λοιπόν συμπέρασμα η κάμερα είναι μια χαρά αυτό είναι το ευχάριστο όλα γίνονται με την ρύθμιση του auto exposure όταν του βάζο περισσότερη φωτεινότητα είναι μια χαρά σε βίντεο 720 σε video με 1080 μου κάνει μικρά σπασίματα χάνι κάποια "φρειμ μήπως σε κάποια νεότερη rom να έμπαινε μόνιμη η ρύθμιση για το auto exposure και όχι χειροκίνητα?
redminote 4g πρόβλημα με την κάμερα
-
-
μπα τα προβλήματα παραμένουν ότι και να έκανα μου φαίνεται ότι ζορίζεται ο επεξεργαστής για κάποιον λόγο κανένας δεν έχει παρόμοιο πρόβλημα με την κάμερα του στο video?
-
-
Έχω ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο θέμα! Παλινδρομιση exposure από low σε max, και σπάσιμο καρέ. Δεν μου το έκανε παλιά. Το κάνει από 5.1.24 που το παρατήρησα. Το κάνει με όλες τις εφαρμογές.
-
Δοκιμασε μου κατι! Πήγαινε στις ρυθμισεις του κινητού, κατεβα στη κάμερα και βρες την επιλογή που ενεργοποιεί να Τράβας φωτο πατώντας στην οθόνη. Αυτό μου φαίνεται πως μου διόρθωσε το μαύρισμα-ασπρισμα...
-
όταν πήρα το κινητό δεν είχε κανένα πρόβλημα μάλλον κάτι πεζή με τις rom έκανα Factory Reset αλλα μου πέρασε την 5.1 30 δεν ξέρω τι άλλο να κάνω πρέπει να "εχουνε θεμα η rom αν μπορείτε κοιτάξτε το λίγο και αν γίνετε να έχει πιο πολλές ρύθμισις για την κάμερα
-
Κάτι είναι με τις ROM, το έχω δει και στο en.miui.com και όχι μόνο και μιλάνε και για κινητά "ημέρας" που δεν παίζει να χαλάσαν από χρήση. Κάποιος "κακός driver" μιλάει με τη κάμερα. Δεν γίνεται να ανοίγεις την κάμερα και να ζεματάει το κινητό μέσα σε 1 λέπτο, και να παίζεις με PS1 emulator και απλά να γίνεται λίγο χλιαρό μετά από πολύ ώρα...
-
έτσι μου φαίνεται και εμενα κάτι τρέχει από πίσω και κρασάρει έβαλα και την καινούρια την 5.2.6 και εκεί τα ίδια και χειρότερα κολλούσε περισσότερο το τηλέφωνο αναγκαστικά να βγάλω μπαταρία για να συνέλθει και ξαναγύρισα στην 5.1.30 κολλάει σε κανέναν άλλον εδώ μέσα η εγώ είμαι ο τυχερός
-
Εφόσον έχεις αποκλείσει το hardware πρόβλημα, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι full wipes, factory reset και φλασάρισμα από την αρχή. Ίσως είναι καλύτερο να προτιμήσεις και την stable rom που έχει βγει.
Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk -
Ο/H NikosChandolias έγραψε:
Εφόσον έχεις αποκλείσει το hardware πρόβλημα, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι full wipes, factory reset και φλασάρισμα από την αρχή. Ίσως είναι καλύτερο να προτιμήσεις και την stable rom που έχει βγει.
Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk
Επειδή έχω το ίδιο θέμα, το είχα και σε Developer 5.1.24-5.1.30 και μετά από Full wipes και στην 5.2.6. Τώρα πέρασα Developer, θα ελέγξω σε λίγο αν είναι όλα καλά -
περιμένω να μου πεις με αγωνια πια πέρασες τώρα?
-
Ο/H sitelem2 έγραψε:
περιμένω να μου πεις με αγωνια πια πέρασες τώρα?
Συγνώμη έκανα λάθος στο προηγούμενο μου post, από βιασύνη! Την Stable 3.3.0 πέρασα την δική μας! Έχω δοκιμάσει την κάμερα, όλα είναι 1000% καλά, βέβαια στην πορεία θα δείξει αν θα είναι μονίμως καλά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0