Διαφήμιση

GTV 5.4.10 - Photo Gallery Bug

• GTV 5.4.10 - Photo Gallery Bug

Γειά & χαρά.

Χθές αποφάσισα να βάλω την GTV 5.4.10 Developer Edition στο θαυματουργό και υπέροχο μου Xiaomi 1.

Μέχρι στιγμής εκτός απο μερικά laggaρίσματα στην αρχή άνευ σημασίας (τα οποία φεύγουν μετά) ότι έχω δοκιμάσει λειτουργεί μια χαρά.

Το μόνο που παρατήρησα είναι οτι στο photo galery όταν σβήνω μια ή περισσότερες φωτο ή βίντεο, αντί να εξαφανιστούν απο τη λίστα μένουν ως κενά thumbnails εκεί. Εξαφανίζονται εντελώς αν βγω απο το gallery και μετά απο κάποια δευτερόλεπτα ξαναμπώ. Με λίγα λόγια δε γίνεται σωστά το real-time σβήσιμο των στοιχείων που επιλέγω.

Ότι παρατηρήσω περεταίρω θα το ποστάρω αμέσως

Τώρα δε ξέρω αν συμβαίνει σε άλλα μοντέλα.

Αυτα.
    • Ο/H disalfa έγραψε:

Το μόνο που παρατήρησα είναι οτι στο photo galery όταν σβήνω μια ή περισσότερες φωτο ή βίντεο, αντί να εξαφανιστούν απο τη λίστα μένουν ως κενά thumbnails εκεί. Εξαφανίζονται εντελώς αν βγω απο το gallery και μετά απο κάποια δευτερόλεπτα ξαναμπώ. Με λίγα λόγια δε γίνεται σωστά το real-time σβήσιμο των στοιχείων που επιλέγω.

Τεχνικά τα thumbnails είναι διαφορετικά αρχεία απο τις φωτο, οπότε μια καθυστέρηση στην διαγραφή τους είναι αναμενόμενη. Οι φωτό σου είναι αποθηκευμένες στην εξωτερική SD??
    • Ναι στην εξωτερική SD.

Να σου πω με οποια εκδοση και να εχω βαλει δεν ειχα τετοιο θεμα. Η αλήθεια είναι οτι σε ένα απο τα πολλά reboot που έκανα το θέμα δια μαγείας δεν εμφανίστηκε.

Τέσπα. Θα το παρακολουθώ.

Ευχαριστώ πολύ.
    • Διαφήμιση