Hands On XiaoYi IP camera - Παρουσίαση και mini review!
- Review
-
-
Ο/H Tesla έγραψε:
Ο/H komatoza έγραψε:
Και εγώ τα ίδια αλλά την εγκατέστησα
Honor 6
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Απεγκατεστησα την παλιά app έκανα πολλές προσπάθειες εγκατάστασης αλλά τίποτα. Πρώτη φορά αντιμετωπίζω τέτοιο σφάλμα. Το download μου φαίνεται πως κρατάει λίγο για 15MB. Μόλις 2-3 δευτερόλεπτα.
-
Κανε νεο download. Μπας και. Εμένα έλεγε κάτι με κόκκινα γράμματα σαν error πρίν την εγκατάσταση που κάνει check του apk.
Honor 6 -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H Tesla έγραψε:
Ο/H komatoza έγραψε:
Και εγώ τα ίδια αλλά την εγκατέστησα
Honor 6
Ο/H komatoza έγραψε:
Κανε νεο download. Μπας και. Εμένα έλεγε κάτι με κόκκινα γράμματα σαν error πρίν την εγκατάσταση που κάνει check του apk.
Honor 6
- Πολύ καλή δουλειά. Ευχαριστώ πολύ.
- Πολύ καλή δουλειά. Ευχαριστώ πολύ.
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H komatoza έγραψε:
Καλημέρα. Εχθές βγήκε αναβάθμιση τις κάμερας του Φλεβάρη και σήμερα τις εφαρμογής
Honor 6
Βγήκε η νέα ελληνική;
Sent from my m1 note using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
@RASTAVIPER βγήκε λίγη ώρα μετά το μηνυμά μου. Μένει να φτιάξω και του Smart Home τώρα.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Καλοδούλευτη και μεγειές...
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Καλοδούλευτη και μεγειές...
Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη !!!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έβαλα στην κάμερα μια κάρτα SD για να μπορεί να κρατάει history όπως γράφει και το xiaoyi app.
Όμως, παρατηρώ, ότι αν πάω να ανατρέξω στο βίντεο που έχει καταγραφεί, δε με αφήνει να πάω στο συγκεκριμένο σημείο του βίντεο που θέλω, αλλά ξεκινάει από το 1ο δευτερόλεπτο της καταγραφής.
Έτσι είναι το normal ?
ΥΓ. Αναβάθμιση firm να κάνω ή θα μου λέει μετά περίεργα ότι δουλεύει μόνο στην Κίνα κλπ? -
Βγήκε νέα έκδοση στο Meizu market: 2.10.1.3_20160308
Sent from my ONDA A9 Core4 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες