SOS Παιδιά παρακαλώ βοήθεια σήμερα το κινητό ενώ το είχα αφήσει στο τραπέζι και ήταν όλα καλά το πήρα μετά από ώρα και αρχικά το βρήκα κλειστό, το άνοιξα και δεν μου ανοίγει εφαρμογές δεν βλέπει αρχεία στην sd (στο pc υπάρχουν κανονικά και δείχνει οτι υπάρχει κάρτα αλλά με 0 χώρο., δοκίμασα και άλλη κάρτα αλλά τίποτα. Επίσης δεν μπορώ από τον explorer να δω κανένα αρχείο στην εσωτερική μνήμη του τηλ. και ενώ συνδέομαι σε wifi δεν έχω ίντερνετ, δοκιμασμένο σε 2 δίκτυα. Το μόνο που έκανα τελευταία είναι που μπήκα στο mi cloud και όταν αποσυνδέθηκα με ρώτησε να κρατήσω τα δεδομένα και πάτησα την επιλογή να τα κρατήσει στην συσκευή και να μην τα διαγράψει τελείως. Παρακαλώ για την βοήθειά σας γιατή δεν είχα και κάτι για back-up και δεν θέλω να το στήσω από την αρχή. Ξέχασα να πώ ότι από τις ρυθμίσεις όταν πατάω να δω τον εσωτερικό χώρο για κλάσματα μου δείχνει όλη την λίστα με τις μπάρες όπως εφαρμογές misc cache εικόνες κλπ. και μετά δείχνει μόνο εφαρμογές και misc και πως κάνει τα ίδια και χωρίς κάρτα επάνω. ( η κάρτα είναι 16gb class10 kingston )
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην jimgoodman ().