Ο/H panykony έγραψε:
Δε ξέρω αν δούλευε πριν η μεταφορά app (το γκρι εικονίδιο με τα δυο αντίθετα βέλη) πάντως όταν το πατάω η οθόνη ασπρίζει για λίγο και μετά ξαναγυρνάει στην αρχική χωρίς να γίνεται τίποτα.Δε ξέρω επίσης σε τι χρησιμεύει η μεταφορά, αλλά πρόσφατα την έκανα σύνδεση στη μνήμη sd με το link2sd Έχω το redmi 1s με τη GTV-4.9.5. .
@panykony σου μεταφέρω εδώ την απάντηση στην αναφορά σου, αφου εκεί που πόσταρες το topic δεν είναι το σωστό μέρος...
Λοιπόν, κατ'αρχήν το application "μεταφορά", χρησιμεύει για να μεταφέρεις αρχεία ή δεδομένα, απο συσκευή σε συσκευή. Κάνει απίστευτα γρήγορη μεταφορά και είναι πολύ απλή εφαρμογή στη χρήση της.
Για το πρόβλημά σου, θα σου πρότεινα αρχικά, να την ξεσυνδέσεις απο την link2sd, επειδή η εφαρμογή ήρθε μαζί με την τελευταία rom που εγκατέστησες και προφανώς "εκνευρίστηκε" που ήθελες να την βάλεις στη SD (αλήθεια γιατί ήθελες να το κάνεις αυτό? Για να τρέχει πιό αργά???).
Εάν δεν συνέλθει, τότε δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση την ήδη υπάρχουσα εφαρμογή που έχεις και να κατεβάσεις πάλι την εφαρμογή απο ΕΔΩ και να την εγκαταστήσεις πάλι...