Διαφήμιση

Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN

• Application
  • Xiaomi
  • Μόνο του Playstore έχω... Δεν έχω βάλει τπτ άλλο γιατί εάν είναι μόνο για τα ελληνικά δεν θέλω να μπαίνω σε διαδικασίες άλλες. Εάν αλλάζει και τπτ άλλο. Κάτι διάβασα πως πρέπει να κάνω και ρουτ.. Έχω το Mi max αλλά και αυτό δεν βλέπω τον λόγο να το πειράξω..
    Εάν χρειάζεται όμως για να δουλέψει σωστά θα το κάνω.
    Δεν θέλω να φτιάξω σενάρια και μετά να τα χάσω με μια άλλαγη τις έκδοσης. Τι θα ήταν καλύτερα? Εφαρμογή playstore η αυτήν εδώ?
  • Ο/H zananiro έγραψε:

Ο/H panox έγραψε:

Ο/H zananiro έγραψε:

Παιδιά το scene when back home-> disable arming mode το έχει δοκιμάσει κάνεις? Δουλεύει?

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
    Ναι δουλεύει κανονικά. Πατάς το κουμπί και κάνει disarm.
    Κάτσε γιατί δεν κατάλαβα, ποιο κουμπί πατάω? Δεν απενεργοποιείται αυτόματα μόλις φτάσω σπίτι? Γιατί και πριν πατούσα κουμπί για disarm, το ζήτημα είναι να μην χρειάζεται να πατήσω κουμπί.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
    Όχι δεν γίνεται αυτόματα γιατί δεν γνωρίζει απαραίτητα πότε φτάνεις στο σπίτι! Θα έπρεπε να έχει πχ ένα condition όπου όταν συνδέεσαι στο wifi του σπιτιού σου ή αναγνωρίζοντας το location να κάνει αυτόματα disarm το gateway. Δυστυχώς, ακόμα το Mi Home δεν έχει τέτοια εξωτερικά conditions (πέρα από το timer).

Αυτό μπορεί να γίνει με τη χρήση κάποιου 3ου app τύπου Tasker/Automate κτλ.
  • Ο/H panox έγραψε:

Όχι δεν γίνεται αυτόματα γιατί δεν γνωρίζει απαραίτητα πότε φτάνεις στο σπίτι! Θα έπρεπε να έχει πχ ένα condition όπου όταν συνδέεσαι στο wifi του σπιτιού σου ή αναγνωρίζοντας το location να κάνει αυτόματα disarm το gateway. Δυστυχώς, ακόμα το Mi Home δεν έχει τέτοια εξωτερικά conditions (πέρα από το timer).

Η εφαρμογή για το iphone έχει αυτήν την δυνατότητα. Λέει ότι είναι ακόμη beta. Οριζεις ένα σημείο στο χάρτη (το σπίτι σου) και όταν φευγεις του οριζεις τι να κάνει. Μπορείς εκτός του να οπλίσει τον συναγερμό να τρέξει καιαλλα σενάρια. Το θέμα είναι ότι πρέπει να είναι ανοικτό συνέχεια το gps και τρώει την μπαταρία γρήγορα. Γι'αυτό και δεν το χρησιμοποιώ. Όσο το δούλευα , λειτουργούσε τις περισσότερες φορές

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λίγο προσοχή στα quotes.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H kotlid έγραψε:

Ο/H panox έγραψε:

Η εφαρμογή για το iphone έχει αυτήν την δυνατότητα. Λέει ότι είναι ακόμη beta. Οριζεις ένα σημείο στο χάρτη (το σπίτι σου) και όταν φευγεις του οριζεις τι να κάνει. Μπορείς εκτός του να οπλίσει τον συναγερμό να τρέξει καιαλλα σενάρια. Το θέμα είναι ότι πρέπει να είναι ανοικτό συνέχεια το gps και τρώει την μπαταρία γρήγορα. Γι'αυτό και δεν το χρησιμοποιώ. Όσο το δούλευα , λειτουργούσε τις περισσότερες φορές

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λίγο προσοχή στα quotes.

Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot από αυτό το μενού στο Iphone;

Sent from my m1 note using Tapatalk
    ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
  • Ο/H dimitrisdmtriou έγραψε:

Έχω την Camera 720p international έκδοση και δεν μου συνδέεται με το Mi Home γιατί έχω τοποθεσία Κίνα. Ενώ η international έκδοση θέλει Αμερική. Έχω παραγγείλει 2 1080 τις φθηνές που πιστεύω αυτές θα συνδεθούν χωρίς πρόβλημα.

Μπορώ να αλλάξω firmware στην κάμερα να την κάνω κινεζική για να συνεργάζεται με το Mi Home?
    Οι international εκδόσεις δουλεύουν μόνο με την εφαρμογή του Playstore και δεν μπορούν να συνυπάρξουν με τις Κινέζικες εκδόσεις στην ίδια εφαρμογή, εγώ έχω και τις δυο εφαρμογές Yi Camera μαζί στο ιδιο τηλ. με διαφορετικό λογαριασμό (Mi και Yi) έτσι μόνο βλέπω και τις δυο!
    Σχετικά τώρα με την εφαρμογή "Mi Home" δυστυχώς δεν μπορεί να συνυπάρξει του Playstore με του γιατρού καθώς η μια απεγκαταστή την άλλη...
    Εγω αντιθέτως έχω παραγγείλει άλλες 2 international εκδόσεις για να αντικαταστήσω τις 2 Κινέζικες που έχω προ Νοεμβρίου 2015 παρολο που δεν εχω προβλήματα με τις αναβαθμίσεις τους.
    Xiaomi 13
  • Ο/H spirosmeg έγραψε:

Οι international εκδόσεις δουλεύουν μόνο με την εφαρμογή του Playstore και δεν μπορούν να συνυπάρξουν με τις Κινέζικες εκδόσεις στην ίδια εφαρμογή, εγώ έχω και τις δυο εφαρμογές Yi Camera μαζί στο ιδιο τηλ. με διαφορετικό λογαριασμό (Mi και Yi) έτσι μόνο βλέπω και τις δυο!Σχετικά τώρα με την εφαρμογή "Mi Home" δυστυχώς δεν μπορεί να συνυπάρξει του Playstore με του γιατρού καθώς η μια απεγκαταστή την άλλη...
    Εγω αντιθέτως έχω παραγγείλει άλλες 2 international εκδόσεις για να αντικαταστήσω τις 2 Κινέζικες που έχω προ Νοεμβρίου 2015 παρολο που δεν εχω προβλήματα με τις αναβαθμίσεις τους.
    Δεν ξέρω εάν μπορεί να συνυπάρχουν στο 2ο προφίλ ;)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H maddoctor έγραψε:

Δεν ξέρω εάν μπορεί να συνυπάρχουν στο 2ο προφίλ
    Δεν ξέρω ούτε και εγώ δεν το έχω δοκιμάσει, αν ομως έφτιαχνε άλλο partition για το νέο προφίλ θα μπορούσε ίσως αλλά τώρα χλωμό το κόβω...
    Xiaomi 13
  • Παιδια γεια σας,

εδω και μερικες μερες εχω την Xiao Fang 1080p και σημερα ξεκινησα να κανω δοκιμες για πιθανα σεναρια.. Φυσικα εχω μπλεξει λιγο με τα Κινεζικα αν και με το google translate κατι γινεται..
    Αυτο που προσπαθω και δεν εχω καταφερει ειναι πατωντας ενα διακοπτη που εχω (εξω απο το σπιτι) χτυπαει το gateway (doorbell) και προσπαθω ταυτοχρονα να τραβαει και μια φωτογραφια οπως και οταν ειναι στο motion sensor και δει κινηση να τραβαει snapshot και να μπορω να το δω απο το τηλεφωνο (οχι να γραφει στην micro sd). Γινεται ή τζαμπα το παλευω...?

• Παιδιά γεια σας!
    Σκέφτομαι να κάνω Smart Home το σπίτι μου,και λέω να επιλέξω τα products της Xiaomi.
    Πρέπει να πάρω κάποιο Gateway η συνδέονται όλες οι συσκευές της αυτόματα στο Router;
  • Διαφήμιση
  • Ο/H sakisspahos έγραψε:

Παιδιά γεια σας!
    Σκέφτομαι να κάνω Smart Home το σπίτι μου,και λέω να επιλέξω τα products της Xiaomi.
    Πρέπει να πάρω κάποιο Gateway η συνδέονται όλες οι συσκευές της αυτόματα στο Router;

Αναλόγως τι θες..το gateway είναι απαραίτητο.

Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk