Καλησπέρα παιδιά. Εξαιτίας μιας απίστευτης συγκυρίας έχω βρεθεί με ενα xiaomi mi3 με σπασμένη οθόνη σε πολλά σημεία, του οποίου η touch screen δε δουλεύει καθόλου (συμπεριλαμβανομένων και των κουμπιών αφής κάτω), ενώ το κινητό δείχνει να δουλεύει κανονικά (δέχεται κλήση, μικρόφωνο, ηχεία δουλεύουν κανονικά). Με τον τρόπο που έγινε η ζημιά, είναι θαύμα ότι δε διαλύθηκε το κινητό και απλά έσπασε η οθόνη. Έχοντας δει αυτό είμαι αισιόδοξος ότι μπορώ να τα καταφέρω να αλλάξω οθόνη και digitizer αλλά πριν το παραγγείλω θα ήθελα να σιγουρέψω όσο είναι αυτό δυνατόν, ότι δε χρειάζομαι άλλο ανταλλακτικό και δεν έχει μεγαλύτερη ζημιά το κινητό. Τι γνώμη έχετε; Με συμφέρει, μήπως, να ακολουθήσω άλλη πορεία δράσης (ελληνικό service, αποστολή κίνα); Ευχαριστώ!
Άσχημα σπασμένη οθόνη
-
-
Σίγουρα απο άποψη χρόνου σε συμφέρει να το φτιάξεις μόνο σου. Απο SMD κολλήσεις πως τα πάς (αν χρειαστεί)? Εχεις ξανακάνει? Αν όχι καλύτερα πάρε το ανταλλακτικό και μίλα με κάποιον που μπορεί.
-
SMD όταν λες; Γενικά έχω φίλο ηλεκτρονικό που θα βοηθήσει (χωρίς να έχει εμπειρία από κινητά όμως). Πάντως αν είναι όλα καλά με το συγκεκριμένο ανταλλακτικό, φαντάζομαι θα μπορώ και να το πάω και σε κάποιον ειδικό να μου το κάνει αν το επιθυμήσω (αρκεί να βρω με λογική τιμή).
-
Ο/H sevsp έγραψε:
SMD όταν λες; Γενικά έχω φίλο ηλεκτρονικό που θα βοηθήσει (χωρίς να έχει εμπειρία από κινητά όμως).
Ωραία θα βοηθήσει ο φίλος σου τότε. Ψάξε στο youtube video. Είναι πολύ κατατοπιστικά. Δεν χρειάζεται να έχει εμπειρία ειδικά απο κινητά. Ρόλο παίζει να δείτε την αποσυναρμολόγηση του κινητού γιατί μπορεί να χρειάζονται κάποια τρικ. Τα κινητά μερικές φορές έχουν κεραίες και άλλα σε σημεία που αν δεν προσέξεις κάνεις ζημιά αντί για επισκευή. -
Ο/H sevsp έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Εξαιτίας μιας απίστευτης συγκυρίας έχω βρεθεί με ενα xiaomi mi3 με σπασμένη οθόνη σε πολλά σημεία, του οποίου η touch screen δε δουλεύει καθόλου (συμπεριλαμβανομένων και των κουμπιών αφής κάτω), ενώ το κινητό δείχνει να δουλεύει κανονικά (δέχεται κλήση, μικρόφωνο, ηχεία δουλεύουν κανονικά). Με τον τρόπο που έγινε η ζημιά, είναι θαύμα ότι δε διαλύθηκε το κινητό και απλά έσπασε η οθόνη. Έχοντας δει αυτό είμαι αισιόδοξος ότι μπορώ να τα καταφέρω να αλλάξω οθόνη και digitizer αλλά πριν το παραγγείλω θα ήθελα να σιγουρέψω όσο είναι αυτό δυνατόν, ότι δε χρειάζομαι άλλο ανταλλακτικό και δεν έχει μεγαλύτερη ζημιά το κινητό. Τι γνώμη έχετε; Με συμφέρει, μήπως, να ακολουθήσω άλλη πορεία δράσης (ελληνικό service, αποστολή κίνα); Ευχαριστώ!
Το είχα βρει συμπτωματικά πριν από καιρό . Μήπως έλθεις σε επαφή και βρεις κάποια λύση .
iRepair.gr | Άμεσες επισκευές iPhone, iPad, Blackberry & Laptop -
Ο/H sevsp έγραψε:
κρίμα
στο 1ο ποστ έχει και ένα άλλο βίντεο , για το πως ανοίγει το κινητό , χωρίς Κινέζικες διαφημίσεις
και στο 3ο ποστ , αλλαγή οθόνης στο mi3w
αν μπλοκάρει η SIM slot (και Πρόληψη) - αλλαγή οθόνης στο mi3w (στο τρίτο #post )
καλή επιτυχία
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ευχαριστώ όλους! Γενικά υπάρχει περίπτωση το κινητό να έχει πάθει μεγαλύτερη ζημιά οπότε να μην αξίζει να ασχοληθώ μόνος; Φαντάζομαι απλά ότι από τη στιγμή που δείχνει να λειτουργεί, θα ναι όλα καλά με μητρικές κλπ.
-
-
Δεν μπορείς να βρείς έμπορο με καλύτερο feedback (> 99.0%)???
-
Ναι θα ψάξω για άλλο αύριο που θα κάνω και την παραγγελία, ούτως ή άλλως μου τονίσαν να πάρω και frame μαζι με οθόνη/digitizer γιατί θα ναι πιο εύκολο στην αλλαγή.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0