Ο/H DownUnder έγραψε:
ειμαι με mi recovery ομως
μηπως πρεπει να το μετονομασω σε update.zip
αλα παλαια?

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H DownUnder έγραψε:
ειμαι με mi recovery ομως
μηπως πρεπει να το μετονομασω σε update.zip
αλα παλαια?
Ο/H John Baron έγραψε:
Όταν πατάς να κάνεις reboot στο τέλος, σου λέει πως θα φλασαριστεί νέο recovery. Ναι ή όχι?Ο/H LordStark έγραψε:
Κατέληξα με mi recovery αν και έκανα το flashαρισμα μέσω CWM γνωρίζει κανείς γιατί;
Προφανώς έκανα εγώ την λαλακία αλλά είχα καταλάβει πως αν γίνει το flashαρισμα μέσω recovery θα παραμείνει το ισχύον custom recovery δλδ το CWM...
Αναλυτικότερα οι κινήσεις μου:
1. Κατέβασα απο δω την πρόσφατη ROM αποθήκευση στην external sd
2. Μπήκα recovery και έκανα wipe cashe
3. Ακολούθως μέσα πάλι από το recovery έκανα install zip από την external sd
4. Reboot
Οκ η ROm εγκαταστάθηκε... Αλλά όταν δοκίμασα να μπω recovery αντι να δω την αγαπημένη CMW είχα MI recovery...
Ξερει κανείς γιατί;
Εκεί είναι όλο το θέμα. Τουλάχιστον με TWRP, υποθέτω και με CWM παρόμοιο θα είναι
Ο/H LordStark έγραψε:
'Εχεις δίκιο με ρώτησε στο τέλος αλλά απάντησα ΟΧΙ(έπρεπε να πω ΝΑΙ;) ... Στο φινάλε το έλυσα το όλο ζήτημα εγκαθιστώντας custom recovery από την λίστα που ανέβασε ο admin μας σε άλλο Post.. και όλα είναι άψογα.. Απλά αναρωτιέμαι αν στην επόμενη αναβάθμιση θα μου κάνει το ίδιο (είναι σπαστικό κάθε φορά να κάνεις Manual εγκατάσταση το recoveryΟ/H John Baron έγραψε:
Όταν πατάς να κάνεις reboot στο τέλος, σου λέει πως θα φλασαριστεί νέο recovery. Ναι ή όχι?Ο/H LordStark έγραψε:
Κατέληξα με mi recovery αν και έκανα το flashαρισμα μέσω CWM γνωρίζει κανείς γιατί;
Προφανώς έκανα εγώ την λαλακία αλλά είχα καταλάβει πως αν γίνει το flashαρισμα μέσω recovery θα παραμείνει το ισχύον custom recovery δλδ το CWM...
Αναλυτικότερα οι κινήσεις μου:
1. Κατέβασα απο δω την πρόσφατη ROM αποθήκευση στην external sd
2. Μπήκα recovery και έκανα wipe cashe
3. Ακολούθως μέσα πάλι από το recovery έκανα install zip από την external sd
4. Reboot
Οκ η ROm εγκαταστάθηκε... Αλλά όταν δοκίμασα να μπω recovery αντι να δω την αγαπημένη CMW είχα MI recovery...
Ξερει κανείς γιατί;
Εκεί είναι όλο το θέμα. Τουλάχιστον με TWRP, υποθέτω και με CWM παρόμοιο θα είναι
Που ειναι αυτες οι καστομ ρικαβερι?
γιατι με το mi recovery
αδυνατον να περεασω την stable
με τπτ λεμε
Έκανα έναν έλεγχο στην ROM και δεν βρήκα κανένα πρόβλημα.Ο/H DownUnder έγραψε:
τι εβγαλα την sd card
τι την ξαναεβαλα
τιποτα δεν εχει πιασει
ενας οδηγος?
δυστυχώς δεν κάνει τίποτα ούτε με Power & Vol - ούτε με Power & Vol +Ο/H Bodai έγραψε:
δοκίμασε με Power & Vol - να δούμε αν έχεις Fastboot. Αν μπεις θα δεις την γνωστή εικόνα του Fastboot
thanks manΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Έκανα έναν έλεγχο στην ROM και δεν βρήκα κανένα πρόβλημα.Παρ'όλα αυτά την έκανα ένα Resign μπας και......Ο/H DownUnder έγραψε:
τι εβγαλα την sd card
τι την ξαναεβαλα
τιποτα δεν εχει πιασει
ενας οδηγος?
ROM =>
όσο για το Recovery, είναι το παρακάτω.
Το μετονομάζεις σε update.zip και το κάνεις Flash από το Mi-Recovery Που έχεις.
Recovery =>
Μα το παραπάνω Zip που σου έδωσα είναι για το TWRP.Ο/H DownUnder έγραψε:
πως τοο βρισκω το twrp τωρα?