Βγήκε και V6 5.1.0 Stable
[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
-
-
-
Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει να κάνω update κάθε εβδομάδα με την Dev δεν έχω και χρόνο να ασχοληθώ με τα Bug που θα βγάλει...προτιμώ μια και καλή Stable κάθε μήνα (αν και η Xiaomi δεν τις βγάζει και πολύ καλές τις Stable) πχ το Bug με τα χρώματα στον ήλιο (Να δοκιμάσω την αγγλική v6 5.1.0 η ξέρει κάποιος να μου πει αν παραμένει το Bug με τα χρώματα)?
-
Δεν βλέπω κάποιο bug με τα χρώματα...
-
-
Για το NOTE 3G η τελευταία Stable είναι παλιά MIUI V5.
Περιμένουμε να βγει η νέα Stable σε MIUI V6 για να σας την δώσουμε... -
Πικρα δηλαδη.... Και ποια μου προτεινεις μεχρι τοτε? Εβαλα την developer 5.4.24 αλλα με κατεστρεψε. Η εφαρμογη της μουσικης κρασαρει συνεχεια και το recovery ειναι στα κινεζικα.
-
Είχες κάνει Factory reset πριν περάσεις την ROM ?
Αν δεν είχες ήδη V6 ROM στην συσκευή σου θα έπρεπε να κάνεις Factory Reset πριν την περάσεις.
¨Οσο για το Recovery αυτό που βλέπεις στα κινέζικα είναι το FastBoot.
To Recovery τώρα δουλεύει ανάποδα, δηλαδή με Power & Volume (+) και όχι Volume(-) όπως παλιά.... -
Το bug με τα χρωματα υπαρχει εδω και καιρο. Στην τελευταια developer λύθηκε αλλά όχι στην τελευταια stable.Ίσως στην επόμενη ... Πάντως είναι τραγικο τόσο καιρό μετα ....
-
Όταν λες στην τελευταία Stable αναφέρεσαι στην v6.5.1.0?
Την δοκίμασα και εγώ την v5.1.0 κανένα πρόβλημα με τα χρώματαΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Antonis95gr ().
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0