δεν ξέρω τι Screen Protector θα παραλάβεις , ότι παρήγγειλες θα έλθει , εγώ μια απλή έβαλα
στην Ελλάδα , νομίζω , δεν υπάρχουν για το κινητό μας , βάλε αυτήν , παρήγγειλε την άλλη και την αλλάζεις , όταν θα έλθει
για το mi3w , μάλλον θα βάλεις την αυριανή , εδώ θα παρακολουθείς , ξέρεις
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…mi-MI-3-GTV-3-20-0/#files
η από το πρώτο πόστ
[GTV-3.20] H 20η έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
ανοίγεις το κινητό ,
πατάς κάτω αριστερά το πλήκτρο αφής της συσκευής το μενού δηλαδή
επιλέγεις settings/security/και ενεργοποιείς το unknow source
μετά πηγαίνεις πίσω , με το δεξί πλήκτρο αφής της συσκευής
κάτω χαμιλά βλέπεις το { } Developer options,το επιλέγεις, και ενεργοποιείς το usb debugging (νομίζω είναι προεπιλεγμένο)
εγκατάσταση της Ελληνικής rom
1 θα την κατεβάσεις στο κομπιούτερ (όχι στο κινητό) για να κατέβει σωστά
2 θα μετονομάσεις το αρχείο της rom που κατέβασες σε update , θα γίνει έτσι update.zip , προσοχή , όχι update.zip.zip
3 την τοποθετείς στο κινητό σου , κλείνεις το κινητό
4 πατάς Volume (+) & Power ταυτόχρονα , για να μπεις στο recovery ,
(στο παρακάτω βίντεο λέει : ψάχνεις μέσα στο κινητό σου στις επιφάνειες εργασίας , τον φάκελο system , μέσα στον φάκελο θα βρεις την εφαρμογή updater , πατάς επάνω, πατάς αριστερά κάτω το πλήκτρο αφής της συσκευής και επιλέγεις select update package , επιλέγεις την update.zip , και κάτω δεξιά το update , ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ updater , αγνοείς την παρένθεση)
5 διαλέγεις English ,
6.επιλέγεις : wipe & reset , / wipe user data (αργεί αρκετά)
7. back to Mainmenou
8. Install update.zip to system one
10. αν δεν μπορέσει να την εγκαταστήσει κάνεις
επιλέγεις : wipe & reset , / wipe all data (αργεί αρκετά)
back to mainmenu
Install update.zip to system one
δηλαδή κάνεις αυτά ,
UpdatingxiaomiMI32tropos.mp4 Video by Zio111 | Photobucket
κοίταξε κι εδώ τον δεύτερο τρόπο Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 VIDEO(1.Mέσα από το MIUI 2.Mέσα από το recovery 3.Mε MIFlash και fast Boot )
και έχεις την Ελληνική , για να βάλεις την επόμενη Παρασκευή , την επόμενη rom , είναι παιχνιδάκι
Αργότερα που θα βάλεις εφαρμογές δικέ σου , κ.λ.π. θα κάνεις , Αντίγραφο Ασφαλείας , κι αυτό το ξέρεις
Οδηγός Λήψης και Επαναφοράς Αντιγράφου Ασφαλείας (Backup/Restore) στο Xiaomi Mi2s
θα μεταφέρεις και όλους τους φακέλου σου προληπτικά στο κομπιούτερ σου
στην Ελλάδα , νομίζω , δεν υπάρχουν για το κινητό μας , βάλε αυτήν , παρήγγειλε την άλλη και την αλλάζεις , όταν θα έλθει
για το mi3w , μάλλον θα βάλεις την αυριανή , εδώ θα παρακολουθείς , ξέρεις
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…mi-MI-3-GTV-3-20-0/#files
η από το πρώτο πόστ
[GTV-3.20] H 20η έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
ανοίγεις το κινητό ,
πατάς κάτω αριστερά το πλήκτρο αφής της συσκευής το μενού δηλαδή
επιλέγεις settings/security/και ενεργοποιείς το unknow source
μετά πηγαίνεις πίσω , με το δεξί πλήκτρο αφής της συσκευής
κάτω χαμιλά βλέπεις το { } Developer options,το επιλέγεις, και ενεργοποιείς το usb debugging (νομίζω είναι προεπιλεγμένο)
εγκατάσταση της Ελληνικής rom
1 θα την κατεβάσεις στο κομπιούτερ (όχι στο κινητό) για να κατέβει σωστά
2 θα μετονομάσεις το αρχείο της rom που κατέβασες σε update , θα γίνει έτσι update.zip , προσοχή , όχι update.zip.zip
3 την τοποθετείς στο κινητό σου , κλείνεις το κινητό
4 πατάς Volume (+) & Power ταυτόχρονα , για να μπεις στο recovery ,
(στο παρακάτω βίντεο λέει : ψάχνεις μέσα στο κινητό σου στις επιφάνειες εργασίας , τον φάκελο system , μέσα στον φάκελο θα βρεις την εφαρμογή updater , πατάς επάνω, πατάς αριστερά κάτω το πλήκτρο αφής της συσκευής και επιλέγεις select update package , επιλέγεις την update.zip , και κάτω δεξιά το update , ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ updater , αγνοείς την παρένθεση)
5 διαλέγεις English ,
6.επιλέγεις : wipe & reset , / wipe user data (αργεί αρκετά)
7. back to Mainmenou
8. Install update.zip to system one
10. αν δεν μπορέσει να την εγκαταστήσει κάνεις
επιλέγεις : wipe & reset , / wipe all data (αργεί αρκετά)
back to mainmenu
Install update.zip to system one
δηλαδή κάνεις αυτά ,
UpdatingxiaomiMI32tropos.mp4 Video by Zio111 | Photobucket
κοίταξε κι εδώ τον δεύτερο τρόπο Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 VIDEO(1.Mέσα από το MIUI 2.Mέσα από το recovery 3.Mε MIFlash και fast Boot )
και έχεις την Ελληνική , για να βάλεις την επόμενη Παρασκευή , την επόμενη rom , είναι παιχνιδάκι
Αργότερα που θα βάλεις εφαρμογές δικέ σου , κ.λ.π. θα κάνεις , Αντίγραφο Ασφαλείας , κι αυτό το ξέρεις
Οδηγός Λήψης και Επαναφοράς Αντιγράφου Ασφαλείας (Backup/Restore) στο Xiaomi Mi2s
θα μεταφέρεις και όλους τους φακέλου σου προληπτικά στο κομπιούτερ σου
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().