[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
Παλικάρια να ξεκαθαρίσω αν κατάλαβα σωστά μερικά πράγματα ή πλανιέμαι οικτρά
:
1. Όταν κάνεις update από Stable σε Stable γίνεται μέσω recovery αλλά χωρίς wipe...απευθείας με install zip από όπου το έχεις αποθηκεύσει, σωστό?
2. Χρειάζεται προηγουμένως back up ή όχι?
3. Σ αυτή την περίπτωση (update από stable se stable) θέλουν ξανά στήσιμο οι εφαρμογές ή όλα παραμένουν όπως με την προηγούμενη έκδοση?
4. Στη νέα stable είναι περασμένο και το fix για τις επαφές (είχα πρόβλημα και γύρισα σε προηγούμενη stable για να το λύσω) ή χρειάζεται να κατεβάσω το ξεχωριστό αρχείο fix που δίνει ο MIUI_ART στην πρώτη σελίδα.? -
Έχει παρατηρήσει κάνεις ότι στην νέα stable έκδοση δεν μπορείς να βρεις μια επαφή αν κάνεις κλικ πάνω στο αρχικό γράμμα δεξιά; Είναι μόνιμα κολλημένο στο z. Μιλάω για Xiaomi redmi note 4G
-
To πρόβλημα αυτό το δημιουργεί κάποια από τις επαφές σου που είναι ουσιαστικά κατεστραμμένη και δεν μπορεί να φτιαχτεί index.
Προσπάθησε να την βρεις, και πιθανώς θα έχει παράξενους χαρακτήρες ή θα είναι εντελώς κενή. -
-
Ο/H Tanner έγραψε:
εχει/ειχε καποιος αλλος καποιο παρομοιο θεμα η καποια ιδεα?
Ρυθμίσεις => Ασφάλεια & Απόρρητο = > Ρύθμιση κλειδώματος κάρτας SIM => Κλείσε τον διακόπτη Κλείδωμα κάρτας SIM -
-
Ο/H jonk έγραψε:
εαν μπορεί κάποιος με Mi3 να μας πει πως πάει η stable με την διαχείριση μνήμης ,
αξίζει η αλλαγή απο dev
700M free το πολυ
υπαρχει τροπος να δεχεσαι ενημερωσεις στη stable; με καποιο επιπλεον προγραμμα; -
-
Παιδια καλησπερα μηπως είναι στα σκαριά τώρα κοντά καμιά Ελληνική stable για το Redmi 2_4G ?Xiaomi 13
-
-
Έχω το εξης πρόβλημα... Έχω δυο sim της vodafone. Η μια είναι μονο για internet και η αλλη είναι κανονική φοιτητική. Απ την αρχή που τις είχα τισ δυο ßim είχα βάλει στο κινητό την μια για το internet στην πρωτη υποδοχή που πιάνει και 3G και την αλλη στη δεύτερη θέση... Όταν όμως βάζω την αλλη κάρτα στην πρωτη θέση τα δεδομένα δεν ανοίγουν καν, ενω έχω 1Gb δεν δουλεύει τπτ... Ακόμα και στην δεύτερη θέση αμα βάλω την sim για το internet που έχω δεν δουλεύει για καμια απο τις δυο... Μόλις όμως τη βάλω στην δεύτερη θέση δουλεύουν κανονικά... Τι έχει πρόβλημα το κινητό ή η sim ??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0