Ας ελπίσουμε μέχρι την παρασκευή να το έχετε...Δεν το έχουν σκανάρει Ελλάδα?
Xiaomi Mi note 64GB - Αξίζει σαν επόμενη αγορά από το Mi3!?
-
-
Ο/H MIKermit έγραψε:
Ας ελπίσουμε μέχρι την παρασκευή να το έχετε...Δεν το έχουν σκανάρει Ελλάδα?
Στην δική μου περίπτωση, αυτό φαίνεται μόνο στα ΕΛΤΑ εδώ και μέρες (δείχνει μόνο την ημερομηνία αποστολής απο τη Κίνα) :
-
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Από το προγράμματάκι στο κινητό....
Γιατρέ ποιό προγραμματάκι είναι αυτό? Share it, please! -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Από το προγράμματάκι στο κινητό....
Γιατρέ ποιό προγραμματάκι είναι αυτό? Share it, please!
Track checker mobile
play.google.com/store/apps/det…lsoft.trackchecker_mobileΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
-
Δεν το έχουν σκαναρει ακόμα στο αεροδρόμιο, αλλά λογικά έχει φτάσει Ελλάδα. Υπομονή παιδιά...
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μόλις μου έβγαλε το πρόγραμμα ενημέρωση ότι είναι στο Μ.Δ.!!!! Έφτασε!!!! Να δούμα αν θα το πάρω σήμερα ή δευτέρα!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
-
Υπολόγισε σε 1-2 ώρες θα είναι στο ταχυδρομείο σου. Εγώ θα τους τηλ εάν μπορώ να περάσω το μεσημέρι πριν κλείσουν να το πάρω.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Υπολόγισε σε 1-2 ώρες θα είναι στο ταχυδρομείο σου. Εγώ θα τους τηλ εάν μπορώ να περάσω το μεσημέρι πριν κλείσουν να το πάρω.
Ήδη τύπωσα σε ένα χαρτάκι το Tracking number (για να είναι "καθαρογραμένο") με σκοπό να πάω ΤΩΡΑ στο κεντρικό (που ανήκει και η γειτονιά μου) να το ζητήσω. Το έχω ξανακάνει στο παρελθόν... Αν δεν τα καταφέρω τώρα, πάμε απο Δευτέρα, αφου το υπόλοιπο της ημέρας που το ταχυδρομείο θα είναι ανοιχτό, εγώ θα έχω δουλειά... Για να δούμε.... -
Άντε με την νίκη τότε! Περιμένω και εγώ να μου το εμφανίσει στο ταχυδρομείο να τους τηλ!
Εγώ περιμένω κάμποσα πράγματα. Είχα αγχωθεί γιατί δεν έβλεπα καμία ενημέρωση εδώ και αρκετό καιρό και σήμερα το πρωί το είδα στο ΜΔ! Πάντως του πήρα τηλ και εκτός ότι εξεπλάγηκε η υπάλληλος για την παρακολούθηση, μου είπε να περάσω μέχρι το μεσημέρι να τα πάρω....
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευήΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην maddoctor ().
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0