Δεν έχει πρόβλημα ούτε το κινητό ούτε η sim, απλά έτσι είναι η σχεδίαση της συσκευής. Και στο Redmi 1S το ίδιο ισχύει, 3G μόνο απο το ένα slot!!
[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
-
Ναι το ξέρω αυτό, το θέμα είναι οτι πριν μπορουσα να αλλάξω απο που θα ανοίγουν τα δεδομένα και να λειτουργουν και στις δύο τις sim. Τώρα δεν ενεργοποιούνται καθόλου παταω το κουμπάκια και δεν κανει τίποτα... Ενω όταν βάζω τις sim όπως παλιότερα δουλεύουν τα δεδομένα κανονικά και στις δυο sim.
-
Ο/H bandit650 έγραψε:
Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις.
Δεν χρειάζεται να κάνεις Wipes, απλά περνάς την νέα ROM πάνω από την παλιά.
Ο/H panokato1096 έγραψε:
Ναι το ξέρω αυτό, το θέμα είναι οτι πριν μπορουσα να αλλάξω απο που θα ανοίγουν τα δεδομένα και να λειτουργουν και στις δύο τις sim. Τώρα δεν ενεργοποιούνται καθόλου παταω το κουμπάκια και δεν κανει τίποτα... Ενω όταν βάζω τις sim όπως παλιότερα δουλεύουν τα δεδομένα κανονικά και στις δυο sim.
Δεν είναι θέμα ROM ούτε συσκευής....
Δεδομένα μπορείς να έχεις μόνο από την 1 θέση, και πρέπει να μπει μία κάρτα στην οποία ο πάροχός σου να τις δίνει δικαίωμα χρήσης Data. -
Ναι μπορείς να εχεις μονο απο τη μια κάθε φορά όχι και τις δυο ταυτοχρονα, αλλά με τη αλλαγή θέσεων δεν έχει καμια απ τις δυο, σα να τις βραχικυκλωνει όταν μπαίνει στη πρωτη θέση η sim... Και οι δυο sim έχουν δεδομένα... Η μια 4gb και η αλλη 1gb όταν αυτή με τι ενα μπαίνει στην πρωτη θέση δεν δουλεύουν τα δεδομένα σε καμια απ τις δυο... Όταν βάζω την αλλη με τα 4 στην πρωτη και την αλλη με το 1 στη δεύτερη θέση δουλεύουν κανονικά
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην panokato1096 ().
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H bandit650 έγραψε:
Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις.
Δεν χρειάζεται να κάνεις Wipes, απλά περνάς την νέα ROM πάνω από την παλιά.
Ο/H panokato1096 έγραψε:
Δεν είναι θέμα ROM ούτε συσκευής....
Δεδομένα μπορείς να έχεις μόνο από την 1 θέση, και πρέπει να μπει μία κάρτα στην οποία ο πάροχός σου να τις δίνει δικαίωμα χρήσης Data.
κατεβασα 2 φορες το αρχειο και προσπαθησα να κανω εγκατασταση αλλα και τα 2 αρχεια μου βγαζουν σφαλμα στη εγκατασταση και μεσω ρεκοβερυ και μεσω αναβαθμισης
μηπως δε ειναι η σωστη ρομ; η εφαρμογη οτα μου βγαζει για ενημερωση ρομ τη gtv 4.11.14 -
Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => OTA Updater και κάνε διαγραφή δεδομένων.
Δοκίμασε μετά να δεις ποια Version βρίσκει για αναβάθμιση.
Εφ'όσον έχεις το Hongmi/RedRice 1 τότε αυτή είναι η τελευταία ROM => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable29-GTV-5.2.13.zip -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => OTA Updater και κάνε διαγραφή δεδομένων.
Δοκίμασε μετά να δεις ποια Version βρίσκει για αναβάθμιση.
Εφ'όσον έχεις το Hongmi/RedRice 1 τότε αυτή είναι η τελευταία ROM => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable29-GTV-5.2.13.zip
μου εβγαλε τη 5.2.13. τη κατεβαζω απο το κινητο τωρα. το θεμα ειναι οτι τη κατεβασα ηδη 2 φορες στο πισι και τις 2 φορες μου εβγαλε σφαλμα εγκαταστασης -
Αν σου κάνει τα ίδια, μετονόμασέ την update.zip και ξαναδοκίμασε.
-
-
Recovery έχεις το Default ή το TWRP ?
-
Twrp
Μήπως θέλει full wipe Τελικά;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0