. apk που θα βρούμε άραγε που να το δέχεται η rom μας?
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H caeser έγραψε:
. apk που θα βρούμε άραγε που να το δέχεται η rom μας?
Ο/H caeser έγραψε:
Κατεβάζω τώρα την xiaomi.eu_multi_leo_5.7.10_v6 να την βάλω ...μπας και το έχει μέσα... ή τουλάχιστον να δέχεται την εγκατάσταση του .apk.
Υ.Γ. Αν ο Admin δει αυτή τη συζήτηση, θα ήθελα την γνώμη του, γύρω απο το θέμα...
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Κατεβάζω τώρα την xiaomi.eu_multi_leo_5.7.10_v6 να την βάλω ...μπας και το έχει μέσα... ή τουλάχιστον να δέχεται την εγκατάσταση του .apk.
Υ.Γ. Αν ο Admin δει αυτή τη συζήτηση, θα ήθελα την γνώμη του, γύρω απο το θέμα...
Αν κάνεις decompile την rom Μας, δεν έχει αυτή την εφαρμογή μέσα. Λέω να την ενσωματώσω και να δοκιμάσω να την περάσω με το TWRP RECOVERY που λες να δω τι γίνεται....
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Αν κάνεις decompile την rom Μας, δεν έχει αυτή την εφαρμογή μέσα. Λέω να την ενσωματώσω και να δοκιμάσω να την περάσω με το TWRP RECOVERY που λες να δω τι γίνεται....
To φλασάρισμα της TWRP είναι πανεύκολο και γρήγορο. Κράτα ένα back up της recovery που έχεις (μέσα απο το προγραμματάκι Flashify) και προχώρα... Good luck!
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην maddoctor ().
Ο/H caeser έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι το χρειάστηκα το ραδιόφωνο το Σ/Κ και δυστυχώς η έλλειψή του έγινε αισθητή... Είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να έχουμε τέτοιο κινητό και να μην έχει ραδιόφωνο! Και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο... Έκανα και εγώ καμποσες προσπάθειες να βάλω το .apk και ...τίποτα!