μαλλον εχει προβλημα η sim στην πρωτη υποδοχη, αλλιως δεν εξηγειτε αυτο το προβλημα... δοκιμασα 3 sim (2 vodafone και 1 wind) ολες εκτοσ απο τη μια, στην πρωτη θεση δουλευουν κανονικα με δεδομενα και 3g, ενω στη δευτερη θεση δουλεουν και οι 3 κανονικα και μαλιστα αυτη με το προβλημα δουλευει επισησ κανονικα...αρα λογικα δεν ευθυνεται η ρομ πουθενα... ξερετε καθολου απ αυτα ή να παω στη vodafone να ρωτησω ??
[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
Είμαι στη stable εδώ και κάποιες ώρες όλα καλώς βαίνουν. Μόνο το πρωί μου έβγαλε τρεις (3) φορές το μήνυμα ότι σταμάτησε η λειτουργία android process.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
το ρεκοβερυ που εχω ειναι το v2.5.0.0 HM1W dy stas2z. το τηλεφωνο ειναι το hongmi me mediatek 4 πυρινο στα 1.5 hz.
απο τοτε που αρχισατε να βγαζετε τις ελληνικες ρομ που καναμε καθε βδομαδα σχεδον αναβαθμιση χρησιμοποιω αυτο το ρεκοβερυ και ποτε δε ειχα καποιο προβλημα.
αν υπαρχει καπου προχειρο ενα αλλο twrp an ueleiw dvse to link για να το περασω και να δοκιμασω και με αυτο -
Ο/H bandit650 έγραψε:
αν υπαρχει καπου προχειρο ενα αλλο twrp an ueleiw dvse to link για να το περασω και να δοκιμασω και με αυτ
Αν θέλεις πιο καινούργιο TWRP θα το βρείς ΕΔΩ. Για καλό και για κακό κάνε ένα backup μέσα απο το TWRP πρίν ξεκινήσεις να φλασάρεις την καινούργια έκδοση. -
Καλησπερα. Για το m2s υπαρχει stable ρε παιδια?
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H bandit650 έγραψε:
αν υπαρχει καπου προχειρο ενα αλλο twrp an ueleiw dvse to link για να το περασω και να δοκιμασω και με αυτ
Αν θέλεις πιο καινούργιο TWRP θα το βρείς ΕΔΩ. Για καλό και για κακό κάνε ένα backup μέσα απο το TWRP πρίν ξεκινήσεις να φλασάρεις την καινούργια έκδοση.
δοκιμασα να εγκαταστησω το ρεκοβερυ που ηταν σαν εικονα με το mobiluncles tools και δε πετυχε η εγκατασταση. επανεφερα το προηγουμενο αλλα μετα το τηλ ειχε προβλημα και δε εβλεπε τις σιμ. κανω επαναφορα προηγουμενου backup μηπως και στρωσει. -
Ο/H xristosan έγραψε:
Καλησπερα. Για το m2s υπαρχει stable ρε παιδια?
Όχι ακόμη.
Μπορεί να είναι έτοιμη στο Σ/Κ. -
μετα απο το τελος της επαναφορας το προβλημα παραμενει. δε βλεπει τις σιμ. καμια βοηθεια;;;;
-
Κάνε ένα restart την συσκευή.
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Κάνε ένα restart την συσκευή.
εκανα ρεσταρτ. 2 φορες. μπηκα ξανα ρεκοβερυ εκανα full wipes και ξανα ρεστορε. ξανα επανεκινηση και παλι τιποτα. ..... τι ηθελα και το πειραξα. γμτ -
Δοκίμασες να βγάλεις την μπαταρία του?
-
Ο/H bandit650 έγραψε:
μετα απο το τελος της επαναφορας το προβλημα παραμενει. δε βλεπει τις σιμ. καμια βοηθεια;;;;
Θα σου δώσω σε λίγο μία ROM χωρίς ελέγχους συσκευής (assert) για να την περάσεις εφ΄όσον είμαστε σίγουροι πως έχεις το Hongmi...
Θα σου διορθώσει τα προβλήματα....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0