Διαφήμιση

Πρόβλημα mi4 lag οσο δεν παει.

• Πρόβλημα mi4 lag οσο δεν παει.

Καλησπέρα στην παρέα.
      Μετά από δυο μήνες ευτυχής συμβίωσης με το Mi3 είπα να πάρω το Mi4 και ηταν όλα καταπληκτικά και τέλεια στις πρώτες δέκα μέρες, αλλά από εχθές το τηλέφωνο λαγγαρει του κερατά. Τι θέλω να πω untutu 30.000, κωλύματα και lag ακόμα και στο you tube , στην επιφάνεια εργασίας, στις εναλλαγές , στο ίντερνετ και γενικά παντού. τα έχω παίξει και έχω τρελαθεί και όλα χρονικά άρχισαν από την στιγμή που έβαλα το Mιkey το ειχα απο το Mi3 αλλά τόσες μέρες δεν ήμουν σπίτι για να το δοκιμάσω. Δεν ξέρω αν έχει καμία σχέση, αλλά χρονικά όλα μετά από εκεί άρχισαν. εχω βάλει ξανα την rom και εχω κανει delete την case kai wipe αλλά δεν εχω καταφέρει να σβήσω ολα τα αρχεία απο το τηλέφωνο ακομα, δηλαδη φωτο και λειψεις, δεν μπορω να τα σβησω . Επισεις δεν μπορω να το δω στο pc (δεν αναγνωρίζει drivers) και κάνει πάρα πολλά κωλύματα με τη φόρτιση.
      Σας παρακαλώ πείτε μου κάποιον τρόπο να μην το στέλνω πίσω δεν θα το αντέξω.
    • Δεν έχω τέτοια προβλήματα που περιγράφεις και μάλιστα έχω και το Mi-Key ενεργό.
      Στα Antutu με αρκετές εφαρμογές εγκατεστημένες μου βγάζει 42Κ+, και γενικά δεν έχω πρόβλημα..

Ποιά ROM έχεις βάλει ?

Αν νομίζεις πως έχει πρόβλημα το Mi-Key, μπορείς να το απεγκαταστήσεις...
      Images
      • Screenshot_2014-12-09-21-46-40[1].png

479,38 kB, 1.080×1.920, viewed 231 times
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • την τελευταία stable δικιά σας τώρα 4.11.14 άλλα ήμουν και με την 4.11.28 όταν άρχισαν τα θέματα και με την 4.12.5
      Το θέμα τώρα είναι οτι μόλις το μπικαρα με τόσες ιστορίες που το έκανα και δεν αναγνωρίζει ουτε στο pc για να του περάσω την rom
    • Διαφήμιση
    • Λοιπόν εχθές αργά το βράδυ κατάφερα να περάσω την 4.12.5 με τα χίλια ζόρια. Πήγαν όλα καλά και είδα τα 42.000 ούτε λαγκ ούτε τίποτα. Σήμερα πρωί όμως πάλι τα ίδια. Καταλήγω ότι μπορεί να είναι κάποια εφαρμογή ή ιός αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να σβήσω όλα μου τα αρχεία. Επισεις ούτε εχθές που ήταν όλα καλά αλλά ούτε και σήμερα δεν μπορώ να δω την συσκευή στο PC . Μπορείτε κάποιος να μου πει πως θα σβήσω όλα τα αρχεία σε πρώτη φάση? Δηλαδή όπως το πήρα να είναι?
    • για το Mi-Key , καλά δουλεύει
      [GTV-4.12.5] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

απο recovery , έκανες wipe data/factory reset ? (τα ξέρεις , θα χαθούν ρυθμίσεις εφαρμογές) και να περάσεις πάλι την rom ?
      η από τις ρυθμίσεις=>πρόσθετες ρυθμίσεις=>Αντίγραφα και επαναφορά=>Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων , με επιλογή διαγραφή εφαρμογών και περνάς την rom

αν το θέλεις πολύ "καθαρό" να εξαφανιστεί μέχρι και η rom (δεν το προτείνω)
      από recovery , αν κάνουμε Format / sdcard , θα σβηστούν τα πάντα , μέχρι και το αρχείο της rom , που τοποθετήσαμε στο κινητό
      οπότε δεν μπορούμε να φλασάρουμε ,
      δεν ανοίγει το κινητό ,
      συνεχίζουμε με τον τρίτο τρόπο fast boot Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 με τον τρίτο τρόπο
      το κινητό σε fast boot

και μετά την Ελληνική
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Δεν σβηνει τιποτα ουτε με τον πρωτο τροπο ουτε με τον δευτετο, ολα τα αρχεια μενουν και σβηνουν μονο εφαρμογες που ειχα εγκαταστησει. Με fastboot δεν μπορω να το κανω μιας και δεν διαβαζετε απο το pc .
    • Ο/H gsar έγραψε:

Δεν σβηνει τιποτα ουτε με τον πρωτο τροπο ουτε με τον δευτετο, ολα τα αρχεια μενουν και σβηνουν μονο εφαρμογες που ειχα εγκαταστησει. Με fastboot δεν μπορω να το κανω μιας και δεν διαβαζετε απο το pc .

ναι , σου είπα εφαρμογές + ρυθμίσεις
      για την σύνδεση με τον υπολογιστή , άλλαξε θήρα usb στο κομπιούτερ σου , και αν έχεις άλλο καλώδιο
      (το ξέρεις , κάποια καλώδια δεν κάνουν μεταφορά δεδομένων αλλά μόνο φόρτιση )
      edit
      κάνε το παρακάτω του Admin , γρήγορα καθαρά
      το δικό μου που είπα παρα πάνω , θα σβηστούν τα πάντα (σβήνεις όλη την εσωτερική μνήμη) , το έκανα , είναι χρονοβόρο , και ίσως δεν χρειάζεται
      απλά , μας ενδιαφέρει να έχουμε καθαρή rom , και να λειτουργεί σωστά

• Διαφήμιση
    • Τώρα που έχεις την Ελληνική ROM, έχεις και CWM Recovery....

Βεβαιώσου πως έχεις διαθέσιμη στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου την τελευταία ελληνική ROM.
      • Κρατώντας πατημένο το Volume(+) & Power μπες στο Recovery
      • Πήγαινε στο mounts and storage
      • Επέλεξε format data
      • Μετά επέλεξε format cache
      • Tώρα πήγαινε πίσω στο αρχικό μενού
      • Install zip και επέλεξε την ROM (Ελληνική), και κάντης install στο system που έχει την ένδειξη Current...

Aν δεν κάνεις flash την Ελληνική ROM, θα έχουν διαγραφεί όλες οι εφαρμογές δικές σου και οι extra στο data/miui/apps.
      Mε το flash τις Ελληνικής ROM, ξαναβάζουμε πάλι στην θέση τους τις extra εφαρμογές χωρίς άλλα προβλήματα.

Ξανακάνεις εγκατάσταση αυτά που έχασες και είσαι οκ...

• το δοκίμασα και πήγαν όλα καλά

χάθηκαν φυσικά οι εφαρμογές μας , το θέλαμε , έμειναν οι φάκελοι των εφαρμογών μας

και έχουμε την rom καθαρή απο ρυθμίσεις κ.λ.π. παλιών roms (συνήθως των καταστημάτων που είναι άσχημα πειραγμένες)

θα κάνω τις ρυθμίσεις , επαναφορά των εφαρμογών μου (δούλευαν σωστά όλες) , θα τις βάλω σε φακέλους , θα τις τρέξω όλες , μερικές θέλουν προνόμια root , άλλες θέλω να τρέχουν στην αυτόματη έναρξη κ.λ.π.

Ο.Κ.=Όλα Καλά

• Το Format μέσα από το Recovery είναι ισχυρό όπλο, και κάνει σωστή διαγραφή.
      Πολλές φορές το απλό Wipe Data/Factory Reset αποτυχαίνει να κάνει σωστή δουλειά, και έτσι το Format είναι ο καλύτερος τρόπος να καθαρίσουμε μία και καλή τα πάντα... ;)

• sos εκανα οτι μου ειπε ο αδμιν και μετα το install της rom εμφανιζει αυτο
      ( ROM may flash stock recovery on boot. Fix?
      THIS can not be undone.
      -no
      Yes-Disable recovery flach on system 2

Υποψειν λειτουργει το System 1 και εκανα install στο system 2
    • Διαφήμιση
    • no , να μην αλλάξει recovery
      εγώ κάνω install στο system 1 (active) , το κάνω πάντα και το έχει σαν προεπιλογή
      όπου και να την εγκαταστήσεις δεν πειράζει
      (το αλλάζεις από το advance )