[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
UPDATE :
Έτοιμο το Fix για το πρόβλημα με τα ελληνικά Fonts στο RedMi 2 (Stable 3.2.0 ROM)....
=> fix_HM2014811_3.2.0.zip
Σε λίγο θα ανέβει και η διορθωμένη FULL ROM.... -
επειδη ειμαι νεος κατοχος χιαομι(δωρο στον γιο μου για το σχολειο του,καλος μαθητης)ηθελα να μου εξηγηση καποιος με λεπτομερειες λογω ασχετοσηνης στα τηλεφωνα πως θα δω αν η συσκευη εχει developer η stable οπως λετε εκδοση πως σωνω καποια παιχνιδια η αρχεια που μπορει να χρειαζονται αν υπαρχουν καποιες χρησιμες εφαρμογες που τυχον δεν γνωριζω και γενικα τι θα θελατε να γνωριζεται για το τηλτφωνο μου ια να με καθοδηγισεται ωστε να γινει οσο το δυνατον καλυτερο(υποψιν οτι ο μικρος εχει μια συμπαθεια στα παιχνιδια.τωρα εαν ολα αυτα γινονται και αυτοματα ας μου πει καποιος τι πρεπει να ενεργοποιησω και τι οχι ωστε η συσκευη να παιρνει αναβαθμισεις.αν ειναι κουραστικο για τα ποιο εμπειρα μελη να διαβαζουν οδηγιες για αρχαριους απαντηστε μου στο e-mail μου.Σας ευχαριστω εκ τωνπροτερων!!!!!Ηλίας
-
-
καποια οδηγια με λεπτομερειες στον ασχετο πως γινονται αυτα;και η ρομ που αναφερεις ειναι ελληνοποιημενη πληρως;Ηλίας
-
Καλώς ήρθες @em56464 και καλορίζικο το κινητό,
λοιπόν για να φλασάρεις την ελληνική rom και να γλυτώσεις μια και καλή απο τις κινεζιές θα ακολουθήσεις τον παρακάτω οδηγό
Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery)
και εφόσον θέλεις rom για το Redmi 1S (ελπίζω είσαι σίγουρος ότι είναι αυτή η συσκευή σου) θα κατεβάσεις αυτήν => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-Stable50-GTV-5-2-10-zip/
Οταν τελειώσεις την διαδικασία θα έχεις πλήρως εξελληνισμένη rom, με OTA Updater (ειδοποιήσεις για εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις), με τον Updater = Αναβάθμιση, με CWM recovery που αντικαθιστά το stock recovery που είναι στα κινέζικα. Απο την στιγμή αυτή η περαιτέρω αναβάθμιση θα είναι παιχνίδι αφού θα κατεβάζεις την rom, θα την βάζεις στην SD και θα την φλασάρεις με τον Updater = Αναβάθμιση.
Καλή επιτυχία -
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!
Πρόσφατα αγόρασα το redmi 2 με root+multilingual rom και αντιμετώπισα το πρόβλημα με την ελληνική γραμματοσειρά, καθώς και το πρόβλημα με το αριστερό πλήκτρο.
Δυστυχώς πρωτού διαβάσω αυτό το νήμα, κατέβασα (την Τετάρτη 4/3) και εγκατέστησα χθες την 5.2.23 stable (πριν το fix του admin δλδ) σύμφωνα με τον πρώτο τρόπο, με αποτέλεσμα να χάσω το πληκτρολόγιο και να παραμείνει το θέμα με την αραιή γραμματοσειρά.
Το ερώτημά μου είναι να ξανακάνω την διαδικασία εγκατάστασης με τον δεύτερο τρόπο αυτή τη φορά, μέσω recovery δλδ, αφού πρώτα ξανακατεβάσω την ανανεωμένη rom ή το πρόβλημά μου διορθώνεται μπαίνοντας σε recovery και κάνοντας wipe cache μόνο;
Xiaomi Mi 6 (6/64)Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NikoSoti ().
-
Καλώς ήρθες @NikoSoti
κατέβασε την καινούργια rom και φλάσαρε την με τον Updater = Αναβάθμιση. Κάνε Wipe Cache & Dalvik Cache και βλέπουμε. -
-
Ο/H NikoSoti έγραψε:
Πέρασα την καινούργια rom με τον updater και όλα καλα! Αφού έκανε reboot τα ελληνικά έφτιαξαν! Εν τω μεταξύ είχα βάλει από χθες το swiftkey ελλείψει πληκτρολογίου και τώρα είμαι έτοιμος! Tελικά wipes δεν έκανα!
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!
Ευχαριστουμε για την ενημερωσει ειχα εντοπίσει τα προβλήματα οποτε προχωρούμε δυνατα θα την περάσω και εγω!
Xiaomi 13 -
φιλε Bodai ευχαριστω για τις οδηγιες που θα εφαρμοσω κατα γραμμα αλλα ειπες πολυ σωστα κατι και σου γραφω για να σιγουρευτω οσο αφορα το μοντελο του τηλεφωνου.Πατησα λοιπον εκει που γραφει σχετικα με το τηλεφωνο και εβγαλε τα εξης΄!!μοντελο<HM 1SW.....Eκθεση android<4.3 JLS36C.>.........(οταν κλικαρω πανω στην εκθεση γραφη no need you are already a developer)............εκδοση μοντεμMPSS.TR.2.0-b1e010C,MPSS.TR.2.0-b1e0d0c.............εκδοσηKernel 3.4.0-g6e12f86-00266-g8cd00c9...........MIUI Version MIUI-JHCCNBD24.0.1.........ελπιζω να καταλαβες ποιο τηλεφωνο ειναι αν χρειαζεσαι καποια αλλα στοιχεια γραψε μου αν ολα οκ γραψε μου για να ξερω να συνεχισω με βαση τις οδηγιες για readmi 1s!!!!!!Ηλίας
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0