Ο/H diamantopoulosh έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H diamantopoulosh έγραψε:
Γεια σας και πάλι.!!!
Μόλις παρέλαβα το Redmi Note 4G multilanguage από το κατάστημα που προαναφέρω πάνω.
Όπως φαίνεται το κινητό πρέπει να είναι γνήσιο και όλα δουλεύουν ρολόι.
Θέλω να βάλω την πιο πρόσφατη ελληνική Rom,αλλά και σταθερή έκδοση.
Δεν με ενδιαφέρει και τόσο να είναι η πιο πρόσφατη, αλλά περισσότερο με ενδιαφέρει να είναι αυτή με τα λιγότερα προβλήματα.
Απλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω ποια είναι η διαδικασία και γενικότερα έχω χαθεί μέσα στα διάφορα θέματα και έχω
μπερδευτεί με αυτά που διαβάζω και για το 3G και για το 4G.
Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει ποια διαδικασία ακριβώς πρέπει να ακολουθήσω.
Αν πρέπει να κάνω κάποιο back up ή όχι και ποια είναι τα βήματα και η καλύτερη Rom.
Δεν με ενδιαφέρει να χάσω τα αρχεία μου. Θέλω να γίνει όσο πιο καθαρή εγκατάσταση γίνεται χωρίς υπολείμματα από την Rom του μαγαζιού.
Επίσης, όποιος μπει στον κόπο θα ήθελα να μου πει από εδώ και πέρα αν θα πρέπει να κάνω αυτή τη διαδικασία για να παίρνω τις αναβαθμίσεις ή αν υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνεται αυτό αυτόματα.
(Τα links θα βοηθούσαν πολύ εάν έχει απαντηθεί ξανά το θέμα)
Τέλος, το Full ROM Wipes τι είναι πρέπει να κάνω κάτι.?
Σας ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο.!!
Καλορίζικο. Εγώ πάντως στο δικό μου έχω βάλει την developers και δεν έχω πρόβλημα (και το δουλεύει η γυναίκα μου, όχι εγώ). Η τελευταία σταθερή είναι εδώ -> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…G-LTE-GTV-4-10-10-Rooted/ και η developers εδώ -> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-Note-4G-LTE-GTV-5-1-24/
Η διαδικασία είναι απλή.
Κατεβάζεις την Rom. Την πετάς χύμα κάπου μέσα στην κάρτα sd, τρέχεις την αναβάθμιση και πατόντας τις 3 τελίτσες πάνω δεξιά, διαλέγεις την 2η επιλογή όπου διαλέγεις εσύ το πακέτο αναβάθμισης. Πας εκεί που είναι η rom που κατέβασες και πατάς οκ μέχρι να δεις το ρομποτάκι του android.
Τελικά έβαλα την developers για να πειραματιστώ λίγο και αν μπορώ να βοηθήσω και εγώ με κάποιες παρατηρήσεις που ίσως κάνω στην πορεία. Αν αλλάξω γνώμη μπορώ να βάλω την Stable από πάνω, με τον ίδιο τρόπο.?
Ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι.!!!!
Υ.Γ Το κινητό παιδιά είναι απίστευτο και μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.! Η ποιότητα κατασκευής είναι πάρα πολύ καλή και για τις δυνατότητές του η τιμή είναι πάρα πολύ καλή.!!!
Καλοδούλευτο αρχηγέ! Είναι όντως τρομερό vfm το κινητό και πολύ καλή κατασκευή! Η rom μπαίνει με τον ίδιο τρόπο, νομίζω πιο εύκολος δεν υπάρχει..
Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk