Διαφήμιση

δεν ανοιγει η συσκευη μετα απο προσπαθεια αναβαθμησης

• Ο/H iAmLiakos έγραψε:

Πάτησε πρώτα:
      -wipe&reset -> wipe cache και αφού ολοκληρωθεί κάνε
      -install update.zip to system και επέλεξε το update.zip που είπες.

Btw ποιά rom είχες πριν και ποιά προσπαθείς να βάλεις τώρα;

Μετα απο ωρες κατα της 04:00 μπορεσα και εβγαλα ακρη εκανα εγκατασταση στο pc το MIPCSuite εβαλα το τηλ. σε fastboot και μπορεσα να το ανοιξω βεβαια δεν εβρισκε τη rom που εβαλα (xiaomi-miui-hellas-5.0.2_aries_GTV-5.7.2.zip) αλλα δεν πειραζει το μονο που με χαλασε ηταν που εχασα τις φωτο μου και τους ηχους.Τωρα θελω βοηθεια για να περασω τη rom στα ελληνικα.Αυτη που ειναι περασμενη τωρα ειναι MIUI-JLB54.0(Stable)

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην theodosis23 ().

• Καλημέρα!
      Θα σου πω λίγο γενικά να ξέρεις πως έχουν τα πράγματα:
      Υπάρχουν 2 ειδων roms της MIUI
      -STABLE - Πιο σταθερή έκδοση με λιγότερα προβλήματα θεωρητικά η οποία όμως κάνει αναβάθμιση πιο αργά (πάνω απο 1 μήνα).
      -DEVELOPER - Δοκιμαστική έκδοση που βγαίνει κάθε παρασκευή και ενσωματώνει συνέχεια νέα χαρακτηριστικά και διορθώνει προβλήματα.

Όταν κάποια απο τις Developer φτάσει σε σημείο να μην έχει προβλήματα (σοβαρά) τότε την κάνουν Stable και την βγάζουν στο κοινό.

Στη δική σου συσκευή η Xiaomi έχει βγάλει Developer Rom σε Lollipop έκδοση (Android 5.0.2) και είναι αυτή που έιχες κατεβάσει και προσπαθούσες να βάλεις.
      Όμως για να βάλεις αυτή την έκδοση έπρεπε να είχες κάνει λίγο διαφορετικά την εγκατάσταση καθώς είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση.
      Δες ΕΔΩ το ποστ του MIUI-ART που αναφέρει το "ΠΡΟΣΟΧΗ" για τους χρήστες του Mi2s.

Απότι καταλαβαίνω και εγώ λοιπόν πρέπει να κάνεις factory reset πριν περάσεις αυτή τη rom που σημαίνει διαγραφή τα πάντα απο το κινητό.
      Για περίμενε λίγο κάποιον με την ίδια συσκευή που έχει κάνει την ίδια διαδικασία να σου πει ακριβώς τι πρέπει να κάνεις.
    • Ο/H iAmLiakos έγραψε:

Καλημέρα!
      Θα σου πω λίγο γενικά να ξέρεις πως έχουν τα πράγματα:
      Υπάρχουν 2 ειδων roms της MIUI
      -STABLE - Πιο σταθερή έκδοση με λιγότερα προβλήματα θεωρητικά η οποία όμως κάνει αναβάθμιση πιο αργά (πάνω απο 1 μήνα).
      -DEVELOPER - Δοκιμαστική έκδοση που βγαίνει κάθε παρασκευή και ενσωματώνει συνέχεια νέα χαρακτηριστικά και διορθώνει προβλήματα.

Όταν κάποια απο τις Developer φτάσει σε σημείο να μην έχει προβλήματα (σοβαρά) τότε την κάνουν Stable και την βγάζουν στο κοινό.

Στη δική σου συσκευή η Xiaomi έχει βγάλει Developer Rom σε Lollipop έκδοση (Android 5.0.2) και είναι αυτή που έιχες κατεβάσει και προσπαθούσες να βάλεις.
      Όμως για να βάλεις αυτή την έκδοση έπρεπε να είχες κάνει λίγο διαφορετικά την εγκατάσταση καθώς είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση.
      Δες ΕΔΩ το ποστ του MIUI-ART που αναφέρει το "ΠΡΟΣΟΧΗ" για τους χρήστες του Mi2s.

Απότι καταλαβαίνω και εγώ λοιπόν πρέπει να κάνεις factory reset πριν περάσεις αυτή τη rom που σημαίνει διαγραφή τα πάντα απο το κινητό.
      Για περίμενε λίγο κάποιον με την ίδια συσκευή που έχει κάνει την ίδια διαδικασία να σου πει ακριβώς τι πρέπει να κάνεις.

Αρα πρεπει να κανω backup μεσω mipcsuite και μετα να κανω factory reset η έκδοση μου ειναι αποτι ειδα Android 4.1.1 JRO03L
    • Διαφήμιση
    • Υπαρχει περιπτωση να βρω τις φωτο μου στο xiaomi account id?
    • Αν είχες ενεργοποήσει τον συγχρονισμό τότε ναι! Για κανε login στο i.mi.com/?_locale=en_US και δες εαν υπάρχουν εκεί μέσα.