OK flashάρω και θα σας πω αποτελέσματα. Ευχαριστώ πολλύΟ/H MIUI_ART έγραψε:
To Παραπάνω από το recovery και μετά Flash την ROM...
[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
Υπάρχει περίπτωση υπάρξει κάποιο update με root για το redmi note 2
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Phone:Redmi Note 2
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen -
Ο/H stefanos1985 έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι ακριβώς εννοείς?
Η Ελληνική developer GTV rom δεν έπαψε ποτέ να είναι rooted για το Redmi Note2... Τι update εννοείς? -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H stefanos1985 έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η Ελληνική developer GTV rom δεν έπαψε ποτέ να είναι rooted για το Redmi Note2... Τι update εννοείς?
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen -
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H stefanos1985 έγραψε:
για τη stable λεω!
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Για ΜΙ4 πότε να περιμένουμε stable v7 που να είναι root???
Αλλά μιας και το ζητήσατε πολλοί από εσάς, έχω φτιάξει ένα Root Patch για τις Mi-3W και Mi-4 συσκευές...
- To περνάτε με flash από το Recovery.
- Aν έχετε το Mi-Recovery μετονομάζετε το αρχείο update.zip
- Aν έχετε Custom Recovery (TWRP ή CWM) δεν χρειάζεται μετονομασία.
Να σημειώσω πως μπορείτε να το περνάτε μετά από κάθε Update Που κάνετε στην Stable ROM, αλλά φυσικά μετά θα σας δείχνει λάθος Version στην Εκδοση της MIUI.
Πείτε μου αν σας δούλεψε
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen - To περνάτε με flash από το Recovery.
-
OK είμαστε πλέον σε miui 7 αν και πήγε να γίνει ή στραβή γιατί με κούνησε ή μικρή και με το που άνοιξε το τηλ. πάτησα άλλη γλώσσα αλλά όλα καλά!!! Δεν μπόρεσα να βρω πως φαίνεται αν έχει σήμα 3g ή 2g. 489mb free ram πάντως, δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί στο 1s. δείχνει να διαχειρίζεται καλύτερα την ραμ. Μου έκανε εντύπωση ότι από το mi cloud δεν δούλεψαν όλα π.χ. οι κωδικοί από wifi, μηνήματα. Δείτε και τα αποτέσματα από antutu, έτσι από περιέργεια.
-
Ο/H tsikos έγραψε:
μετα το πέρασμα της v7 είδα αυτό...είπαμε είναι μπροστά η miui αλλά 2 χρόνια; Δε βρίσκω το αντίγραφο που έκανα 5 λεπτά πριν και έβγαλε αυτα...
-
-
Να ενημερώσω και εγώ 3 ημέρες τώρα έχω περάσει την Stable σε Mi4 4G LTE όπου διαπιστώνω πως φαίνεται οτι καλύτερο έχει φορεσει το τηλέφωνο μέχρι σήμερα όλα δουλεύουν ρολόι η δε διαχείριση της ενέργειας είναι άψογη την δεύτερη ήμερα η μπαταρία είχε 40% το βράδυ και παμε για την τρίτη μέρα όταν σε προηγούμενες εκδόσεις dev θα ετοιμαζόταν για φόρτιση...Xiaomi 13
-
-
Ο/H sallonikios έγραψε:
sorry εγω προτιμω τη dev ιδου ο λογος
Μου εμφανίζει 2 φορές τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής είναι νορμάλ αυτό;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0