Διαφήμιση

Xiaomi HM 1W

• Γεια σε όλους σε αυτό το forum. Είμαι εντελώς καινούριος εδώ πιο συγκεκριμένα πριν από λίγο καταχωρήθηκα στο forum και θα ήθελα να αναφέρω κάποιο πρόβλημα που έχω αλλά και γενικότερες απορίες όσον αφορά το κινητό μου. Κάποιες ερωτήσεις μου μπορεί να φανούν γελοίες αλλά πρέπει να τις κάνω για να λύσω απορίες και προβλήματα. Το κινητό μου είναι το
      Xiaomi HM 1W (Δεν γνωρίζω αν το HM σημαίνει Hongmi και αν το 1W είναι το ίδιο με το 1S. Είδα κάποιες ενημερωμένες ROM και δεν γνωρίζω ποια θα πρέπει να κατεβάσω αν θελήσω να την εγκαταστήσω.)
      Android Version 4.2.2. HM2013023
      MIUI Version MIUI-JHBCNBL28.0
      Δεν έχω επάνω ελληνική ROM είναι κινέζικα και αγγλικά αλλά δεν με πειράζει που το μενού είναι στα αγγλικά. Εκείνο που ήθελα είναι να μπορώ να γράφω τα μηνύματά μου και να λαμβάνω μηνύματα στα ελληνικά. Αυτό το κατάφερα με το να κατεβάσω την ελληνική γλώσσα στο keyboard. Μέχρι την MIUI-JHBCNBL26.0 δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα ούτε στη γλώσσα ούτε γενικότερα στο τηλέφωνο. Το πρόβλημα της γλώσσας εμφανίστηκε μόλις έκανα update στη MIUI-JHBCNBL28.0 .Συγκεκριμένα τώρα εμφανίζει ένα κενό ανάμεσα στα γράμματα της κάθε λέξης και ότι ήταν γραμμένο στα ελληνικά (σημειώσεις, ονόματα κτλ.) εμφανίζουν το ίδιο πρόβλημα. Για παράδειγμα τη λέξη τραπέζι τη γράφει έτσι τ ρ α π ε ζ ι . Απεγκατέστησα το keyboard κατεβασα αλλο, αλλα τα ιδια. Συνεπώς φανταζομαι ότι είναι πρόβλημα του update.
      Τι μου προτείνετε να κάνω? Μπορώ να εγκαταστήσω την προηγούμενη έκδοση την 26.0 και αν ναι πως? Ή αν δεν μπορώ να το κάνω αυτό θα ταν καλύτερο να εγκαταστήσω την ελληνική? Θα μπορούσε να μου πει κάποιος ποια rom πρέπει να κατεβάσω γιατί δεν βλέπω κάποια για το μοντέλο μου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!
    • Ο/H amcyprus έγραψε:

Γεια σε όλους σε αυτό το forum. Είμαι εντελώς καινούριος εδώ πιο συγκεκριμένα πριν από λίγο καταχωρήθηκα στο forum και θα ήθελα να αναφέρω κάποιο πρόβλημα που έχω αλλά και γενικότερες απορίες όσον αφορά το κινητό μου. Κάποιες ερωτήσεις μου μπορεί να φανούν γελοίες αλλά πρέπει να τις κάνω για να λύσω απορίες και προβλήματα. Το κινητό μου είναι το
      Xiaomi HM 1W (Δεν γνωρίζω αν το HM σημαίνει Hongmi και αν το 1W είναι το ίδιο με το 1S. Είδα κάποιες ενημερωμένες ROM και δεν γνωρίζω ποια θα πρέπει να κατεβάσω αν θελήσω να την εγκαταστήσω.)
      Android Version 4.2.2. HM2013023
      MIUI Version MIUI-JHBCNBL28.0
      Δεν έχω επάνω ελληνική ROM είναι κινέζικα και αγγλικά αλλά δεν με πειράζει που το μενού είναι στα αγγλικά. Εκείνο που ήθελα είναι να μπορώ να γράφω τα μηνύματά μου και να λαμβάνω μηνύματα στα ελληνικά. Αυτό το κατάφερα με το να κατεβάσω την ελληνική γλώσσα στο keyboard. Μέχρι την MIUI-JHBCNBL26.0 δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα ούτε στη γλώσσα ούτε γενικότερα στο τηλέφωνο. Το πρόβλημα της γλώσσας εμφανίστηκε μόλις έκανα update στη MIUI-JHBCNBL28.0 .Συγκεκριμένα τώρα εμφανίζει ένα κενό ανάμεσα στα γράμματα της κάθε λέξης και ότι ήταν γραμμένο στα ελληνικά (σημειώσεις, ονόματα κτλ.) εμφανίζουν το ίδιο πρόβλημα. Για παράδειγμα τη λέξη τραπέζι τη γράφει έτσι τ ρ α π ε ζ ι . Απεγκατέστησα το keyboard κατεβασα αλλο, αλλα τα ιδια. Συνεπώς φανταζομαι ότι είναι πρόβλημα του update.
      Τι μου προτείνετε να κάνω? Μπορώ να εγκαταστήσω την προηγούμενη έκδοση την 26.0 και αν ναι πως? Ή αν δεν μπορώ να το κάνω αυτό θα ταν καλύτερο να εγκαταστήσω την ελληνική? Θα μπορούσε να μου πει κάποιος ποια rom πρέπει να κατεβάσω γιατί δεν βλέπω κάποια για το μοντέλο μου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!

Καλησπέρα καλός ήρθες στην παρέα μας ! Από οτι καταλαβαίνω εχεις το Note 3G μπορείς να κατεβάσεις απο το play store την εφαρμογή cpu-z αυτή θα (μας) σου δείξει πιο είναι ακριβώς το κινητό σου και εαν είναι που θα είναι πιστεύω γνήσιο ! μετά εαν θες την γνώμη μου να κατεβάσεις την Ελληνική την δική μας ROM είναι μακρά καλύτερη απο αυτήν που έχεις ! Έτσι δεν θα υπάρχουν τα προβλήματα που περιγραφεις στο πληκτρολόγιο και επίσης θα έχεις και ενημέρωση .

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην takisfrag ().

• Εχεις το απλο red rice.Το 2013023 που φαίνεται στην ρομ σου αυτο δείχνει. Αλλα ειναι αληθεια πως καλυτερα να κανεις το τεστ που ειπε παραπανω ο φιλος για να δουμε αν το κινητο ειναι οντως το hongmi και ειναι γνησιο.Μετα περνας άφοβα στην ελληνικη ρομ.
    • Διαφήμιση
    • Εκανα το τεστ και μου εβγαλε το παρακατω. Ευναι γνησιο μπορω να βαλω την ελληνικη ρομ και αν ναι μπορειτε να μου πειτε το λινκ ?

Manufacturer
      Xiaomi
      Model
      2013023
      Product
      2013023
      Android Version
      4.2.2
      Linux Kernel
      3.4.5 (JHBCNBL28.0)
      Scaling Governor
      hotplug
      Embedded Sensors (0)
      MPU60x0 3-axis Accelerometer
      Embedded Sensors (1)
      ltr558 Proximity Sensor
      Embedded Sensors (2)
      ltr558 Light Sensor
      Embedded Sensors (3)
      MPU6050c gyroscope Sensor
      Embedded Sensors (4)
      AKM8963 Orientation sensor
      Embedded Sensors (5)
      AKM8963 3-axis Magnetic Field sensor
      Embedded Sensors (6)
      Rotation Vector Sensor
      Embedded Sensors (7)
      Gravity Sensor
      Embedded Sensors (8)
      Linear Acceleration Sensor
      Embedded Sensors (9)
      Corrected Gyroscope Sensor

CPU-Z Android Validator (c) 2006-2013 - All rights reserved - Query Time : 0s
    • Απο οτι βλέπω και εγώ μάλλον έχει δίκιο ο tora33 έχεις το απλό το red rice ,εδω δες για την ROM αλλα καλύτερα να στο επιβεβαιώσει και κάποιος ακόμα γιατί εγώ έχω άλλες συσκευές xiaomi , Και πρέπει να γνωρίζουμε ακριβώς το κινητό για να βάλουμε την σωστή ROM οπότε ρίξε μια ματιά πιό κάτω στο link Red rice

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην takisfrag ().

• Φιλε προσπαθησε να ανεβάσεις ξανα το τεστακι( θα δεις στην εικονα που ανεβαζω εγω) για να δούμε τον επεξεργαστη και την ανάλυση της οθόνης. Εκει συνηθως φαινονται τα γνησια απο τα αντιγραφα.
      Images
      • Screenshot_2015-01-19-05-55-26.png

73,18 kB, 337×600, viewed 160 times
    • Διαφήμιση
    • Για να δούμε αν είναι γνήσιο ένα android κινητό
      στο cpu-z=>ABOUT=>Online Validation=>γράφουμε ένα όνομα=>τα αποτελέσματα είναι κατά 90% σωστά
      Οδηγός για την αναγνώριση τις FAKE Mtk συσκευές με το cpu-z online validation και το MTK Droid Tools
      η
      play.google.com/store/apps/details?id=com.dama.hardwareinfo
      η
      play.google.com/store/apps/det…=com.jphilli85.deviceinfo
      (οι κατασκευαστές των fake κινητών , πειράζουν την πλακέτα για να δείχνουν τα προγράμματα τα αποτελέσματα που θέλουν)
      Πως μπορώ να ξεχωρίσω εάν έχω γνήσια ή Fake συσκευή ?

για xiaomi συσκευές
      Πως μπορώ να ξεχωρίσω εάν έχω γνήσια ή Fake συσκευή ?
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().

• Ορίστε το τεστ ολόκληρο.
      http://valid.canardpc.com/a/2knksp

Πήγα να το ανεβάσω σαν εικόνα αλλά δείχνει το εικονίδιο ραγισμένο δεν ξέρω γιατί. Ελπίζω να μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα.
    • Ο/H amcyprus έγραψε:

Ορίστε το τεστ ολόκληρο.
      http://valid.canardpc.com/a/2knksp

Πήγα να το ανεβάσω σαν εικόνα αλλά δείχνει το εικονίδιο ραγισμένο δεν ξέρω γιατί. Ελπίζω να μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα.

Κοίταξε απο οτι βλέπω νομίζω πως ισχύει αυτό που σου είπαμε πιο επάνω έχεις το red rice
      Images
      • Screenshot_2015-01-19-19-50-03.png

72,72 kB, 337×600, viewed 176 times
    • Διαφήμιση