Πρόβλημα mi4 lag οσο δεν παει.
-
-
Θετική απάντηση
Ο/H gsar έγραψε:
ΝΑι και εγώ πιστεύω οτι κάτι τέτοιο με τον dual boot συμβαίνει . Μπορείς σε παρακαλώ να μου υποδείξεις απο που κατεβάζω την "pure" Κινέζικη ROM?
Να σημειώσω οτι απο pc δεν μπορώ να περάσω αρχεία οπότε οτιδήποτε σε rom πρέπει να το έχω στο τηλέφωνο και να μην σβηστεί με κάποια διαδικασία αλλιώς brick. Επίσης για τον ίδιο λόγο το το fastboot δεν παίζει.
1. Την κατεβάζεις από το MIUI Official English Site στον υπολογιστή. Ανοίγεις την εφαρμογή Αρχεια στο κινητό και πας κάτω κάτω, θα δείς μια επιλογή FTP. Την πατάς και μετά πατάς εκκίνηση υπηρεσίας. Μετά ανοίγεις μια εφαρμογή ftp client από τον υπολογιστή σου, του δίνεις την διεύθυνση που σου λέει το κινητό και κάνεις μεταφορά από και προς το κινητό ασύρματα. Υπάρχουν και εφαρμογές στο Google play αν θέλεις που σου δίνουν άλλη εφαρμογή για το κινητό και δουλεύουν (αμφίδρομη μεταφορά αρχείων) και μέσα από τον browser του υπολογιστή.... ψάξε "Wireless file transfer"
2. Πατάς εδώ => miui_MI3WMI4W_4.12.12_bd7a1eb278_4.4.zip από το κινητό σου και την κατεβάζεις κατευθείαν στο κινητό.
Αφού περαστεί και στα δυο system, δεν σε νοιάζει αν υπάρχει ή δεν υπάρχει στο κινητό και μπορείς να κάνεις full wipe χωρίς να φοβάσαι για brick.
Η μπαταρία να είναι γεμάτη πριν ξεκινήσεις το wipe all data.
Ο/H Bodai έγραψε:
Αν κάνει fast boot, δεν θα χρειάζεται να κάνει όλα τα παραπάνω. Απλά πιστεύω ότι πρέπει να αποφεύγουμε το fast boot όσο είναι αυτό δυνατό.
Το Mi recovery κάνει κάτι παρόμοιο και μπορεί να επαναφέρει την σωστή δομή στα partition. Αν υπάρχει πρόβλημα στα partition, καθυστερεί λίγο η ολοκλήρωση της διαδικασίας. Μπορεί να κάνει και 20 με 30 λεπτά. Για αυτό η μπαταρία πρέπει να είναι γεμάτη. Αν όχι πλήρως, τουλάχιστον σχεδόν γεμάτη.
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην MIUI_ART ()
Αιτία: Χρήσιμες οδηγίες -
@dnomikos απλά φοβάμαι την μπαταρία του και κατά πόσο αυτή είναι σταθερή.. Συσκευή που να τρελαίνεται κάθε 2 μέρες μετά απο φρέσκια εγκατάσταση δεν έχω ξαναδεί .... που να φταίει μόνο λογισμικό...
-
ΚΑι το θαύμα έγινε. Εν μέρει. Xωρίς να αναγνωρίζει το τηλεφωνo, κάποια στιγμή το ειδε σε fastboot δεν άντεξα και πέρασα rom ειναι με την cancro_images_V6.1.2.0.KXDCNBJ_4.4_cn_2cbb2e76e8Κινεζική όσο δεν πάει, ούτε google market, ούτε πολυγλωσσικό. με mi recovery και διαγραμμένα τα πάντα επιτελούς . Το θέμα είναι οτι πάλι κάνει τα κουλά με την φόρτιση . Τώρα όμως άπλα πιάνει κάποια στιγμή μετά από δυο τρία βάλε βγάλε και αρκετές φόρες αναγνωριζεται και από το pc.Μήπως τελικά είναι harware ρε παιδιά? Αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι μπορεί να διακοπεί η φόρτιση ή να μην αναγνωριζεται πλέον από το pc στα καλά καθούμενα χωρίς να το κουνήσει κανεις.
-
Ο/H Bodai έγραψε:
@dnomikos απλά φοβάμαι την μπαταρία του και κατά πόσο αυτή είναι σταθερή.. Συσκευή που να τρελαίνεται κάθε 2 μέρες μετά απο φρέσκια εγκατάσταση δεν έχω ξαναδεί .... που να φταίει μόνο λογισμικό...
Μπορεί να φταίει και η μπαταρία. Δεν το αποκλείουμε και αυτό. Ελπίζω πως όχι
Ο/H gsar έγραψε:
ΚΑι το θαύμα έγινε. Εν μέρει. Xωρίς να αναγνωρίζει το τηλεφωνo, κάποια στιγμή το ειδε σε fastboot δεν άντεξα και πέρασα rom ειναι με την cancro_images_V6.1.2.0.KXDCNBJ_4.4_cn_2cbb2e76e8Κινεζική όσο δεν πάει, ούτε google market, ούτε πολυγλωσσικό. με mi recovery και διαγραμμένα τα πάντα επιτελούς . Το θέμα είναι οτι πάλι κάνει τα κουλά με την φόρτιση . Τώρα όμως άπλα πιάνει κάποια στιγμή μετά από δυο τρία βάλε βγάλε και αρκετές φόρες αναγνωριζεται και από το pc.Μήπως τελικά είναι harware ρε παιδιά? Αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι μπορεί να διακοπεί η φόρτιση ή να μην αναγνωριζεται πλέον από το pc στα καλά καθούμενα χωρίς να το κουνήσει κανεις.
Αμάν!!! μόνο και μόνο που διάβασα πως έκανες fast boot με την υποψία ότι μπορεί να έχεις προβληματικό βύσμα, μου σηκώθηκε η τρίχα
Επιτέλους λοιπόν καθάρισε και φαίνεται να συνήλθε
Το παρακολουθείς και παράλληλα κοιτάς και το θέμα της φόρτισης. Μην αρχίσεις τα βάλε-βγάλε, άστο να φορτίσει 100% και όταν έρθει η ώρα ξαναβάλτο για φόρτιση. Όπως είπε και πιο πάνω ο φίλος @Bodai μπορεί η μπαταρία να έχει τρελαθεί. Δώστου λίγο χρόνο να συνέλθει από τα απανωτά "format"
EDIT: Πάρε μια οδοντογλυφίδα και με δυνατό φως, προσπάθησε απαλά να δεις αν κουνιέται πάνω κάτω η μικρή κεντρική πλακέτα μέσα στο βύσμα. Δεν θα πρέπει να κουνιέται.
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Αμάν!!! μόνο και μόνο που διάβασα πως έκανες fast boot με την υποψία ότι μπορεί να έχεις προβληματικό βύσμα, μου σηκώθηκε η τρίχα
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Μπορεί να φταίει και η μπαταρία. Δεν το αποκλείουμε και αυτό. Ελπίζω πως όχι
Ο/H gsar έγραψε:
Επιτέλους λοιπόν καθάρισε και φαίνεται να συνήλθε
Το παρακολουθείς και παράλληλα κοιτάς και το θέμα της φόρτισης. Μην αρχίσεις τα βάλε-βγάλε, άστο να φορτίσει 100% και όταν έρθει η ώρα ξαναβάλτο για φόρτιση. Δώστου λίγο χρόνο να συνέλθει από τα απανωτά "format"
EDIT: Πάρε μια οδοντογλυφίδα και με δυνατό φως, προσπάθησε απαλά να δεις αν κουνιέται πάνω κάτω μέσα η μικρή κεντρική πλακέτα μέσα στο βύσμα
Εμένα να δεις τρίχες που μου είχαν σηκωθεί, αλλά είπα όπως και να έχει το ταξίδι στην γενέτηρά του δεν θα το γλιτώσει, οπότε δεν είχα και πολλά να χάσω.
θα κάνω αυτό με την οδοντογλυφιδα μόλις τελειώσει η φόρτιση .
Τώρα τι να κάνω να περάσω Ελληνική η να μείνω έτσι μερικές μέρες ? -
Ο/H gsar έγραψε:
Τώρα τι να κάνω να περάσω Ελληνική η να μείνω έτσι μερικές μέρες ?
Εγω θα έλεγα να το αφήσεις έτσι "παρθένο" αν έχεις αυτή την δυνατότητα. Μήπως και καταλάβουμε τι παίζει και "τα παίζει".. -
Ο/H gsar έγραψε:
Τώρα τι να κάνω να περάσω Ελληνική η να μείνω έτσι μερικές μέρες ?
Η Ελληνική είναι ακριβώς το ίδιο και μπορείς να την βάλεις άνετα. Την Κινέζικη θα την βάζαμε για το wipe all data από Mi recovery.
Απλά καλύτερα ότι και να κάνεις, μην βάλεις ακόμα πράγματα που δεν είναι και τόσο απαραίτητα όπως Mikey και προγράμματα benchmark.
Σιγά σιγά, για να το παρακολουθήσεις μια δυο μέρες πρώτα.
-
Ο/H Bodai έγραψε:
[
Εγω θα έλεγα να το αφήσεις έτσι "παρθένο" αν έχεις αυτή την δυνατότητα. Μήπως και καταλάβουμε τι παίζει και "τα παίζει"..
Και αυτό θα κάνω μερικές μέρες και βλέπουμε.
Σας ευχαριστώ και πάλι για την πολύτιμη βοήθεια σας, το μεράκι και την όρεξη για βοήθεια.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα