Xiaomi Mi note 64GB - Αξίζει σαν επόμενη αγορά από το Mi3!?
-
-
Ο/H recep έγραψε:
SG = sungapore post? θα προτείνει κάποιος 2-3 αξιόπιστα ιντερνετομάγαζα με καλή τιμή να βάλω παραγγελία κι εγώ?
Εγώ το είχα πάρει από το Coolicool στα 540$, αλλά ήταν τότε σε προσφορά. Τώρα βλέπω στο εξελάκι που είχα φτιάξει τότε για να τσεκάρω τις τιμές από όσα μαγαζιά το έχουν, είναι οι πιο ακριβοί. Δες και διάλεξε.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Ο/H MIKermit έγραψε:
Αργεί πολύ το coolicool...εγώ σε 7 μέρες το είχα από minideal και SG
Δηλαδή, θέλεις να πεις ότι το παρήγγειλες με απλό ταχυδρομείο (free shipping) απο το MiniDeal, που το έστειλε με την Singapore Post και το παρέλαβες σε μόλις 7 ημέρες??? -
Ναι! Αυτό ακριβώς λεω...παράγγειλα 18/06 και το είχα στα χέρια μου σήμερα!
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H recep έγραψε:
SG = sungapore post? θα προτείνει κάποιος 2-3 αξιόπιστα ιντερνετομάγαζα με καλή τιμή να βάλω παραγγελία κι εγώ?
Εγώ το είχα πάρει από το Coolicool στα 540$, αλλά ήταν τότε σε προσφορά. Τώρα βλέπω στο εξελάκι που είχα φτιάξει τότε για να τσεκάρω τις τιμές από όσα μαγαζιά το έχουν, είναι οι πιο ακριβοί. Δες και διάλεξε.
Τρελογιατρέ ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ αυτή με το excelάκι! Μπράβο!
Αλήθεια, γιατί προτίμησες να δώσεις $10 παραπάνω και να το παραγγείλεις από το Coolcool και όχι από ενα απο τα φθηνότερα καταστήματα? Λόγω αξιοπιστίας του καταστήματος (δηλαδή το εμπιστεύεσαι περισσότερο) ή υπάρχει άλλος λόγος? -
Ο/H MIKermit έγραψε:
Ναι! Αυτό ακριβώς λεω...παράγγειλα 18/06 και το είχα στα χέρια μου σήμερα!
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΞΤΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ?
Δ Ω Ρ Ε Α Ν δηλαδή το ταχυδρομείο?
(γράφω με κεφαλαία επειδή ΦΩΝΑΖΩΩΩΩΩΩΩ) -
Ναι βρε...
18/06 και σήμερα στα χέρια μου... -
Λοιπόν...κοίτα:
Η παραγγελία μου και κατά συνέπεια, η πληρωμή, έγινε στις 15/6:
Η αποστολή (μέσω SG) απο το MiniDeal έγινε την ίδια μέρα που έγινε η παραγγελία η δική σου, δηλαδή στις 18/6:
Και το status της αποστολής μου έχει να ενημερωθεί απο τις 21/6 και όπως βλέπεις είναι ακόμα "Despatched to overseas (Country code: GR)"
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ??? ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ??? (να γιατί φώναζα προηγουμένως!)
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H recep έγραψε:
Εγώ το είχα πάρει από το Coolicool στα 540$, αλλά ήταν τότε σε προσφορά. Τώρα βλέπω στο εξελάκι που είχα φτιάξει τότε για να τσεκάρω τις τιμές από όσα μαγαζιά το έχουν, είναι οι πιο ακριβοί. Δες και διάλεξε.
Τρελογιατρέ ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ αυτή με το excelάκι! Μπράβο!
Αλήθεια, γιατί προτίμησες να δώσεις $10 παραπάνω και να το παραγγείλεις από το Coolcool και όχι από ενα απο τα φθηνότερα καταστήματα? Λόγω αξιοπιστίας του καταστήματος (δηλαδή το εμπιστεύεσαι περισσότερο) ή υπάρχει άλλος λόγος?
Όταν το πήρα ήταν η φθηνότερη τιμή. Μην κοιτάς τώρα που έχουν αλλάξει οι τιμές. Ουσιαστικά είχαν στο Coolicool και πιο χαμηλή, στα 469.99$, αλλά δεν την πρόλαβα, ήταν μόνο για μία μέρα. Το κόλπο με το εξελάκι με είχε βοηθήσει πέρυσι, το έφτιαξα και για φέτος. Καλό το kimovil για να παρακολουθείς τιμές, αλλά δεν είναι πάντα ενήμερο και δεν έχει όλα τα μαγαζιά. Με το εξελάκι έχεις ένα homemade kimovil.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Όταν το πήρα ήταν η φθηνότερη τιμή. Μην κοιτάς τώρα που έχουν αλλάξει οι τιμές. Ουσιαστικά είχαν στο Coolicool και πιο χαμηλή, στα 469.99$, αλλά δεν την πρόλαβα, ήταν μόνο για μία μέρα. Το κόλπο με το εξελάκι με είχε βοηθήσει πέρυσι, το έφτιαξα και για φέτος. Καλό το kimovil για να παρακολουθείς τιμές, αλλά δεν είναι πάντα ενήμερο και δεν έχει όλα τα μαγαζιά. Με το εξελάκι έχεις ένα homemade kimovil.
Μάλιστα... κατάλαβα! Όντως τώρα έπεσαν ελαφρώς οι τιμές...
Άντε με το καλό να παραλάβουμε... και εσύ που προφανώς θα παραλάβεις πρώτος θα κάνεις και έναν όμορφο οδηγό για να φλασάρουν οι επόμενοι (εγώ δηλαδή ...χαχαχα!) -
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0