Διαφήμιση

Να αγοράσω το Mi3 ;

• δεν ξέρω τι Screen Protector θα παραλάβεις , ότι παρήγγειλες θα έλθει , εγώ μια απλή έβαλα
      στην Ελλάδα , νομίζω , δεν υπάρχουν για το κινητό μας , βάλε αυτήν , παρήγγειλε την άλλη και την αλλάζεις , όταν θα έλθει

για το mi3w , μάλλον θα βάλεις την αυριανή , εδώ θα παρακολουθείς , ξέρεις
      xiaomi-miui.gr/community/wsif/…mi-MI-3-GTV-3-20-0/#files
      η από το πρώτο πόστ
      [GTV-3.20] H 20η έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

ανοίγεις το κινητό ,
      πατάς κάτω αριστερά το πλήκτρο αφής της συσκευής το μενού δηλαδή
      επιλέγεις settings/security/και ενεργοποιείς το unknow source
      μετά πηγαίνεις πίσω , με το δεξί πλήκτρο αφής της συσκευής
      κάτω χαμιλά βλέπεις το { } Developer options,το επιλέγεις, και ενεργοποιείς το usb debugging (νομίζω είναι προεπιλεγμένο)

εγκατάσταση της Ελληνικής rom
      1 θα την κατεβάσεις στο κομπιούτερ (όχι στο κινητό) για να κατέβει σωστά
      2 θα μετονομάσεις το αρχείο της rom που κατέβασες σε update , θα γίνει έτσι update.zip , προσοχή , όχι update.zip.zip
      3 την τοποθετείς στο κινητό σου , κλείνεις το κινητό
      4 πατάς Volume (+) & Power ταυτόχρονα , για να μπεις στο recovery ,
      (στο παρακάτω βίντεο λέει : ψάχνεις μέσα στο κινητό σου στις επιφάνειες εργασίας , τον φάκελο system , μέσα στον φάκελο θα βρεις την εφαρμογή updater , πατάς επάνω, πατάς αριστερά κάτω το πλήκτρο αφής της συσκευής και επιλέγεις select update package , επιλέγεις την update.zip , και κάτω δεξιά το update , ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ updater , αγνοείς την παρένθεση)

5 διαλέγεις English ,
      6.επιλέγεις : wipe & reset , / wipe user data (αργεί αρκετά)
      7. back to Mainmenou
      8. Install update.zip to system one
      10. αν δεν μπορέσει να την εγκαταστήσει κάνεις
      επιλέγεις : wipe & reset , / wipe all data (αργεί αρκετά)
      back to mainmenu
      Install update.zip to system one

δηλαδή κάνεις αυτά ,
      UpdatingxiaomiMI32tropos.mp4 Video by Zio111 | Photobucket
      κοίταξε κι εδώ τον δεύτερο τρόπο Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 VIDEO(1.Mέσα από το MIUI 2.Mέσα από το recovery 3.Mε MIFlash και fast Boot )
      και έχεις την Ελληνική , για να βάλεις την επόμενη Παρασκευή , την επόμενη rom , είναι παιχνιδάκι

Αργότερα που θα βάλεις εφαρμογές δικέ σου , κ.λ.π. θα κάνεις , Αντίγραφο Ασφαλείας , κι αυτό το ξέρεις
      Οδηγός Λήψης και Επαναφοράς Αντιγράφου Ασφαλείας (Backup/Restore) στο Xiaomi Mi2s

θα μεταφέρεις και όλους τους φακέλου σου προληπτικά στο κομπιούτερ σου
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().

• Ο/H Tassos έγραψε:

Ο/H tora33 έγραψε:

καλά έκανες για να μην λερώνεις την οθόνη ,

Μόνο για να μην λερώνει η οθόνη; :P
      Δηλαδή αντικειμενικά, δεν δίνει και καμία τρελή προστασία ;

Και δεν λερώνει η οθόνη με δακτυλιές και σκουπίζεται η οθόνη πολύ πιό εύκολα και scrollάρει (το δάκτυλο επάνω στην οθόνη) απίστευτα καλύτερα και κυριολεκτικά (και αποδεδειγμένα!) προστατεύει από γρατζουνιές. Άρα, εάν είναι να κάνεις την σύγκριση "ΜΕ" ή " ΧΩΡΙΣ" προστασία, θα έλεγα ότι ΝΑΙ, αξίζει το κόπο να την βάλει κάποιος!
      Το μειονέκτημα είναι ότι η ζωντάνια των χρωμάτων την οθόνης αλλοιώνεται, αλλά αυτό συνηθίζεται πολύ γρήγορα...
    • θέλει να την βάλει απ ότι κατάλαβα μεν , την παρήγγειλε
      αλλά θέλει να αντέχει σε κόφτες , τρυπάνια , σφυριά , να μην σπάει η οθόνη πέφτοντας κάτω ...

• Διαφήμιση
    • Ο/H tora33 έγραψε:

θέλει να την βάλει απ ότι κατάλαβα μεν , την παρήγγειλε
      αλλά θέλει να αντέχει σε κόφτες , τρυπάνια , σφυριά , να μην σπάει η οθόνη πέφτοντας κάτω ...

Χαχαχα! Ρεεεε... κινητό αγόρασε, όχι τρακτέρ! Έλεος! :D
    • Ο/H tora33 έγραψε:

θέλει να την βάλει απ ότι κατάλαβα μεν , την παρήγγειλε

Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι οι πιό ακριβές (αυτές που κάνουν 5-7 $) υπόσχονται ότι προστατεύουν απο "σφυροδρέπανα", αλλά στην πράξη δεν ξέρω εάν το κάνουν. (Ποιός άραγε έχει τα γκότσια να το δοκιμάσει?) Έχω βάλει τέτοια στο Mi-3, αλλά η διαφορά που παρατήρησα απο τις "φθηνές" (αυτές των 2 δολαρίων) είναι ότι είναι ελαχιστα πιό παχιές και ότι στη συσκευασία αγοράς έχουν περισσότερα αξεσουάρ (πανάκια κ.λ.π.) για να δικαιολογήσουν προφανώς την ακριβότερη τιμή. Πάντως και οι "φθηνές" (που έχω βάλει στα "ριζάκια" μου) μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους...
    • Ο/H caeser έγραψε:

Χαχαχα! Ρεεεε... κινητό αγόρασε, όχι τρακτέρ! Έλεος!

καλό :P :P :P
      επηρεάστηκε από το βίντεο
      edit
      γιατί το άλλαξες !!! , καλό ήταν , (ήταν αυθόρμητη πλακίτσα , χωρίς να προσβάλει)

• Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

edit
      γιατί το άλλαξες !!! , καλό ήταν , (ήταν αυθόρμητη πλακίτσα , χωρίς να προσβάλει)

Βρε δεν άλλαξα τίποτα. Δύο διαφορετικά ποστ είναι... :)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Βρε δεν άλλαξα τίποτα. Δύο διαφορετικά ποστ είναι...

ναι, το είδα , ήμουνα σε άλλο θέμα , γύρισα , είδα το τελευταίο σου ποστ , δεν σκέφτηκα ότι θα είχες συνεχόμενα δύο ποστ (γιατί προσπαθώ να μην το κάνω εγώ , μπαίνω με edit και συμπληρώνω )
      ο.κ. και για να είμαι "σωστός" , το ποστ μου είναι off topic ,
      ακόμη γελάω με το τρακτέρ :lol: :lol: :lol:

Ο/H caeser έγραψε:

Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι οι πιό ακριβές (αυτές που κάνουν 5-7 $) υπόσχονται ότι προστατεύουν απο "σφυροδρέπανα", αλλά στην πράξη δεν ξέρω εάν το κάνουν. (Ποιός άραγε έχει τα γκότσια να το δοκιμάσει?) Έχω βάλει τέτοια στο Mi-3, αλλά η διαφορά που παρατήρησα απο τις "φθηνές" (αυτές των 2 δολαρίων) είναι ότι είναι ελαχιστα πιό παχιές και ότι στη συσκευασία αγοράς έχουν περισσότερα αξεσουάρ (πανάκια κ.λ.π.) για να δικαιολογήσουν προφανώς την ακριβότερη τιμή. Πάντως και οι "φθηνές" (που έχω βάλει στα "ριζάκια" μου) μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους...

όταν πήρα το πρώτο κινητό android , πήρα την πιο ακριβή που βρήκα , γιατί οι φθηνές ήταν χάλια
      για το mi3w , πήρα μια απλή , μια χαρά είναι

• Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

edit

Βρε δεν άλλαξα τίποτα. Δύο διαφορετικά ποστ είναι... :)

αχαχαχαχ όχι βρε μάγκες είπαμε ^^ χααχαχ αλλά όσο να ναι αν προστάτευε από τα κλειδιά π.χ. αν ξεχαστείς καμία φορά κτλπ.. να μην γρατσουνιέται πολύ εύκολα δηλαδή. Οπότε για πείτε μου γιατί από τα λεγόμενα του @caeser ψήθηκα, αλλά θέλω μια καλή, πείτε μου όμως από που να την παραγγείλω ( ελπίζω όχι πάλι από Κίνα, να τραβήξω την ίδια αγωνία. ^^ :P )
      Πάντως για τις δαχτυλιές που λες, από την πρώτη στιγμή το παρατήρησα και εγώ και όντως δεν βγαίνουν και εύκολα..

Πάντως παιδιά! Τέλεια! :D :D Τέλειο! Μόλις το πείρα ( έχω ώρα βασικά αλλά καταλαβαίνεται.. )το κρατάω στα χέρια μου ( φίλε μου @tora33, όταν έγραψες το post για το πως να κάνω το update και να βάλω τα ελληνικά ήταν εκείνη ακριβώς την στιγμή που έκανα refresh για να δω αν απάντησες ) και με βοήθησες παα πολύ! Ευχαριστώ ;)
      Τελικά αποδείχθηκε πολύ εύκολο, απλώς κατέβασα το τελευταίο ( αυτό φοβόμουν περισσότερο μην δε κατεβάσω την τελευταία ή κάνω λάθος και είναι για άλλη συσκευή ), το μετονόμασα σε update ( update.zip το αρχείο δηλαδή ), το έβαλα στο κινητό και μετά --> Κλείσιμο, Άνοιγμα πατώντας Volume (+) & Power ταυτόχρονα ( Αυτό εσείς το λέτε recovery ; ) --> Επιλογή για update τι έλεγε και τα κάνει όλα κατευθείαν και αμέσως είχα ελληνικά! :D :D
      Και όλα τα υπόλοιπα έτσι γίνονται ή είτε μέσω του OTA UPDATER ; ;)

Πάντως να πω πως και εγώ νομίζω μπήκα στο κλαμπ εκείνον που δεν ήξεραν να βάλουν την SIM ^^ ( ακριβώς!! όπως την είχες πάθει και εσύ ήμουν φίλε @tora33 αχαχα ακριβώς τα ίδια ερωτήματα είχα και εγώ ) και μου έσπασε και λίγο τα νεύρα η πρώτη φορά να του βάλω στην τρύπα που συνδέετε το usb - φορτιστής.

Για πείτε μου, έχετε να μου προτείνετε τίποτα να δω σαν νέος;
      Τίποτα που τα βρήκατε και εσείς έπειτα από αρκετή χρήση ή ψάξιμο ;
      Μου έβγαλε μια ειδοποίηση για κάτι λεξικά δεν την διάβασα καλά δε θυμάμαι και πάτησα κάτι και την έχασα.. ^^ σας πάει στο μυαλό τι μπορεί να ήταν; :P
      Είμαι ακόμη στο στάδιο που δε ξέρω τίποτα απολύτως τι παίζει ( έχω και 1-2 χρόνια να ασχοληθώ ή να έχω δικό μου κινητό με android ) αχαχαχ και καταλαβαίνεται νομίζω. ^^
    • Ο/H Tassos έγραψε:

Μου έβγαλε μια ειδοποίηση για κάτι λεξικά δεν την διάβασα καλά δε θυμάμαι και πάτησα κάτι και την έχασα..

Αντε μεγειές και καλορίζικο το τερατάκι σου... :thumbsup:

Για το λεξικό θα ήταν καμμία ειδοποίηση από το SwiftKey για να προσθέσεις γλώσσες & λεξικά.
      Είναι σύγουρο πως θα σου ξαναβγάλει την ειδοποίηση....
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H Tassos έγραψε:

Μου έβγαλε μια ειδοποίηση για κάτι λεξικά δεν την διάβασα καλά δε θυμάμαι και πάτησα κάτι και την έχασα..

Αντε μεγειές και καλορίζικο το τερατάκι σου... :thumbsup:

Για το λεξικό θα ήταν καμμία ειδοποίηση από το SwiftKey για να προσθέσεις γλώσσες & λεξικά.
      Είναι σύγουρο πως θα σου ξαναβγάλει την ειδοποίηση....

Ευχαριστώ πολύ φίλε! :)
      Λεξικό... :huh: SwiftKey δε βλέπω κάποια τέτοια εφαρμογή.. πάντως αφού λες θα ξανά βγει θα το δω και τότε και θα το ψάξω κιόλας γιατί δε καταλαβαίνω και πολύ καλά ακόμη ( όπως είπα ).

Επί την ευκαιρία να ξανά πω, ένα τεράστιο μπράβο για την μαγκιά σας, την μετάφραση. Είναι λίγα τα λόγια μάγκες.... ;) Ευχαριστώ πολύ!

Επίσης επειδή είχα δει και κάπου για μούφα mi3, ας σας δώσω και μερικά screen να μου πείτε ( να ήμαστε 1000% σίγουροι, γιατί ποτέ δε ξέρεις ).

Edit :
      Μόλις παρήγγειλα και αυτή εδώ την θήκη : Δερμάτινη θήκη για Xiaomi 3 MI3 .
      Θα είναι κομπλέ έτσι; Μου άρεσε αρκετά είναι και δερμάτινη..

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην Tassos ().

• Διαφήμιση
    • Μια χαρά είσαι. και μη φοβάσαι τίποτα.
      Από το μαγαζί που ψώνισες ΟΛΑ είναι γνησια.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)