Xiaomi Mi3 Fake vs Real
-
-
καλά εμείς έχουμε "πλέον" μάτια για τα κινητά της Xiaomi, κάποιοι φίλοι μας δεν τα προσέχουν διστυχώς..
ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
Mi3W (cancro) All CM11/AOSP Rom+Mirrors
Moderator, Μεταφραστής Ελληνικής Rom & υπεύθυνος γραφικών.
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
-
Ευχαριστούμε πολύ!
Όμως μου έβαλε φωτιές το βίντεο..
1) Εμένα είχε το αυτοκόλλητο πάνω του το κινητό ( αυτό με τα κινέζικα γράμματα, όπως έχει και το fake αυτού )
2) Και σημαντικότερο το καλώδιο usb δεν έχει πάνω πουθενά & κανένα σήμα την mi .
Εγώ το παρίγγειλα από merimobiles.com , και σε αυτό εδώ το post μου, έχω παραθέσει φωτογραφίες από το CPU-Z.
-
1)Το αυτοκολλητο μποστα το εχουν και τα γνησια
2)Το γνησιο καλωδιο ΔΕΝ εχει σημα MI πουθενα -
Ο/H Geowrc έγραψε:
2)Το γνησιο καλωδιο ΔΕΝ εχει σημα MI πουθενα
α!εντάξει, σε ευχαριστώ!
-
Ο/H Geowrc έγραψε:
2)Το γνησιο καλωδιο ΔΕΝ εχει σημα MI πουθενα
Σωστός! Έτσι είναι... -
Εμένα ρε παιδιά το καλώδιο έχει σήμα το MI αλλά το βλέπω να δουλεύει μία χαρά!
Πως μπορώ να καταλάβω εάν είναι το γνήσιο ή όχι? -
Άμα έχεις βάλει την ελληνική ρομ τότε είναι Real
Με το cpu-z και το Antutu θα πρέπει να βλέπεις αυτό
-
Ετσι μου το εμφανιζει και εμενα.
οταν μου ηρθε ειχει multilanguage rom 4.3 χωρις root access και δεν μπορουσα να κανω update, οταν πηγαινα στο about phone και παταγα system updates τοτε με πεταγε στιν επιφανεια εργασιας οπως και οταν εμπαινα στο notes η στην εφαρμογη email και παταγα για να τα διαβασω!
Μετα πολλα του εβαλα απο το καταστημα της MIUI την 4.4.2 KXDCNBF24.0 stable "με τον δευτερο τροπο εγκαταστασης" που ειναι μονο στα αγγλικα και στα κινεζικα, τωρα πλεον ολα δουλευουν.....
ΑΛΛΑ οταν πηγα να κανω check το IMEI μου στο http://order.xiaomi.com/service/imei βαζω τον ΙΜΕΙ και το S/N και κατι δεν παει καλα, μου βγαζει απο την μεταφραση που εκανε το google : The information you enter in millet network no sales records, verify and then query.
Παιδια θελω βοηθεια!!!
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην dimifrag ().
-
Από που αγόρασες την συσκευή ?
-
-
αχ αυτό το eBay... αχ.. τέσπα, στείλε με μήνυμα σε μένα και στον @MIUI_ART το ΙΜΕΙ σου να δούμε καλύτερα τι γίενται, μην το δώσεις χύμα εδώ..
ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
Mi3W (cancro) All CM11/AOSP Rom+Mirrors
Moderator, Μεταφραστής Ελληνικής Rom & υπεύθυνος γραφικών.
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0