δεν ξέρω τι Screen Protector θα παραλάβεις , ότι παρήγγειλες θα έλθει , εγώ μια απλή έβαλα
στην Ελλάδα , νομίζω , δεν υπάρχουν για το κινητό μας , βάλε αυτήν , παρήγγειλε την άλλη και την αλλάζεις , όταν θα έλθει
για το mi3w , μάλλον θα βάλεις την αυριανή , εδώ θα παρακολουθείς , ξέρεις
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…mi-MI-3-GTV-3-20-0/#files
η από το πρώτο πόστ
[GTV-3.20] H 20η έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
ανοίγεις το κινητό ,
πατάς κάτω αριστερά το πλήκτρο αφής της συσκευής το μενού δηλαδή
επιλέγεις settings/security/και ενεργοποιείς το unknow source
μετά πηγαίνεις πίσω , με το δεξί πλήκτρο αφής της συσκευής
κάτω χαμιλά βλέπεις το { } Developer options,το επιλέγεις, και ενεργοποιείς το usb debugging (νομίζω είναι προεπιλεγμένο)
εγκατάσταση της Ελληνικής rom
1 θα την κατεβάσεις στο κομπιούτερ (όχι στο κινητό) για να κατέβει σωστά
2 θα μετονομάσεις το αρχείο της rom που κατέβασες σε update , θα γίνει έτσι update.zip , προσοχή , όχι update.zip.zip
3 την τοποθετείς στο κινητό σου , κλείνεις το κινητό
4 πατάς Volume (+) & Power ταυτόχρονα , για να μπεις στο recovery ,
(στο παρακάτω βίντεο λέει : ψάχνεις μέσα στο κινητό σου στις επιφάνειες εργασίας , τον φάκελο system , μέσα στον φάκελο θα βρεις την εφαρμογή updater , πατάς επάνω, πατάς αριστερά κάτω το πλήκτρο αφής της συσκευής και επιλέγεις select update package , επιλέγεις την update.zip , και κάτω δεξιά το update , ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ updater , αγνοείς την παρένθεση)
5 διαλέγεις English ,
6.επιλέγεις : wipe & reset , / wipe user data (αργεί αρκετά)
7. back to Mainmenou
8. Install update.zip to system one
10. αν δεν μπορέσει να την εγκαταστήσει κάνεις
επιλέγεις : wipe & reset , / wipe all data (αργεί αρκετά)
back to mainmenu
Install update.zip to system one
δηλαδή κάνεις αυτά ,
UpdatingxiaomiMI32tropos.mp4 Video by Zio111 | Photobucket
κοίταξε κι εδώ τον δεύτερο τρόπο Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 VIDEO(1.Mέσα από το MIUI 2.Mέσα από το recovery 3.Mε MIFlash και fast Boot )
και έχεις την Ελληνική , για να βάλεις την επόμενη Παρασκευή , την επόμενη rom , είναι παιχνιδάκι
Αργότερα που θα βάλεις εφαρμογές δικέ σου , κ.λ.π. θα κάνεις , Αντίγραφο Ασφαλείας , κι αυτό το ξέρεις
Οδηγός Λήψης και Επαναφοράς Αντιγράφου Ασφαλείας (Backup/Restore) στο Xiaomi Mi2s
θα μεταφέρεις και όλους τους φακέλου σου προληπτικά στο κομπιούτερ σου
στην Ελλάδα , νομίζω , δεν υπάρχουν για το κινητό μας , βάλε αυτήν , παρήγγειλε την άλλη και την αλλάζεις , όταν θα έλθει
για το mi3w , μάλλον θα βάλεις την αυριανή , εδώ θα παρακολουθείς , ξέρεις
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…mi-MI-3-GTV-3-20-0/#files
η από το πρώτο πόστ
[GTV-3.20] H 20η έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
ανοίγεις το κινητό ,
πατάς κάτω αριστερά το πλήκτρο αφής της συσκευής το μενού δηλαδή
επιλέγεις settings/security/και ενεργοποιείς το unknow source
μετά πηγαίνεις πίσω , με το δεξί πλήκτρο αφής της συσκευής
κάτω χαμιλά βλέπεις το { } Developer options,το επιλέγεις, και ενεργοποιείς το usb debugging (νομίζω είναι προεπιλεγμένο)
εγκατάσταση της Ελληνικής rom
1 θα την κατεβάσεις στο κομπιούτερ (όχι στο κινητό) για να κατέβει σωστά
2 θα μετονομάσεις το αρχείο της rom που κατέβασες σε update , θα γίνει έτσι update.zip , προσοχή , όχι update.zip.zip
3 την τοποθετείς στο κινητό σου , κλείνεις το κινητό
4 πατάς Volume (+) & Power ταυτόχρονα , για να μπεις στο recovery ,
(στο παρακάτω βίντεο λέει : ψάχνεις μέσα στο κινητό σου στις επιφάνειες εργασίας , τον φάκελο system , μέσα στον φάκελο θα βρεις την εφαρμογή updater , πατάς επάνω, πατάς αριστερά κάτω το πλήκτρο αφής της συσκευής και επιλέγεις select update package , επιλέγεις την update.zip , και κάτω δεξιά το update , ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ updater , αγνοείς την παρένθεση)
5 διαλέγεις English ,
6.επιλέγεις : wipe & reset , / wipe user data (αργεί αρκετά)
7. back to Mainmenou
8. Install update.zip to system one
10. αν δεν μπορέσει να την εγκαταστήσει κάνεις
επιλέγεις : wipe & reset , / wipe all data (αργεί αρκετά)
back to mainmenu
Install update.zip to system one
δηλαδή κάνεις αυτά ,
UpdatingxiaomiMI32tropos.mp4 Video by Zio111 | Photobucket
κοίταξε κι εδώ τον δεύτερο τρόπο Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 VIDEO(1.Mέσα από το MIUI 2.Mέσα από το recovery 3.Mε MIFlash και fast Boot )
και έχεις την Ελληνική , για να βάλεις την επόμενη Παρασκευή , την επόμενη rom , είναι παιχνιδάκι
Αργότερα που θα βάλεις εφαρμογές δικέ σου , κ.λ.π. θα κάνεις , Αντίγραφο Ασφαλείας , κι αυτό το ξέρεις
Οδηγός Λήψης και Επαναφοράς Αντιγράφου Ασφαλείας (Backup/Restore) στο Xiaomi Mi2s
θα μεταφέρεις και όλους τους φακέλου σου προληπτικά στο κομπιούτερ σου
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().

χααχαχ αλλά όσο να ναι αν προστάτευε από τα κλειδιά π.χ. αν ξεχαστείς καμία φορά κτλπ.. να μην γρατσουνιέται πολύ εύκολα δηλαδή. Οπότε για πείτε μου γιατί από τα λεγόμενα του 

SwiftKey δε βλέπω κάποια τέτοια