Έβαλα την τελευταια ελληνική που υπάρχει στο σάιτ και το ταμπλετ σέρνεται! Ανεβάζει θερμοκρασία και παει υπερβολικά αργά. Πολλές εφαρμογές αργούν να ανοίξουν ή/και κρασαρουν. Το σκρολινγκ σπάει πολυ.
Έβαλα την τελευταια ελληνική που υπάρχει στο σάιτ και το ταμπλετ σέρνεται! Ανεβάζει θερμοκρασία και παει υπερβολικά αργά. Πολλές εφαρμογές αργούν να ανοίξουν ή/και κρασαρουν. Το σκρολινγκ σπάει πολυ.
Παρακαλώ κοιτάξτε το.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Δεν έχω τολμήσει να αγγίξω άλλη rom πέρα από την 4.9.19.Θα σου πρότεινα αφού κάνεις τα απαραίτητα wipes να περάσεις την συγκεκριμένη rom που δεν έχει fc δεν έχει προβλήματα ήχου youtube κλπ,κλπ.
Ποια θα λεγατε οτι ειναι η ποιο σταθερη και αποτελεσματικη rom για mipad; Αν προκειται να περασω v6 ποιον οδηγο πρεπει να ακολουθησω;
Eυχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σας
Καλημέρα. Μάλλον αναγκάστηκες να το "εγχειρίσεις"?!?!
Ακριβώς.Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει άλλη λύση.Η αποστολή στην Κίνα ήταν ένα σενάριο που δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου.
Νιώθεις ένα ρίγος στη ράχη σου όταν ανοίγεις το pad( από φόβο μην τα κάνεις σάλτσα) αλλά τελικά όλα καλά.
Καλημέρα. Μάλλον αναγκάστηκες να το "εγχειρίσεις"?!?!
Ακριβώς.Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει άλλη λύση.Η αποστολή στην Κίνα ήταν ένα σενάριο που δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου.
Νιώθεις ένα ρίγος στη ράχη σου όταν ανοίγεις το pad( από φόβο μην τα κάνεις σάλτσα) αλλά τελικά όλα καλά.
Μπράβο σου για την ολοκλήρωση της διαδικασίας με επιτυχία.
Έχετε γίνει expert βλέπω