Σκέφτομαι να αγοράσω τάμπλετ και είμαι ανάμεσα σε δύο επιλογές. Το mipad και το FIRE HDX 8.9. Το hdx είναι αρκετά ακριβότερο αλλά το θέμα είναι ότι θέλω τις υπηρεσίες του αμαζον. Έχει κανείς εμπειρία και με τα δύο τάμπλετ ή έστω το hdx? Θέλω τάμπλετ όχι μόνο με WiFi αλλά και με Sim άρα το hdx ανεβαίνει κι άλλο η τιμή του. Είδα ένα θέμα σχετικά με την μνήμη και αν τα 16gb είναι αρκετά. Θεωρώντας πως το τάμπλετ θα έχει μόνιμη πρόσβαση στο διαδίκτυο, το cloud του άμαζον θα λύσει το πρόβλημα. Να πω ότι το τάμπλετ το θέλω κυρίως για βιβλία και Internet. Παιχνίδια παίζω στο λατρεμένο Redmi Note μου (διαφήμιση) οπότε δεν σκοπεύω να το φορτώσω με τέτοια. Επίσης ξέρει κανείς τι παίζει με το store? Έμαθα πως δεν υπάρχει Google Play, άρα φαντάζομαι ότι υπάρχει κάτι αντίστοιχο με περιορισμένες δημοφιλείς εφαρμογές. Αν ναι, είναι όλες επί πληρωμή? Τέλος, στις πληροφορίες του hdx λέει πως έχει υποδοχή για Micro b usb, αυτό σημαίνει ότι μπορώ να συνδέσω εξωτερικό σκληρό δίσκο με έναν άλλο τύπο καλωδίου? Ευχαριστώ πολύ.
Επιλογή Τάμπλετ
-
Μοιραστείτε
-
Παρόμοια νήματα