Το κινητό το είχε πάρει απο Ελλάδα πριν απο κανένα χρόνο απο μαγαζί στο skroutz και δεν θυμάται καν ποιο είναι αυτό!!! και μου λέει ότι ο mi λογαριασμός (τον οποίο είχα ήδη δει περασμένο στην global v8.0 ότι υπήρχε και κακώς θεώρησα ότι θυμόταν τα στοιχεία) δεν τον έβαλε αυτός αλλά ήταν ήδη έτοιμος περασμένος απο το κατάστημα που το πήρε ως καινούριο.Εχω και το κουτί μπας και έγραψαν τίποτε εκει οι του καταστήματος (σε περίπτωση που όντως αυτοί έφτιαξαν τον mi λογαριασμό) αλλά δεν βρίσκω κάτι.
Δυστυχώς όχι.Και εν τω μεταξύ θυμήθηκε μετά απο τόσο καιρό ότι θέλει τα ελληνικά γιατί το κινητό θα το δώσει σε έναν θείο του που δεν γνωρίζει αγγλικά..Τρέχα γύρευε δηλαδή.Και το θέμα είναι ότι έχω μπλέξει και εγώ τώρα γιατί δε μπορώ να βρω μια λειτουργική ρομ v8 που να ανοίξει το κινητό και να το δώσω πίσω έστω και με αγγλικά όπως το είχε δηλαδή.Δοκίμασα και με miui v7 απο την σελίδα σας και ενώ άνοιξε,τώρα πετάει μήνυμα the device is locked
Προσωπικά ασχολούμαι κυρίως με mtk κινητά και βλέποντας τον οδηγό της πρώτης σελίδας με το twrp σκέφτηκα ότι θα ειναι κάτι απλό να βάλω την ρομ.
Λοιπόν ψάχνοντας στο νετ βρήκα ότι το κινητό θα ξεκινήσει με miui v6.Με miui v7 μόλις συνδεθώ στο νετ πετάει μήνυμα "the device is locked" ενώ με την v8 δεν με αφήνει καν να μπώ στο λειτουργικό.Eβαλα λοιπόν μια miui v6 rom και το κινητό ξεκίνησε και με άφησε να συνδεθώ στο νετ και να κάνω νέο mi account.Αλλά αυτή η v6 δεν έχει ελληνικά.
Υπάρχει κάποια miui v6 greek rom για το κινητό αυτό,να το βάλω να το δώσω πίσω και να ησυχάσω??
Tελικά όλα καλά.Είχε κάνει register με έναν 2ο αριθμό που τώρα έχει σε άλλη συσκευή!!! και δεν το θυμόταν.. χαχαχα
Με το forgot password ήρθε νέος κωδικός,φλάσαρα και την τελευταία ελληνική και όλα καλά.Μπράβο τους εκεί στην miui (προσωπικά είμαι λάτρης του aosp android) που το κλειδώνουν τόσο καλά ώστε αν σου κλέψουν το κινητό να είναι άχρηστο στον κλέφτη
Σας ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια σας
Χαίρομαι που βρήκε και το δεύτερο account που είχε
Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως θα είναι καλό πριν από factory reset ή flash fastboot rom να βγάζεις το mi account από μέσα...αν και δεν μπορείς να το πεις "κανόνα"...
Kαλησπέρα παιδια.
εχω το εξης προβλημα.προσπάθησα να κανω ολη τη διαδικασια αλλα δεν μπήκε ποτε στο twrp. τωρα εχει κολλήσει και κανει συνέχεια επανεκκίνηση χωρίς να μπαίνει στο μενού.στο μόνο που μπαίνει είναι στο fast mode αλλα δεν μπορώ να κάνω τίποτα...καμια ιδέα κανείς?