[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
Θα πάρεις ειδοποίηση από τον OTA Updater για τελευταία φορά.
Μετά θα λαμβάνεις ειδοποιήσεις από τον Updater (Αναβάθμιση) της MIUI... -
-
Δηλαδή κάτω απο ήλιο σας δείχνει κόμπλεξ τις αντιθέσεις??? Μονο στην dev λύθηκε στην stable όχι... Τουλαχιστον την αγγλική.
-
Επειδή και εγώ δεν έχω παρατηρήσει τι ακριβώς εννοείς εξήγησε λίγο ποιο είναι το πρόβλημα με τα χρώματα στον ήλιο.
Ίσως κάποιο screenshot; Νομίζω το είχα διαβάσει και στο αγγλικό το φόρουμ (δεν θέλω να ψάξω τώρα) αλλά και τότε είχα την ίδια απορία. -
Όταν είναι κάτω απο ήλιο το τηλέφωνο τα εικονίδια φαίνονται ξεθοριασμενα. Έντονο το άσπρο και το κίτρινο.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Βασικά κάτι παίζει με τον αισθητήρα γιατί μόλις τον καλυψω ολα στρωνουν.
Άμα η Stable v6.5.1.0 δουλεύει σωστά χωρίς Bug γιατί δεν την βγάζετε μεταφρασμένη στα Ελληνικά?
-
Το έβαλα και αλλού αλλά δεν μπορώ να την βρω. Θέλω την τελευταία stable έκδοση της v5 για mi3w. Όσο και αν έψαξα δεν την βρίσκω. Μια βοήθεια παρακαλώ;
Ο/H Antonis95gr έγραψε:
Άμα η Stable v6.5.1.0 δουλεύει σωστά χωρίς Bug γιατί δεν την βγάζετε μεταφρασμένη στα Ελληνικά?
Όλες οι Stable της σειράς 5.1.0 έχουν ακόμη ένα σοβαρότατο BUG που χρειάζεται επίλυση.
'Οταν λυθεί θα την πάρετε... -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμη για λήψη η νέα Stable 5.1.0 ROM για τις ακόλουθες συσκευές...- Mi3w => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Stable-5.1.0.zip (MIUI V6) (CWM [lexicon]Recovery[/lexicon])
- Mi4 wcdma => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Stable-5.1.0.zip (MIUI V6) (CWM [lexicon]Recovery[/lexicon])
- Mi3w => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Stable-5.1.0.zip (MIUI V6) (CWM [lexicon]Recovery[/lexicon])
-
MIUI_ART το Bug που προανεφερες λύθηκε; Έβαλα την GTV 5.4.24 λόγω των προβλημάτων με τον λογαριασμό και εξαιτίας της υπερθέρμανσης έβαλα την 5.5.1 επειδή όμως τα Bugs ήταν πάρα μα πάρα πολλά αναγκάστηκα να επιστρέψω στην προηγούμενη stable και αναγκαστικά να ξαναστησω το τηλέφωνο από την αρχή. Αξίζει λοιπόν να βάλω την καινούρια stable ή θα μπλέξω πάλι.;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0