Διαφήμιση

Προβλημα με την εγκατασταση συγκεκριμενης εφαρμογης.

• Προβλημα με την εγκατασταση συγκεκριμενης εφαρμογης.

Γεια σας παιδια,εχω το εξης ας το πουμε προβλημα.ειμαι καινουριος στο Xiaomi.Επειδη ομως το xperia που ειχα του περασα αρκετες rom ειναι καποιες εφαρμογες που με ειχαν βολεψει παρα πολυ.Μια απο αυτες ηταν το walkman της sony απο το xperia go.Πηρα λοιπον το apk απο την rom που ειχα για το sony και το εγκατεστησα. Ενω δουλευει κανονικα και ακουω μουσικη και διαβαζει ολα τα album απο την sd,αν για καποιο λογο κλεiσω το κινητο οταν το ξανανοιξω δεν λειτουργει η εφαρμογη και πρειπει να παω απο τον filemanager στο system / app να βρω το apk
      το κανω παλι εγκ/ση και παιζει παλι κανονηκα μεχρι να ξανακλεισει η συσκευη!ξερεις κανεις γιατι συμβαινει αυτο?υπαρχει καπια ρυθμηση κατα την εγκαταση να το διορθωνει?
    • Υπάρχει στο μαρκετ ?? Αν όχι υποψιάζομαι ασυμβατότητα. Εάν ναι κατέβασε την και πες μας. αλλιώς δοκίμασε αυτές εδώ ;) [APP] Sony WALKMAN 8.3.A.0.2 and ALBUM 6.0.A.0.26 - App - MIUI Official Forum

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην sk7man ().

• Στο μάρκετ δεν την βρήκα,θα δοκιμασω αυτές που μου έδωσες και θα σας πω.Σ ευχαριστώ πολύ πάντως. .

Λοιπον την δοκιμασα την εφαρμογή,το πρόβλημα που είχα δεν υπάρχει ,δηλαδή να θέλει εγκ/ση κάθε φορά που ανοίγω τη συσκευή αλλά δεν τρέχει καλά η εφαρμογή έχει κάποια θέματα.Ας πούμε όταν κλειδώνει η οθόνη αν συρω το δάχτυλο προς τα πανω αντί για pause ανοίγει η κάμερα,η όταν παιζει μουσική αν ανοιξω την μπάρα εργασίας ειτε δεν την βγάζει καθόλου την εφαρμογή ειτε την βγάζει αλλά δεν λειτουργουν τα πλήκτρα επόμενο,προηγούμενο και pause.

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην savchr ().

• Διαφήμιση