Διαφήμιση

Να αγοράσω το Mi3 ;

• Μόλις παράγγειλα το τερατάκι από merimobiles. Είχε αυτή την εποχή την καλύτερη τιμή νομίζω $280. Μόλις έρθει με το καλό θα ακολουθήσω τις οδηγίες σας για την ελληνική rom. Τους είπα να το στείλουν σφραγισμένο και να μην περάσουν τίποτα.

Κρίνετε σκόπιμο να τοποθετήσω πρώτα την full rom 4.8.22 ή να βάλω κατευθείαν την 4.10.11? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • Ο/H arkas5 έγραψε:

Μόλις παράγγειλα το τερατάκι από merimobiles. Είχε αυτή την εποχή την καλύτερη τιμή νομίζω $280. Μόλις έρθει με το καλό θα ακολουθήσω τις οδηγίες σας για την ελληνική rom. Τους είπα να το στείλουν σφραγισμένο και να μην περάσουν τίποτα.

Κρίνετε σκόπιμο να τοποθετήσω πρώτα την full rom 4.8.22 ή να βάλω κατευθείαν την 4.10.11? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις πρώτα να έρθει, να δεις τι θα έχει μέσα (επειδή το γεγονός ότι τους είπες να μην πειράξουν τίποτα δεν σημαίνει ότι δεν θα πειράξουν...) και μετά αποφασίζεις τι θα βάλεις... Επίσης μέχρι να έρθει είναι πιθανόν να έχει βγει νεα version...
      Άντε με το καλό να παραλάβεις! :D
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H arkas5 έγραψε:

Μόλις παράγγειλα το τερατάκι από merimobiles. Είχε αυτή την εποχή την καλύτερη τιμή νομίζω $280. Μόλις έρθει με το καλό θα ακολουθήσω τις οδηγίες σας για την ελληνική rom. Τους είπα να το στείλουν σφραγισμένο και να μην περάσουν τίποτα.

Εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις πρώτα να έρθει, να δεις τι θα έχει μέσα (επειδή το γεγονός ότι τους είπες να μην πειράξουν τίποτα δεν σημαίνει ότι δεν θα πειράξουν...) και μετά αποφασίζεις τι θα βάλεις... Επίσης μέχρι να έρθει είναι πιθανόν να έχει βγει νεα version...

Θα το κάνω έτσι. Βέβαια δεν νομίζω οτι θα δω κάτι περίεργο. Λογικά θα έχει την επίσημη Αγγλική rom...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H arkas5 έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H arkas5 έγραψε:

Θα το κάνω έτσι. Βέβαια δεν νομίζω οτι θα δω κάτι περίεργο. Λογικά θα έχει την επίσημη Αγγλική rom...

Ή την multi... που φυσικά είναι μια χαρά!
    • Το πρόβλημά μου είναι οτι θέλω play store και να μην έχω κινέζικες εφαρμογές. Μπορώ να τα κάνω αυτά με την multi?

Άκυρη η ερώτησή μου. Βρήκα τις απαντήσεις στο youtube.

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην arkas5 ().