Δηλαδή άνοιξες το Mobileuncle tools πήγες στην επιλογή recovery update και επέλεξες να τρέξεις αυτό που έχω βάλει στη φωτογραφία?
Note στα χέρια ενός αρχαριου!
-
-
Φίλε σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλα οκ .Ήμουν έτοιμος να τα παρατήσω ...Σε ευχαριστώ πάρα πολύ,να σαι καλά
-
-
Ναι την πέρασα.Επιτέλους. Σε ευχαριστώ και πάλι και πράγματι κάνουν πολύ καλή δουλειά όλα τα παιδιά του φόρουμ
-
Καλησπέρα παιδιά,
Για να μην ανοίγω νέο θέμα, μιας και εγώ είμαι αρχάριος με το NOTE, θα βάλω εδώ τις τυχόν απορίες μου, μιας και σήμερα πήρα επιτέλους στα χέρια μου το νέο μου Xiaomi Redmi Note Enchanced!!
Αφού το φόρτισα, ξεκίνησα από το απόγευμα να το στήνω......είναι η Αγγλοκινέζικη έκδοση και με το άνοιγμα και την σύνδεση στο WiFi του σπιτιού μου, βρήκε και εγκατέστησε νέα έκδοση, την MIUI - JHDCNBF30.0 . Να σημειώσω πως δεν θέλω να περάσω ακόμα την Ελληνική ROM, με βολεύουν τα Αγγλικά και θα παίξω με αυτά για λίγο καιρό.....
Έκανε restart και ξεκίνησα με το να εγκαταστήσω το Google Play. Ακολούθησα αυτόν τον οδηγό και αφού μου έκανε μερικά νερά με την εγκατάσταση (δεν μπορούσε να συνδεθεί στο Play διότι δεν έβρισκε δίκτυο, ενώ το WiFi ήταν ανοιχτό και συνδεδεμένο με το Internet!).......τελικά έκανα ένα restart στην συσκευή και συνδέθηκε το Google Play μέσω WIFI και ξεκίνησα να κατεβάζω εφαρμογές.....
Τώρα, αφού θα κρατήσω για αρχή την Original ΑγγλοΚινέζικη έκδοση, πρέπει απαραιτήτως να το κάνω Root (και σε τι θα μου χρησιμεύσει εκτός από την απεγκατάσταση των Κινέζικων εφαρμογών)??
Επίσης, δοκίμασα και το περίφημο Power & Volume - , όπου με έβγαλε σε 3 επιλογές στα Αγγλικά, η μία εκ των οποίων έλεγε Recovery.....είναι ΟΚ και δεν το πειράζω έτσι?Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Λοιπον παιδια παρελαβα σημερα το redmi note , και οπως ειπα και στο αρχικο μοθ ποστ , 1 ) δεν υπαρχει μεσα το ικονειδιο του updater , 2 ) οταν παταω στις ρυθμισεις για να κανει update με πεταει στην αρχικη οθονη , και 3 ) οταν μπενω σε recovery mode δεν δουλευει το κουμπι του ΟΚ οταν θα επιλεξεις κατι. Περιμενω βοηθεια παιδια....σας ευχαριστω εκ των προτερων.
-
Το αγόρασες με τη multi, γι αυτό το recovery είναι χαλασμένο.
Διάβασε από την αρχή το θέμα και σε λίγη ώρα θα είσαι κομπλέ.
Αν πάλι κάπου κολλήσεις.... Εδώ είμαστε -
Bρε παιδια, δεν χρειαζεται με το παραμικρο να ανοιγετε καινουριο θεμα για το Note, ειδικα οι νεοι, η οι υποψηφιοι αγοραστες της συσκευης. Εχει τοσα πολλα θεματα για αρχαριους / υποψηφιους :
- Note στα χέρια ενός αρχαριου!
- Redmi Note - H πρώτη μου android συσκευη :)
- Μια μικρή βοήθεια ( 50% αρχαριος)
- Νέος κάτοχος Redmi Note
- Αγορά Note
- Υποψηφιος αγοραστης redmi note
Νομιζω πως ετσι θα διευκολυνθουμε περισσοτερο, και πιθανοτατα δεν θα ερωτουνται ερωτησεις που ηδη εχουν απαντηθει ......Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.netΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην ktsak ().
- Note στα χέρια ενός αρχαριου!
-
ρε παιδες πως αναβαθμιζεται η καμερα
-
Δοκίμασε αυτή: Lenovo Super Camera v3.6.6 Σε εμένα δουλεύει καταπληκτικά και αποθηκεύει τις φωτογρφίες με επιλογή στην SD
[APP] [23.04.2014] [UPDATED] Lenovo Super Ca⦠| Galaxy S4 | XDA Forums
Alea Jacta Est
Redmi Note 11S
Miui Global14.0.3.0(TKEEUXM)
14.0.3 StableBeta
by xiaomi-hellas.gr
-
Ο/H parmenion έγραψε:
Δοκίμασε αυτή: Lenovo Super Camera v3.6.6 Σε εμένα δουλεύει καταπληκτικά και αποθηκεύει τις φωτογρφίες με επιλογή στην SD
Μέσα στο λινκ που δίνεις, υπάρχει ένα λινκ που κατεβάζεις την εφαρμογή ("Lenovo Super Camera v3.6.6"), το οποίο δυστυχώς δεν δουλεύει...
Εάν έχεις την εφαρμογή σε .apk αν θέλεις, ανεβασέ τη κάπου να μπορέσει όποιος θέλει να την κατεβάζει... -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H parmenion έγραψε:
Μέσα στο λινκ που δίνεις, υπάρχει ένα λινκ που κατεβάζεις την εφαρμογή ("Lenovo Super Camera v3.6.6"), το οποίο δυστυχώς δεν δουλεύει...
Εάν έχεις την εφαρμογή σε .apk αν θέλεις, ανεβασέ τη κάπου να μπορέσει όποιος θέλει να την κατεβάζει...
Επειδή έχω διαγράψει τον λογαριασμό μου στο dropbox στείλε μου το mail σου αν μπορείς να το ανεβάσεις εσύ!!Alea Jacta Est
Redmi Note 11S
Miui Global14.0.3.0(TKEEUXM)
14.0.3 StableBeta
by xiaomi-hellas.gr
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0