μακαρι αλλα ο φορτιστης ειναι αυτος που μου εστειλαν με το κινητο ,παιζει να μην ειναι καλος?
Οι φορτιστές, μαζί με τα καλώδια είναι "αναλώσιμα"... Δηλαδή μετά απο καιρό χρήση χαλάνε ή υπολειτουργούν για διάφορους λόγους. Ευτυχώς είναι φθηνοί στην αγορά και είναι εύκολη η αντικατάστασή τους... Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις να φορτίσεις το κινητό και σε με car charger εάν έχεις και να δεις εάν εκεί φορτίζει... Πάντως, απο την συζήτηση παραπάνω, φαίνεται ότι μάλλον η συσκευή σου ΔΕΝ έχει το πρόβλημα... Μάλλον στο συνδυασμό καλώδιο-φορτιστής είναι το πρόβλημα. Μπορείς να δοκιμάσεις και το battery life repair, έτσι και αλλιώς. Κακό δεν θα κάνεις...
Απο χθες έχω το ίδιο πρόβλημα κ εγώ.το βάζω να φορτίζει αλλά τίποτα.καποιες φορες φορτίζει.στον υπολογιστη επίσης συνδεθηκε.θα στείλω mail στο to2c,μιας κ το πήρα απο εκεί.μη ξεχάσω να αναφερω, οτι κάποια στιγμη στον φορτιστη ζεσταθηκε στο σημείο της υποδοχης
Εχω και εγω το ίδιο πρόβλημα με το κινητό ΔΕΝ φορτίζει απο την ώρα που το πήρα απο Fastcardtech
Το πήγα και σε service κινητών και δεν μπόρεσαν να βγάλουν άκρη, μου είπανε να το γυρίσω πίσω επειδή είναι στην εγγύηση.
Με αυτούς απο όπου το πήρα δεν δέχονται να το στείλω πίσω, μου είπανε να τραβήξω ένα video που να φαίνεται το πρόβλημα που παρουσιάζει, δλδ πάρε το αυγό και κούρεψτο!! Τι να κάνω δεν ξέρω, καμιά βοήθεια ρε παιδιά????
Αυτό που σου είπαν να κάνεις. Να βγάλεις ένα βιντεο που να δείχνει το πρόβλημα. Τότε -ελπίζω να έχεις πληρώσει με paypal- ανοίγεις και ένα dispute στο paypal και δίνεις και εκεί το βίντεο σου. Αν το κάνεις αυτό σε 2-3 μέρες θα έχεις εξελίξεις μεγάλες με το θέμα αυτό. Και φυσικά εννοώ την ΑΜΕΣΗ κινητοποίηση του μαγαζιού για να βρεθεί λύση.
Εχω και εγω το ίδιο πρόβλημα με το κινητό ΔΕΝ φορτίζει απο την ώρα που το πήρα απο Fastcardtech
Το πήγα και σε service κινητών και δεν μπόρεσαν να βγάλουν άκρη, μου είπανε να το γυρίσω πίσω επειδή είναι στην εγγύηση.
Με αυτούς απο όπου το πήρα δεν δέχονται να το στείλω πίσω, μου είπανε να τραβήξω ένα video που να φαίνεται το πρόβλημα που παρουσιάζει, δλδ πάρε το αυγό και κούρεψτο!! Τι να κάνω δεν ξέρω, καμιά βοήθεια ρε παιδιά????
Φίλε @azoukis, καλώς ήρθες στο φόρουμ και ελπίζω να βρεις λύση στο πρόβλημά σου. Κάνε αυτό που σου προτείνει απο πάνω ο @iAmLiakos. Είναι το σωστό!
Υ.Γ. Nα σου επισημάνω, ότι έχεις μπει στο threat "Ελληνικές Developer MIUI ROMs" και έχεις γράψει σε ένα πόστ με τίτλο, "προβλημα φορτισης redmi 1s", αλλά στο προφίλ σου δηλώνεις ότι έχεις "Xiaomi Mi3W", χωρίς να διευκρινίζεις όμως για ποιά συσκευή μιλάς...