Ο/H aleksgiab έγραψε:
Αύριο θα έχω στα χέρια μου το mi note pro δεν ξέρω τι ρομ φοράει... Πως θα του βάλω ελληνική από εδώ;;
Με το καλό να παραλάβεις..!
Το τρόπο που θα βάλεις την ελληνική ρομ θα το διαβάσεις ΕΔΩ

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H aleksgiab έγραψε:
Αύριο θα έχω στα χέρια μου το mi note pro δεν ξέρω τι ρομ φοράει... Πως θα του βάλω ελληνική από εδώ;;
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Κατεβάζω τώρα την xiaomi.eu_multi_leo_5.7.10_v6 να την βάλω ...μπας και το έχει μέσα... ή τουλάχιστον να δέχεται την εγκατάσταση του .apk.
Υ.Γ. Αν ο Admin δει αυτή τη συζήτηση, θα ήθελα την γνώμη του, γύρω απο το θέμα...
Αν κάνεις decompile την rom Μας, δεν έχει αυτή την εφαρμογή μέσα. Λέω να την ενσωματώσω και να δοκιμάσω να την περάσω με το TWRP RECOVERY που λες να δω τι γίνεται....
To φλασάρισμα της TWRP είναι πανεύκολο και γρήγορο. Κράτα ένα back up της recovery που έχεις (μέσα απο το προγραμματάκι Flashify) και προχώρα... Good luck!
Τελικά είμαι root, λάθος εντύπωση....Θα το δοκιμάσω.
Λοιπόν έφτιαξα μία rom που περιέχει το ραδιόφωνο. Έτρεξα το twrp από τον οδηγό που μου είπες, αλλά όταν πάω να το περάσω μόνιμα, μου βγάζει μήνυμα ότι περιμένει το κινητό και μένει εκεί....
Πέρασα την rom Μια χαρά, μου εμφάνισε το εικονίδιο του ραδιόφωνου
αλλά όταν πάω να το τρέξω....τζίφος