Εναλλακτικός τρόπος πληρωμής των αγορών σας στα μαγαζιά εξωτερικού.
-
-
Διαβάζω ότι δεν έχουν νέους κωδικούς από την προηγούμενη παρασκευή, οπότε υποθέτω όσοι πήρατε, πήρατε. Κανενα άλλο τρόπο βρήκαμε!? Κάπου διάβασα να στειλεις έμβασμα στον paypal λογαριασμό σου. Γίνεται αυτό!?
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Δοκιμάστε και με bitcoins, κάποιος φίλος παρήγγειλε αλλά με 15% προμήθεια και 10 ευρώ σε κάθε συναλλαγή που κατά την γνώμη μου δεν συμφέρει αλλά είχε στέρησηAlea Jacta Est
Redmi Note 11S
Miui Global14.0.3.0(TKEEUXM)
14.0.3 StableBeta
by xiaomi-hellas.gr
-
Μολις τωρα διαβασα αυτο ΕΔΩ
ΑΛΛΑ "Επαγγελματίες και ιδιώτες καταναλωτές επιχειρούν να κάνουν συναλλαγές για αγορές προϊόντων ή πληρωμές συνδρομών, οι οποίες ωστόσο, όπως, δεν είναι δυνατόν να εκτελεστούν, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα.
Αυτό μπορεί να οφείλεται σε δύο λόγους: είτε επειδή τα συστήματα των τραπεζών δεν έχουν ετοιμαστεί ακόμη, είτε γιατί το διαθέσιμο ημερήσιο όριο ανά τράπεζα (300.000 ευρώ) εξαντλείται πολύ γρήγορα από τις πρώτες πρωινές ώρες. " ΕΔΩ -
Όποιος προλάβει τον "ΚΥΡΙΟ" είδε...
-
Επεξηγηματική απάντηση σχετικά με το τι μπορεί να γίνει με την νέα οδηγία:
Αναφορικά με τις συναλλαγές μέσω Internet, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι ΔΕΝ επιτρέπονται συναλλαγές αγορών και πληρωμές μέσω Internet ή τηλεφωνικές παραγγελίες σε επιχειρήσεις του εξωτερικού με χρήση χρεωστικών, πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών εκτός από τις παρακάτω κατηγορίες:
* πληρωμή υπηρεσιών εκπαίδευσης (δίδακτρα/ εστίες διαμονής/ συνδρομή
βιβλιοθηκών, κλπ.)
* πληρωμή ασφαλιστικών, ιατρικών και φαρμακευτικών εξόδων
* πληρωμές συνδρομών για εγγραφή ή ανανέωση συμμετοχής μέλους σε επαγγελματικούς συλλόγους (δικηγορικούς/ ιατρικούς συλλόγους, κλπ) ή/και για επιστημονικά και λοιπά έντυπα
* αγορές εισιτηρίων αεροπορικών εταιρειών
* πληρωμές ξενοδοχείων
* ενοικιάσεις αυτοκινήτων
* πληρωμές ταξιδίων και μεταφορών
* πληρωμές ψηφιακών παροχών μουσικού περιεχομένου και εφαρμογών (applications) (όχι όμως αγορών κινητών, κτλ...)!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Το PayPal παραμένει ανενεργό για μας. Το δοκίμασα πριν λίγο.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H geo221 έγραψε:
Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Δεν πείστηκα όμως 100% , ότι μπορεί να λειτουργήσει , όπως είναι αυτόν τον καιρό με τα Capitals Control.!!!!!
Επίσης ένα από τα αρνητικά που έχει αυτή η κάρτα είναι ότι έχει πάρα πολλές χρεώσεις, (ειδικά η χρέωση με το (μηνιαίο τέλος 1,5 €)
To 1,5 ευρώ δεν είναι τίποτα σε σχέση με τις παρακάτω χρεώσεις που αν κατάλαβα καλά, σε μία αγορά από Κίνα που πουλάει σε δολάρια θα μου στοιχίσει +7,5% (MoneySafevoucher (άμεση επιλογή φόρτωσης) +4% + Μετατροπή συναλλάγματος (για όλα τα νομίσματα πλην του Ευρώ) +3,5%)
Κι αν την συνδέσουμε και με το paypal που και αυτό παίρνει πολλά (3,5-7%) στην μετατροπή νομίσματος..........
Σωστά το υπολόγισα biggirl13;
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην GR_Macedon ().
-
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H geo221 έγραψε:
Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Δεν πείστηκα όμως 100% , ότι μπορεί να λειτουργήσει , όπως είναι αυτόν τον καιρό με τα Capitals Control.!!!!!
Επίσης ένα από τα αρνητικά που έχει αυτή η κάρτα είναι ότι έχει πάρα πολλές χρεώσεις, (ειδικά η χρέωση με το (μηνιαίο τέλος 1,5 €)
To 1,5 ευρώ δεν είναι τίποτα σε σχέση με τις παρακάτω χρεώσεις που αν κατάλαβα καλά, σε μία αγορά από Κίνα που πουλάει σε δολάρια θα μου στοιχίσει +7,5% (MoneySafevoucher (άμεση επιλογή φόρτωσης) +4% + Μετατροπή συναλλάγματος (για όλα τα νομίσματα πλην του Ευρώ) +3,5%)
Κι αν την συνδέσουμε και με το paypal που και αυτό παίρνει πολλά (3,5-7%) στην μετατροπή νομίσματος..........
Απ ότι έμαθα νέοι κωδικοί δεν υπάρχουν εδώ και καναδυό εβδομάδες, οπότε εάν δεν έχεις ήδη ενεργοποιημένη κάρτα, δεν υπάρχει πιθανότητα να αποκτήσεις.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H geo221 έγραψε:
Απ ότι έμαθα νέοι κωδικοί δεν υπάρχουν εδώ και καναδυό εβδομάδες, οπότε εάν δεν έχεις ήδη ενεργοποιημένη κάρτα, δεν υπάρχει πιθανότητα να αποκτήσεις.
Βρε παιδιά, μην βαράτε.
Εγώ ανέφερα αυτόν τον τρόπο γιατί ξέρω ότι τον δουλεύουνε οι συνεργάτες μου από εκεί και πέρα δεν έχω κάνει υπολογισμό @GR_Macedon γιατί εμένα προσωπικά δεν μου χρειάζεται. Όποιος ενδιαφέρεται κάνει την ερεύνα του και πράττει ανάλογα. Το καλύτερο ειναι να πάρετε απευθείας στη MoneySafe και να μιλήσετε για να σας λύσουν ολες τις απορίες να μην κάνουμε και το σπασμένο τηλέφωνο.
Οι κωδικοί υπάρχουνε @maddoctor απλά ειναι δύσκολο να τα βρεις μια φίλη μου βρήκε προχθές για να παραγγείλει την κάρτα. Οι κάρτες αποστελουνται έως και 1 μήνα τώρα (πριν ήταν 2-3 μέρες) γιατί όλοι πέσανε τώρα να τις πάρουνε.
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Το PayPal παραμένει ανενεργό για μας. Το δοκίμασα πριν λίγο.
Το PayPal ειναι μια χαρά η εκάστοτε τράπεζα σας δεν αφήνει να γίνει η συναλλαγή.
Άλλος ένας τρόπος ειναι να βρείτε έναν φίλο, γνωστό, φίλο φίλου, γνωστό του γνωστού, φίλο του γνωστού κ.ο.κ. όποιος έχει διαθέσιμα χρήματα απευθείας στον λογαριασμό του στο PayPal για να μπορεί να σας εξυπηρετήσει και να του μεταφέρετε τα αντίστοιχα λεφτά στη τράπεζα.
Αυτά εν ολίγοις. Εγώ για καλό το ποσταρα δεν ήξερα ότι θα βρω και τον μπελά μου -
Μόλις διαβαζα ότι εταιρεία δινει δυνατότητα μέσω Λουξερβούργου να παρακάμψεις το cc
Πωλείται «παραθυράκι» στα capital controls μέσω Λουξεμβούργου | Η Εφημερίδα των ΣυντακτώνΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0