λογικο ειναι να ειναι ασταθης, ακομα δεν βγηκε, απλα την εβγαλαν για τους ανυπομωνους
Το xiaomi mi2s δεν θα πάρει Android kit kat με την miui 6
-
-
Να έχει και σωστή υποστήριξη ομως, όχι απλά για να πουν ότι την έβγαλαν...Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
-
Παιδιά καλησπέρα.Εχω ενα θεματάκι αν μπορείτε να βοηθήσετε.Σημερα το πρωί είδα πως ο updater εβγαλε ειδοποίηση οπότε και έκανα το update.Eιναι Android version 5.0.2 LRX22G και MIUI VERSION:MIUI 7.0 Stable 7.0.4.0 (LXACNCI).
Ok ωραίο layout αλλά πλέον δεν έχω playstore και συνεχώς μου βγάζει notification οτι δεν θα δουλέψει η υπηρεσία αν δεν κάνω update κάτι.Λέω κάτι γιατί μεχρι εκεί εχει χωρο η οθόνη να εμφανιστεί το μήνυμα.Εχω μπεί στον λογαριασμό της google,όλα είναι κομπλέ αλλά playstore δεν έχω και το gmail κρασάρει μόλις ανοίξει.Κάποια σκέψη κάποια βοήθεια ωστε να επανέλθει σε κανονική ροή η συσκευή;
Να τονίσω πως δεν έχω πειράξει ποτέ το κινητό και το χρησιμοποιώ στην Αγγλική γλώσσα απο τη μέρα που το πήρα.Με λίγα λόγια,το κινητό ειναι μαμά. -
Ο/H Tolis έγραψε:
Εχω μπεί στον λογαριασμό της google,όλα είναι κομπλέ αλλά playstore δεν έχω και το gmail κρασάρει μόλις ανοίξει.Κάποια σκέψη κάποια βοήθεια ωστε να επανέλθει σε κανονική ροή η συσκευή;
το μόνο σίγουρο που μπορούμε να σου πούμε είναι να βάλεις την ελληνική. Γιατί ποιός ξέρει τι γίνεται με την rom που έβαλαν απο το κινεζομάγαζο που πήρες την συσκευή.. -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Tolis έγραψε:
Εχω μπεί στον λογαριασμό της google,όλα είναι κομπλέ αλλά playstore δεν έχω και το gmail κρασάρει μόλις ανοίξει.Κάποια σκέψη κάποια βοήθεια ωστε να επανέλθει σε κανονική ροή η συσκευή;
το μόνο σίγουρο που μπορούμε να σου πούμε είναι να βάλεις την ελληνική. Γιατί ποιός ξέρει τι γίνεται με την rom που έβαλαν απο το κινεζομάγαζο που πήρες την συσκευή..
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Οκ @Tolis. Κάνε τότε wipes απο το recovery και ελπίζω να στρώσει..
-
-
Δεν έχει τετοια επιλογή στο μενου.
-
Ποιό recovery είναι? Δεν εχει καθολου wipes?
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ποιό recovery είναι? Δεν εχει καθολου wipes?
Android version 5.0.2 LRX22G
MIUI VERSION:MIUI 7.0 Stable 7.0.4.0 (LXACNCI). -
Μπορεις να ανεβάσεις ένα screenshot απο το recovery σου (στο recovery θα μπεις απο την εφαρμογή updater πατώντας τις 2 τελίτσες και επιλέγοντας να κάνει reboot σε recovery mode) να δούμε ποιό είναι?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0