την κοινότητα σας και όλη την ελληνική προσπάθεια που γίνεται εδώ. Είναι το λιγότερο, αλλά οφείλω έστω να πω ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ σε όσους βοηθάτε στην ελληνική ανάπτυξη.

Θα ήθελα αυτή την στιγμή να πάρω ένα καλό κινητό και σχετικά φτηνό. Έτσι εδώ και καιρό μου έχουν δείξει την xiaοmi και έχω σχεδόν αποφασίσει ( την τελική απόφαση θα την πάρω από εσάς εδώ ) να αγοράσω το Mi3 16Gb.

Λοιπόν οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής :

1) Αξίζει;

2) Για την Ελλάδα και Ευρώπη γενικά αυτό εδώ, πρέπει να παραγγείλω : Mi3 για Ελλάδα ;
      α) Επίσης υπάρχει και άλλως τρόπος ( σελίδα, εταιρία ή κατάστημα ) που μπορώ να το βρω και φθηνότερα ακόμη; ( Αν και δε το νομίζω είπα να το ρωτήσω )
      β) Αν και εσείς συμφωνείται να παραγγείλω από την παραπάνω επίσημη ( αν δε κάνω λάθος ) ιστοσελίδα, έχετε να μου προτείνεται μερικές συμβουλές κατά την παραγγελία ;

3) Σε γενικές γραμμές, από πιο παλιούς ( έμπειρους ) που ασχολούνται είτε έχουν αγοράσει Mi κινητό ή είτε απλώς ενημερώνονται, υπάρχουν γενικά αρκετά παράπονα, τεχνικά σφάλματα ή οτιδήποτε που δυσαρέστησε αρκετά κάποιον χρήστη ; ( Κάπου διάβασα για κάτι προβλήματα με το ακουστικό π.χ., αντιμετώπισαν πολλοί τέτοιου είδους προβλήματα; )

4) Εγώ θέλω να έχω ελληνικά στο κινητό μου και να είναι πλήρως ενημερωμένο κάθε στιγμή. Γίνεται;
      α) Αν έχω Ελληνικά, η συσκευή μου θα είναι από εκεί και πέρα πάντα πλήρως ενημερωμένη; Την στιγμή που θα υπάρχουν ενημερώσεις από την xiaomi, θα της έχω και εγώ και όλα θα είναι καλά ή θα εξαρτώμαι από την κοινότητα εδώ, για το πότε θα μπορέσει να φτιάξει και να μας δώσει τα update με τα ελληνικά περασμένα ;
      β) Ορισμένα προβλήματα που βλέπω να αναφέρονται εδώ και αν δε κάνω λάθος αφορούν μόνο για όσους έχουν βάλει το ελληνικό "πακέτο" ( αν κάνω λάθος και αφορούν όλους τους χρήστες, διορθώστε με παρακαλώ ), επειδή βλέπω μερικά είναι και σοβαρά, διορθώνονται γρήγορα; Διότι καταλαβαίνεται πως δεν θα είναι ευχάριστο για εμένα, αλλά και για οπουδήποτε χρήστη αν βάλει ελληνικά, να έχει σοβαρά προβλήματα και να μην μπορεί να χειριστή την συσκευή του, καλύτερα αν είναι να έχουμε αγγλικά.

( Δε θέλω να θίξω κάτι πλαγίως, απλώς μου αρέσουν οι καθαρές κουβέντες και τα ξεκάθαρα πράγματα και όσο για την κοινότητα εδώ από ότι βλέπω τα πάτε πάρα πολύ καλά δε τίθεται θέμα, απλώς επιθυμώ να γνωρίζω ).

5) Παίρνω την συσκευή ( ίσος κάπου διάβασα, πως κάτι μπορώ να τους πω και να μου έχουν περασμένα ελληνικά, αλλά και πάλι βλέπω πως πρέπει να κάνεις πράγματα.. ), οπότε αν έχω την συσκευή στα χέρια μου, τι πρέπει να κάνω ( αναλυτικά αν γίνεται παρακαλώ ), ώστε να βάλω ελληνικά και να είναι πλήρως ενημερωμένη σε όλα τα επίπεδα;

6) Αυτό που με συγχύζει λίγο είναι η άγνοια ουσιαστικά, αυτή την στιγμή. ^^ X/
      Και θέλω να σας ρωτήσω, επειδή θα είναι και ελληνικά και τα λοιπά, θα πρέπει κάθε τόσο να κάνω "δύσκολες δουλειές" να συνδέω το κιν μου στο pc να κατεβάζω διάφορα, να τα εγκαθιστώ - και με το φόβο πάντα της απώλειας δεδομένων - για να είναι πλήρως ενημερωμένο το κινητό μου ή γενικά μετά τις πρώτες ρυθμίσεις δε θέλει τόση δουλειά ;

7) Θα είναι καλό να μάθω μερικά πράγματα που θα είναι απαραίτητα να ασχοληθώ ο ίδιος κιόλας ή είτε να έχω μια καλύτερη αίσθηση για ότι αφορά το κινητό μου; Αν ναι ( προφανώς πιστεύω ), θα χαιρόμουν πάρα πολύ αν μου λέγατε μερικά πράγματα ώστε να τα ψάξω και ο ίδιος. :)

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον πολύτιμο χρόνο σας.
      Συγνώμη, αν το topic είναι σε λάθος σημείο στο φόρουμ ( νέος, ίσος βιαστικό και απρόσεκτος βλέπετε ^^ ), και που σας ρωτάω πράγματα που είμαι σίγουρος πως έχουν ειπωθεί αλλά δε τα βρήκα. Για αυτό θα σας πρότεινα να κάνατε διάφορα FAQs, διότι σε ορισμένα topics που διάβασα και θα συνεχίσω να διαβάζω σκόρπια στην κοινότητα προφανώς υπάρχουν ορισμένες απαντήσεις μου, αλλά είναι σκόρπιες και έτσι καταλαβαίνεται..

:)

• Καλησπέρα και καλωσόρισες στην παρέα μας
      Πολύ καλή επιλογή το Mi3 16Gb η 64gb
      1..Αξίζει για μένα ,
      πάντα είχα επώνυμα Ευρωπαϊκά ακριβά κινητά , και σου λέω ότι είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου ,

2. Δεν ξέρω για τιμή , αλλά αξιόπιστες εταιρίες για μένα είναι αυτές , εσύ αποφασίζεις (την πάτησα, ρώτησα , έμαθα)
      Buy Xiaomi Mi3,Mi4, HongMi 1S, Redmi Note - XIAOMI MOBILE RETAIL SHOP
      Unlocked Smartphones & Cell Phones from China | Merimobiles

σχετικά θέματα
      Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
      merimobiles eshop και πληροφορίες αποστολής και τελωνίου.

α) δεν θα το έψαχνα (την έχω πατήσει γι αυτό) , στην rom υπάρχει εφαρμογή , που σου δείχνει αν είναι fake (απομίμηση) το κινητό σου
      β) εσύ αποφασίζεις

3. κανείς σχεδόν κανένα πρόβλημα με την συσκευή και τις roms, αν όμως π.χ. πέσει κάτω , ναι ίσως να υπάρχει κάποιο πρόβλημα , για το οποίο δεν φταίει η rom
      Μετά από πεσιμο κάτω σταματησε να λειτουργεί το μεγαφωνάκι από το ακουστικό του κινητού (xiaomi mi3)

4. Θα τα έχεις όλα , όταν θα βάλεις την Ελληνική του φόρουμ μας , είναι οι μοναδικές που έχουν ΠΛΗΡΗ και σωστά Ελληνικά

α)Υπάρχει η εφαρμογή Ota Updater , δεν θα χρειάζεσαι την Κοινότητα , αλλά θα έρχεσαι να μας βλέπεις , για να λύνεις απορίες , και να βοηθάς σε ότι ξέρεις (προαιρετικό)

Με το που βγει η rom , (δουλεύουν πολλά άτομα για να την έχουμε σε ελάχιστο χρόνο στα Ελληνικά) , θα σε ειδοποιεί για αναβάθμιση ,

β) Με ένα κλικ την γυρίζεις στην Αγγλική (ίδια rom είναι , ίδια προβλήματα θα έχεις εάν κατά λάθος έχει η rom , άνθρωποι ασχολούνται με την rom)

Δεν θίγεις κανέναν , εδώ μιλάμε ελεύθερα

(να σου θυμίσω , ότι η rom είναι δωρεάν , και δεν ‘’επιβάλουμε’’ να την βάλει κάποιος και αν δεν του αρέσει βάζει την Αγγλική )

Με την ευκαιρία να πω ένα ευχαριστώ στα παιδιά που ξενυχτάνε για να έχουμε εμείς όσο πιο σωστή rom γίνετε

5. Αν σου βάλουν Ελληνικά (θα είναι Ελληνοαγγλικά ) και θα πληρώσεις ,
      από εδώ θα βάλεις τα σωστά Ελληνικά δωρεάν , να είναι καλά η ομάδα του XIAOMI-MIUI Hellas | Redefining Android

6) θέλει μεράκι φίλε αλλιώς παίρνεις ένα symbian , πλάκα κάνω

όταν φτιάξεις το κινητό σου , θα μεταφέρεις όλους τους φακέλους σου στον υπολογιστή σου και αυτό
      Οδηγός Λήψης και Επαναφοράς Αντιγράφου Ασφαλείας (Backup/Restore) στο Xiaomi Mi2s
      και το πιο σπουδαίο από recovery θα κάνεις backup την rom σου , και αν κάνεις κάποιο λάθος και π.χ.. δεν ανοίγει το κινητό σου μπορείς να επαναφέρεις το κινητό σου όπως ήταν μέσα σε λίγα λεπτά

είναι μέχρι να βάλεις την rom , μετά δεν θα έχεις πολύ δουλειά ,

7.Απλά θα φλασάρεις την rom ,
      xiaomi-miui.gr/community/wsif/…5-Xiaomi-MI-3-GTV-3-17-0/
      η από εδώ (εδώ συζητάμε για τις roms)
      [GTV-3.17] H 17η έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

με έναν από τους τρις τρόπους
      Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 VIDEO(1.Mέσα από το MIUI 2.Mέσα από το recovery 3.Mε MIFlash και fast Boot )

κοίταξε κι εδώ , πρόχειρα
      xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/36-Mi-3/
      xiaomi-miui.gr/community/index…%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CE%AF/

όσο για τα FAQs , έχεις δίκιο , ίσως το αναλάβω

Αυτά από μένα ,
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 11 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().

• 1) Άλλη μια απορία : με την sim μου, που είναι ελληνική από της κλασικές και τώρα τελευταία βλέπω, πως υπάρχουν και κάτι πιο μικρές. Με το Mi3 θα έχω κάποιο πρόβλημα; Τι κάρτα sim παίρνει; Να πάω να αγοράσω μια από τις καινούριες τις μικρότερες;

2) Αυτό το site, που από ότι είδα στα "σχετικά θέματα" που μου έδωσες ( ευχαριστώ δε το είχα δει αυτό το topic ), το προτείνεται. Σκέφτομαι εδώ και καιρό να αγοράσω, διότι και ένας φίλος μου που έχει το Mi2 από εκεί έχει αγοράσει και είναι πλήρως ευχαριστημένος.

α) Στο πρώτο site που μου δίνεις με μπερδεύεις, γιατί βλέπω τρεις με διαφορετική τιμή συσκευές που δε ξέρω τις διαφορές τους :
      1 , 2 , 3 . Επίσης και οι τιμές τους είναι πάρα πολύ μεγαλύτερες σε σχέση με άλλα sites.

β) Στο δεύτερο site βλέπω επίσης δύο μοντέλα αν και το δεύτερο δεν έχει καν τιμή :
      1 & 2 .
      Το πρώτο είναι με MIUI V5 OS ενώ το δεύτερο βλέπω το λένε S : Mi3s με MIUI V6 OS ( θα βγει Mi3s τώρα; :P μου φαίνεται και παράξενο ), και όσο για το MIUI V6, και εγώ θα μπορώ να το βάλω στο κινητό μου όπως και να έχει, έτσι δεν είναι; Ας το αγοράσω με MIUI V5, σωστά ή λάθος;
      Σε αυτό το site, βλέπω φυσιολογική την τιμή ( σε σχέση με το ibuygou.com που συνήθισα ^^ ), επίσης μου αρέσει γιατί μπορεί να πάρω και κανένα Bluetooth. Είναι αξιόπιστο αυτό, έχεις παραγγείλει και εσύ;

γ) Όσο αφορά την παραγγελία, βλέπω μερικούς να λένε κάτι για EMS, DHL για τελονίο κτλπ. Εγώ δεν έχω ιδέα από αυτά, μπορείτε να με διαφωτίσετε, ώστε να μη χάσω την συσκευή μου κατά την αποστολή αλλά και να μην επιβαρυνθώ με επιπλέον άσκοπα χρήματα ;

3) Α! οκ, είπα μήπως υπάρχουν προβλήματα στις συσκευές σε hardware ή software όπως και να έχει, τώρα έπειτα από πέσιμο κτλπ.. οκ.

4) Τι είναι η εφαρμογή OTA Updater; Στο κινητό μου θα την έχω;

Με το που βγει η rom , (δουλεύουν πολλά άτομα για να την έχουμε σε ελάχιστο χρόνο στα Ελληνικά) , θα σε ειδοποιεί για αναβάθμιση

α) Οπότε περιμένουμε από εσάς εδώ και μόνο από εσάς για ενημερώσεις λογισμικού;

Α! μήπως εδώ υπάρξει κάποιο πρόβλημα διευκρίνησης, του τύπου : "μου έβγαλε να κάνω update το κινητό μου και το update αναφερόταν όμως στην αγγλική - κινέζικη rom και εγώ δε το ήξερα και έκανα ενώ έχω την ελληνική από εδώ, και τώρα έχω προβλήματα..." ;
      β) Ή άμα έχουμε την ελληνική rom δεν τίθεται τέτοιο θέμα "μπερδέματος" τα updates θα έρχονται μόνο από εσάς;

γ) Όσο για την κοινότητα εδώ, εννοείτε τώρα που σας βρήκα δε σας αφήνω, ούτε φεύγω τόσο εύκολα από εδώ και ο λόγος είναι, γιατί βρήκα άτομα δημιουργικά και με όρεξη που προσφέρουν γιατί το γουστάρουν και αυτό είναι πολύ ωραίο. Θέλω και θα προσπαθήσω να βοηθήσω στην ανάπτυξη την ελληνικής αυτής κοινότητας. :)

5) Οκ σε ευχαριστώ πάρα πολύ που μου το είπες. Οκ αφού θα πληρώσω για μια δουλειά που μπορώ να την κάνω και εγώ σχετικά εύκολα και + το ότι δε το κάνουν σωστά, δε χρειάζεται. Ευχαριστώ πολύ που με ενημέρωσες! ;)

6) Γίνεται μήπως να μου πεις με την σειρά τι πρέπει να κάνω, ώστε να έχω πλήρως ενημερωμένο το κινητό μου ( από Android, Rom, Ελληνικά και οτιδήποτε άλλο υπάρχει ) ;
      Πες πως έχω τώρα το κινητό, μπορείς να μου πεις 1,2,3,4,5...με σειρά πράγματα που πρέπει να κάνω; Αν γίνεται να μου δώσεις και ακριβούς συνδέσμους για κατέβασμα που να αναφέρονται μονάχα στο Mi3.

Συγνώμη που ξανά ρωτώ και το θέτω έτσι το ερώτημα, αλλά το κάνω γιατί π.χ. βλέπω αυτό εδώ το topic και δε ξέρω πραγματικά τι να κατεβάσω και τι είναι για εμένα, είμαι λίγο μπερδεμένος.
      Άλλο πρέπει να κατεβάσω για rom, άλλο για ελληνικά άλλο για recovery ή δε ξέρω τι.. ^^

( Είχα κάποτε ένα κινητό με Android, αλλά τόσο δε το είχα ψάξει, μόνο μέχρι root είχα κάνει. )
      Ζητώ συγνώμη λοιπόν που ζητώ τόσο λεπτομερής ( αν γίνεται ) περιγραφή του τι και πως πρέπει να κάνω, έχω πολύ καιρό έξω από τον κόσμο του Android και έχω μείνει λίγο πίσω.

Υ.Σ. Αν θες για FAQs, βοηθάω και εγώ, μόλις τελειώσουμε με την παραγγελία μου και την εις πέρας ενημέρωση και ετοιμότητα του κινητού μου όπως το θέλω ( με ελληνικά ) ;)
      Όχι τίποτε άλλο, αλλά γιατί πιστεύω πως οι ερωτήσεις μου είναι σίγουρα κοινές με άλλους.
      ;)
    • Διαφήμιση
    • 1.. κάρτα sim την κανονική μεγάλη , αυτήν που έχεις
      Αν έχεις και άλλο κινητό , που παίρνει micro sim , καλά θα είναι να πας σε ένα κατάστημα του παρόχου σου και να πάρεις μια μεγάλη και μια μικρή με τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου , κόστος 10 ευρώ οι κάρτες sim

(Γενικά , αν κάποιος έχει κάποιο τηλέφωνο που παίρνει micro sim και θέλει να την χρησιμοποιήσει και στο mi3w καλό θα είναι να παραγγείλει και αυτό MICRO SIM Card Slot Tray Holder )

2) Ο.Κ.
      merimobiles.com/xiaomi-mi-3-mi…smartphone_p/meri8614.htm
      α) θα δεις μόνο για 16 gb
      [url='http://www.merimobiles.com/xiaomi-mi-3-miui-v5-5inch-smartphone_p/meri8614.htm']Xiaomi Mi-3 Quad Core 5.0 inch 1.5GHz with Android 4.1
      [/url]

Buy Original Xiaomi Mi3 Smart Phone From Xiaomiworld With Best Price

αν έχεις εμπιστοσύνη σε άλλο site , αποφασίζεις …..
      β) είναι αυτό που θα έλθει στο τέλος του χρόνου mi4w , MIUI V6 OS είπε ο admin ότι θα έχουμε και εμείς στην Ελληνική

Από merimobiles παρήγγειλα αυτά
      XIAOMI 5V 2A 10400mAh Power Bank for Smartphone & Tablet in Silver

Xiaomi Piston Headphones with 3.5mm Gold-plated Plug

από xiaomiworld , αγόρασα SIM Card Slot , μικρή μεγάλη
      [url]http://www.xiaomiworld.c…ard-slot-tray-holder.html[/url]

Standard SIM Card Slot Tray Holder

γ) merimobiles eshop και πληροφορίες αποστολής και τελωνίου.

3) ναι δεν έχω παράπονο

4) ναι προ εγκαταστημένη εφαρμογή στην Ελληνική rom
      OTA Updater - Τρόπος χρήσης των αναβαθμίσεων της Ελληνικής ROM
      OTA Update Center • Home

α) όχι , μόλις ολοκληρωθεί και ελεγχθεί από τους beta testers η rom ,
      ο admin την ποστάρει εδώ και όλοι αμέσως βλέπουμε ειδοποίηση της αναβάθμισης στο κινητό μας
      (άλλοι την κατεβάζουν από εδώ , την τοποθετούν στην συσκευή , και με τον πρώτο τρόπο , η απο recovery την φλασάρουν)

Α! αν έχεις την Ελληνική θα παίρνεις Ελληνική αναβάθμιση (αναβαθμίζει αυτήν που έχεις)

Β) ναι

Γ) το κατάλαβα από το πρώτο ποστ που έγραψες , ότι θα μείνεις και θα βοηθήσεις , αν έχεις εμπειρία από android , μέσα σε λίγες ώρες από την στιγμή που θα πάρεις το κινητό στα χέρια σου θα είσαι έτοιμος για απαντήσεις
      (εγώ χωρίς να έχω το κινητό , ούτε το είχα παραγγείλει , είχα συμμέτοχή σε μια διεθνή ψηφοφορία υπέρ της Ελληνική κοινότητα , μπήκα στο φόρουμ έκανα μια ερώτηση πως βγαίνει η κάρτα sim και κόλλησα εδώ )

5) έτσι

6) ότι σου έδωσα , είναι μόνο για το mi3w , και τα υπόλοιπα για όλες τις συσκευές και το mi3w , που φοράν miui rom
      (όταν θα πάρεις το κινητό και έχεις κάποια απορία , εδώ είμαστε , αν ξέρουμε , να βοηθήσουμε)

Θα φλασάρεις μόνο την rom , το recovery εμπεριέχεται μέσα , και είναι τέλειο (η Αγγλο Κινέζικη έχει φτωχό recovery , με λίγες επιλογές )

Υ.Σ. με μεγάλη μας χαρά

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 5 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().

• 1) Τέλεια, δε χρειάζεται να αλλάξω ούτε sim. :)

2)
      α) Οκ είμαι ανάμεσα τώρα στο merimobiles.com vs ibuygou.com ^^ Και στα δύο, αν δε κάνω λάθος θέμα αξιοπιστίας δεν έχει τεθεί ποτέ ( αν κάνω λάθος παρακαλώ πολύ διορθώστε με! ), η τιμή είναι η ίδια, τώρα το θέμα μου είναι ένα και μοναδικό, ποια από τις δύο δε θα με επιβαρύνει ( με όσο γίνεται μεγαλύτερη σιγουριά γιατί νομίζω 100% δε μπορούμε να είμαστε ποτέ ), με επιπλέον χρεώσεις τελωνείων κτλπ και ποια θα μου το φέρει ποιο γρήγορα;

( Ωραία η σελίδα που μπορώ να δω τα γνήσια κινητά που έχει βγάλει η xiaomi. ;) )

β) Ωραία θα έχω και εγώ MIUI V6 OS και ας έχω Mi3! :D :D Τέλεια! :thumbup:

γ) Ωραίο - ενδιαφέρον το topic ( επίσης δε το είχα δει ).
      Αν παραγγείλω από το merimobiles.com , τι μεταφορική προτείνεις; Signature post vs EMS ( με βλέπω περισσότερο για EMS ) ;

4) Τέλεια υπάρχει εφαρμογή που μου τα κάνει όλα αυτόματα δηλαδή; :D Δε χρειάζεται να λερώσω τα χέρια μου εγώ! 8) ( για αρχή... 8-) )

α,β) Τέλεια, οπότε δεν τίθεται θέμα μπερδέματος, βλέπουμε μόνο της ελληνικές. :)

5) Δηλαδή τώρα με το που πάρω το κινητό, για να βάλω τα ελληνικά και να είναι πλήρως ενημερωμένο το κινητό, θα κάνω το εξής :

• Έπειτα κατεβάζω την ελληνική [lexicon]ROM[/lexicon] από εδώ ( Xiaomi MI 3 (GTV-3.17.0) και κατεβάζω το -τελευταίο- "xiaomi-miui-hellas-4.4.3_cancro_Hellas-GTV-3.17.0-4.7.25.zip (WCDMA)")
      Αυτό το topic έχει πολλά και με μπερδεύει λίγο :P, για αυτό θα την κατεβάσω από το παραπάνω ( H 18η έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη ).

• ( [lexicon]Root[/lexicon] δε θέλει; )

ή αυτό εδώ - χάνω όμως σίγουρα τα δεδομένα μου, δηλαδή με τους προηγούμενους δε τα χάνω; - ( Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 με τον τρίτο τρόπο )
      ή αν θέλω και αυτόν εδώ ( [ROM] MIUI ROM Flashing Guide for Xiaomi Mi3 )

Για να εγκαταστήσω την Ελληνική τελευταία ROM και αν καταφέρω είμαι τζετ! Σωστά;
    • Απ: Να αγοράσω το Mi3 ;

Μπορείς να το πάρεις απ όπου θέλεις, την γνώμη μου σου είπα
      Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις και στο φόρουμ μας , γιαυτό ανέφερα τα δύο αξιόπιστα sites (εταιρίες)

Όταν το πάρεις δεν χρειάζεται να κάνεις backup τις εφαρμογές σου γιατί δεν θα προλάβεις να βάλεις εφαρμογές , απλά θα φλασαρεις

Αν αργότερα κάνεις backup , θα το κάνεις μόνο για τις δικές σου εφαρμογές και όχι του συστήματος

Σε recovery είπαμε μπορείς να πάρεις όλη την rom backup

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ο/H tora33 έγραψε:

Όταν το πάρεις δεν χρειάζεται να κάνεις backup τις εφαρμογές σου γιατί δεν θα προλάβεις να βάλεις εφαρμογές , απλά θα φλασαρεις

Αν αργότερα κάνεις backup , θα το κάνεις μόνο για τις δικές σου εφαρμογές και όχι του συστήματος

Σε recovery είπαμε μπορείς να πάρεις όλη την rom backup

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οπότε εγώ μονάχα κατεβάζω και κάνω εγκατάσταση την ROM μου ; ;) :D
      Ο! και εσύ φίλε το Mi3 έχεις ; Πως σου φαίνεται;
      Η εφαρμογή Tapatalk τι είναι; μπορείς να μιλάς και να γράφει; Θα ψάξω να δω αν έχετε και κανένα topic που προτείνεται καλές εφαρμογές για Android! :grin:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Tassos έγραψε:

Οπότε εγώ μονάχα κατεβάζω και κάνω εγκατάσταση την ROM μου ;
      Ο! και εσύ φίλε το Mi3 έχεις ; Πως σου φαίνεται;
      Η εφαρμογή Tapatalk τι είναι; μπορείς να μιλάς και να γράφει; Θα ψάξω να δω αν έχετε και κανένα topic που προτείνεται καλές εφαρμογές για Android!

Ναι
      έχω και το mi3w , Τέλειο , περιμένω το επόμενο
      tapatalk
      play.google.com/store/apps/det…apatalkpro.activity&hl=el
      Tapatalk
      βάζεις την εφαρμογή , ψάχνεις το miui hellas
      βάζεις τους κωδικούς σου , όταν πάρεις το κινητό , θα χαρείς την εφαρμογή
      Images
      • tapatalk.png

317,25 kB, 1.080×1.920, viewed 82 times

• Κάτι ακόμη που μόλις σκέφτηκα, θα παραγγείλω από το merimobiles.com , για φορτιστή θα είμαι οκ;
      Μήπως έχει φορτιστή που δεν είναι για Ελλάδα και πρέπει να τους το πω ;
    • θα ζητήσεις Ευρωπαϊκή πρίζα , αλλιώς 2 ευρώ περίπου από μαγαζί εδώ

• Ο/H tora33 έγραψε:

θα ζητήσεις Ευρωπαϊκή πρίζα , αλλιώς 2 ευρώ περίπου από μαγαζί εδώ

Που θα το ζητήσω φίλε;
      Είδες λεπτομέρεια; και θα το ξέχναγα ^^ ( σου περνάει τίποτε άλλο από το μυαλό που ίσος έχουμε ξεχάσει να το θίξουμε φίλε; :S )

Επίσης να σε ρωτήσω, εξωτερική κάρτα μνήμης sd παίρνει έτσι;
      ( Αύριο πρωί πρωί το παραγγέλνω :D )
    • Διαφήμιση
    • Από την στιγμή που φεύγει μία παραγγελεία για Ευρώπη, ΠΑΝΤΑ βάζουν αντάπτορα μπρίζας και ας μην το ζητήσεις.

Οσο για SD Card, δεν υποστηρίζει εξωτερική SD Card !!!
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)